Dodaj do ulubionych

galahotels

06.11.13, 12:28
Czy ktoś z Was bookował hotel przez tę firmę? Bardzo o komentarze na Ich temat,bo nigdzie nie mogę namierzyć,a ceny mają mocno zachęcające.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • andy67a Re: galahotels 06.11.13, 12:29
      Zjadłem słówko "proszę".
      • rollup Re: galahotels 13.11.13, 10:13
        Ponawiam prośbą: czy Ktoś korzystał z tego portalu?
        Dajcie znać, to dla mnie ważne.
        • andy67a Re: galahotels 13.11.13, 10:20
          Cześć,ja korzystałem z portalu,natomiast jeszcze nie było próby generalnej w hotelu :}... ,we wtorek wracam to Ci opiszę moje wrażenia.
          • rollup Re: galahotels 14.11.13, 14:15
            Mam nadzieję, że Twój wyjazd będzie bardzo udany, czego bardzo życzę.
            Czekam z utęsknieniem na relację.
            • andy67a Re: galahotels 14.11.13, 15:25
              Tak jak pisałem, jutro wylatuję , we wtorek się odezwę.
      • aga-ga4 Re: galahotels 05.09.15, 16:29
        Cześć, za 3 tygodnie wylatuję do Bolonii i rzeczywiście ceny przez galahotels sa bardzo korzystne. Andy67a, jak u Ciebie wrażenia, polecasz galahotels?
        • Gość: tomek Re: galahotels IP: *.cgn1.srl.meteor.ie 05.09.15, 17:29
          Jak czytam opinie, to czasem jest szansa ze wszystko pojdzie gladko przez te turecka strone, a czasem jest nieciekawie.
          Nie mozna sie z nimi skontaktowac.
          Oni dzialaja tak, ze biora z twojej karty pieniadze. I nic nie rezerwuja od razu. Do hotelu zglaszaja sie dopiero 3 dni przed przyjazdem (kiedy ceny sa na ogol nizsze) i jak sa pokoje to masz szczescie.
          Jak nie ma pokoji to zaoferuja jakis inny hotel (losowanie z cena i lokalizacja). Jak nie chcesz, to bedziesz czeka na zwrot pieniedzy ok miesiac.

Sama musisz ocenic czy gra jest warta swieczki. Dla mnie nie byloby, zbyt duze proszenie sie o klopoty
          • Gość: MM Re: galahotels IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.16, 09:42
            Ja dokonałam rezerwacji 03.11.2015r. i tego samego dnia anulowałam tą rezerwację , w związku z tym powinnam otrzymać zwrot całości ściągniętej z karty kwoty tj. 226EUR (anulacja nie miała być obciążona żadnymi kosztami). Niestety do dnia dzisiejszego prócz odpowiedzi na wysyłane przez mnie maile nie otrzymałam nic innego prócz maili z notorycznymi kłamstwami z ich strony - nie otrzymałam ani złotówki zwrotu - dla mnie zwykli wyłudzacze pieniędzy. Zgłosiłam sprawę w banku, który oczywiście dochodzi zwrotu w moim imieniu, ponieważ ja jestem w posiadaniu prawidłowego anulowania rezerwacji oraz maili, w których to GALA HOTELS ciągle kłamie, że właśnie przelew wyszedł do mnie.....
    • andy67a Re: galahotels 19.11.13, 08:14
      Witam z rana samego.Miałem dać znać no to piszę WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU.POLECAM.
      • rollup Re: galahotels 19.11.13, 14:06
        To BARDZO się cieszę, gratuluję i dziękuję.
        Teraz mogę spokojnie poczekać te trzy tygodnie.
    • Gość: ewa Re: galahotels IP: *.static.korbank.pl 17.01.17, 13:49
      Okropny portal, nie korzystajcie z niego, wysylaja mape, numer rezerwacji zabieraja pieniadze z karty,a po przyjezdzie w nocy nie macie pokoju. Sylwestra musialam spedzic na szukaniu innego hotelu oraz ponioslam wyzsze koszty innego hotelu. ODRADZAM i pojde do adwokata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka