Gość: bialy IP: 217.153.32.* 29.05.05, 16:34 czy byl ktos nad jeziorem l. di bracciano? czy wart sie tam zatrzymac na okres kilku dni zwidzania rzymu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bialy Re: lago di bracciano IP: 62.233.191.* 30.05.05, 12:35 nikt tam nie byl? jest tam sporo kampingów nad jeziorem, tylko nie wiem jaki dojazd do rzymu i czy jezioro jest czyste Odpowiedz Link Zgłoś
dorrit Re: lago di bracciano 30.05.05, 13:34 Dojazd jak dla mnie raczej dlugi, bo laczony - autobus (a raczej dwa) + metro linii A od stacji Cornelia. Ja tam bylam, ale nie latem, wiec plywac mozna bylo jedynie lodka: nie wiem, czy jest czyste. Ale sama miejscowosc Bracciano jest ladna, oprocz starej czesci miasteczka jest tez zamek do zwiedzania. Wieczorami ladny widok na Trevignano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy Re: lago di bracciano IP: 62.233.191.* 30.05.05, 14:11 a dojazd samochodem? Odpowiedz Link Zgłoś
dorrit Re: lago di bracciano 31.05.05, 10:58 Owszem, mozna, tylko ze w godzinach szczytu to jest droga przez meke. Via Cassia do przejechania, dwa pasy ruchu, autobusy, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy Re: lago di bracciano IP: 217.153.32.* 31.05.05, 21:27 dzieki dorrit,mysle o tym jeziorze bo mam ochote polaczyc zwiedzanie rzymu z wypoczynkiem w troche spokojniejszym miejscu, z tego co sie orientuje to morze w tamtych okolicach to nie jest najlepszy pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
bynek Re: lago di bracciano 31.05.05, 23:48 W godzinach szczytu każda droga w kierunku Rzymu może okazać się zatłoczona. Jednak bez przesady, przy odrobinie cierpliwości spokojnie dojedziesz a mieszkanie poza Rzymem ma swoje zalety. To tylko dwadzieściaparę km. Odpowiedz Link Zgłoś