Dodaj do ulubionych

Palermo w lutym

18.12.13, 16:44
Odpowiedzcie, prosze, czy jest sens pojechac w okolice Palermo w lutym?
Znalazlam fajne miejsce - agriturismo- miedzy Cefalu a Palermo . Bedzie zatem co zwiedzac. Chcialabym tez nacieszyc sie pejazazmi, zarowno morskimi, jak i gorskimi. Ale. no wlasnie, ale. Czy pogoda nie zepsuje mi calej przyjemnosci? Bo gdy bedzie padal deszcz, pozostanie mi siedzenie na miejscu i co? Placz?
Obserwuj wątek
    • Gość: palermo Re: Palermo w lutym IP: *.49-82-r.retail.telecomitalia.it 18.12.13, 20:46
      > pozostanie mi siedzenie na miejscu i co? Placz?

i zgrzytanie zębami ;ò)
      • Gość: ania Re: Palermo w lutym IP: *.mofnet.gov.pl 19.12.13, 11:07
        Temperatury i pogoda generalnie podobne do tego, czego można się spodziewać nad polskim morzem w maju czy wrześniu.
        • kordula22 Re: Palermo w lutym 19.12.13, 22:57
          Dzieki. Okazuje sie ze moze byc zupelnie ciekawie....
          • kordula22 Re: Palermo w lutym 14.01.14, 17:14
            Ostatecznie zecydowalam sie na Sycylie w kwietniu. Znalazlam sympatyczne miejsce w poblizu Tyndaris i z latwym dojazdem zarowno do Taorminy, jak i Cefalu. Chyba tak bedzie lepiej. Byl ktos z Was na Sycyli w kwietniu?
          • kordula22 Re:Sycylia w kwietniu 14.01.14, 17:15
            Ostatecznie zecydowalam sie na Sycylie w kwietniu. Znalazlam sympatyczne miejsce w poblizu Tyndaris i z latwym dojazdem zarowno do Taorminy, jak i Cefalu. Chyba tak bedzie lepiej. Byl ktos z Was na Sycyli w kwietniu?
            • Gość: xxxx Re:Sycylia w kwietniu IP: *.centertel.pl 01.02.14, 23:37
              Pogodowo - prędzej się dowiesz z forum Tunezja czy Kreta. Klimat bardzo podobny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka