Dodaj do ulubionych

Jezioro Garda

IP: 81.209.213.* 07.08.04, 09:03
Polecam gorąco, szczególnie Malcesine. Woda czyściutka, przepiękne górskie
widoki. Jeśli macie jakieś pytania, chetnie odpowiem, wróciliśmy wczoraj :)
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Jezioro Garda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 10:53
      Gdzie spaliście,ile kosztowały noclegi,generalnie jakie ceny?Aha jeszcze czy
      opłaca się wjechać kolejką linową?
      • Gość: Kathrin78 Re: Jezioro Garda IP: 81.209.213.* 07.08.04, 12:34
        Spaliśmy początkowo na kempingu Alpino - za dwie osoby, auto i namiot
        płaciliśmy 20 - ciepła woda na żetony (po 0,30 jeden), a także na Antonio -
        (Asenzca - 4 km od Malcesine) - 22 (wraz z ciepłą wodą). Oba kempingi mają
        własne przejście oraz własną plażę (warto to wziąść pod uwagę - bo droga jest
        dość ruchliwa i przed "zebrą" można długo czekać czekać :)). Ogólnie ceny takie
        jak i w pozostałej części Włoch, jedynie kempingi droższe. Zakupy warto robić w
        supermarketach np. Eurospar, lub Jello.
        Kolejka jest naprawdę super - doskonale widać jezioro - warto pojechać rano,
        spędzić na górze cały dzień i wrócić wieczorem (bilet w dwie strony na osobę to
        14 euro). Na górze w restauracjach ceny nie większe niż w Malcesine. Można
        schodzić samemu - ok. 3,5 -4 godziny.
    • Gość: Kathrin78 Re: Jezioro Garda IP: *.pool.mediaWays.net 09.08.04, 12:27
      Zapraszam do oglądania :) , mam nadzieję, że spodobają Wam się miejsca, które
      odwiedziliśmy i uwieczniliśmi :)

public.fotki.com/Cathleen78/
      • Gość: Doświadczony Re: Jezioro Garda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:39
        Absolutnie się zgadzam - Garda jest rewelacyjna. To pierwsze miejsce, gdzie
        byłem we Włoszech, potem był Adraityk i San Remo, ale Gardzie (a zwłaszcza
        Malcesine, spałem tam w hotelu Don Pedro - bajka) nic nie dorówna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka