lpalgan1 19.03.05, 19:14 Witam. Czy ktoś może był w tej niejscowości i może się podzielić wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marghe_72 Re: Sylvi Marina IP: *.acn.waw.pl 20.03.05, 11:33 Silvi raczej :) miłe malutkie turystyczne miasteczko - mnostwo "apartamentowców" - czyt. budynków mieszkanych , w których wynajmuje sie apartamenty na wakacje.. Plaza,z tego co pamietam całkiem całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
lpalgan1 Re: Sylvi Marina 20.03.05, 20:10 Oczywiście Silvi,przepraszam za błąd. A czy możesz napisać co ciekawego można zobaczyć w najbliższej okolicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Sylvi Marina IP: *.acn.waw.pl 20.03.05, 20:38 Niestety nie znam tamtych okolic. W Silvi byłam bardzo dawnio temu.. i niestety siedziałm na miejscu :( Odpowiedz Link Zgłoś
lpalgan1 Re: Sylvi Marina 21.03.05, 11:05 Dzięki ! Może ktoś inny był tam i się wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinge Re: Sylvi Marina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:42 byłam w zeszłym roku, Silvi Marina to małe miasteczko + apartamentowce (niektóre bezpośrednio przy plaży). Plaża jest piaszczysta, dość szeroka, morze raczej płytkie. Moim zdaniem przyjemnie. A co można zobaczyć? W bardzo bliskiej okolicy raczej niewiele. Ale pozostając w regionie Abruzji można pojechać w góry - np. do Scanno (bardzo ładne miasteczko) i nad jezioro Scanno albo dalej do parku narodowego Parco Nationale d'Abruzzo (chociaż na park narodowy trzeba poświęcić więcej czasu). Samochodem to nie są duże odległości. Odpowiedz Link Zgłoś
lpalgan1 Re: Sylvi Marina 21.03.05, 15:35 Właśnie w jednym z tych apartamentowców mam spędzić 7 dni na przełomie czerwca i lipca.Mam nadzieję ze po powrocie sam będę mógł więcej powiedziec o tej miejscowości i najbliższych okolicach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
megg78 Re: Sylvi Marina 22.03.05, 22:42 to jak przyjedziesz daj znac. ja i moj chlopak mieszkamy w gorach Abruzzo, bedzie milo poznac nowych ludzi. podaje maila: madlenn78@yahoo.it Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APS Re: Sylvi Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:16 Senna mała miejscowość, przepiękne muszelki na plażach, bardzo mili ludzie, lubią Polaków. Zakupy najlepiej robić na targu można się targować ( czwartek) jest bardzo fajnie można wypocząć byłam tam 6 razy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lpalgan Re: Sylvi Marina 20.05.05, 21:01 Do Gościa APS mam kilka pytań: Co to znaczy "senna miejscowość" ? Czy nie ma tam w pełni sezonu tzw. nocnego życia, żadnych klubów, barów ,dyskotek czy innych lokali czynnych do ostatniego klienta ? Czy poza plażowaniem i zbieraniem muszelek jest coś ciekawego do zobaczenia w najbliższej okolicy ? Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Sylvi Marina IP: *.udn.pl 21.05.05, 20:53 W jakiej części Włoch leży ta miejscowość?? Szukam takiej własnie "sennej" na kilka dni w końcu lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lpalgan Re: Sylvi Marina IP: *.chello.pl 22.05.05, 00:06 Silvi Marina leży na wschodnim wybrzeżu na północ od Pescary mniej wiecej na wysokości Rzymu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś