Dodaj do ulubionych

Tanie noclegi Rzym

05.06.06, 19:36
TANIE NOCLEGI RZYM
Oferuje tanie noclegi na terenie Rzymu i okolic
Nr do Rzymu : 0039 333 437 2784
Nr tylko na sms: 0048 508 987 670
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Tanie noclegi Rzym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 23:58
      jestem zainterswoana.
      Planuje wyjazd do Rzymu 9 lipca na 5 dni (4 noce)
      jaki jest koszt noclegu?(doba)
      gdzie dokladnie jest lokalizacja?
      • agaa27 Re: Tanie noclegi Rzym 06.06.06, 09:22
        Witam również jestem zainteresowana - czy mógłbyś napisać coś więcej na temat
        tych noclegów
        Czy jest możliwość zarezerwowania 1 noclegu?
        Będe we włoszech od 24 czerwca, ale Rzym chce zwiedzać pomiędzy 27 a 30 czerwca
        i poszukuję noclegu na 1 noc. Za odp. z góry dziękuje
        pozdrawiam Aga
        • spojrzenie.kota.w.butach Re: Tanie noclegi Rzym 08.06.06, 00:50
          jestem zainteresowany. Ile za 2-3 tygodnie (2 osoby - dorosły + 15-latek) po 15
          lipca? prosze o odpowiedź na skrzynkę, pozdrawiam
    • ewa553 Re: Tanie noclegi Rzym 10.06.06, 19:25
      mozna sie skontaktowac mailem? Podaj adres na skrzynke GW. Dzieki
    • promienslonca26 Re: Tanie noclegi Rzym 10.06.06, 21:04
      Dzien dobry, jestem zainteresowana .proszę o szczególy na maila.
    • marlok Re: Tanie noclegi Rzym 10.06.06, 21:50
      I ja witam
      zainteresowany jestem 1 noclegiem 27 lipca, 2 rodziny 3- i 4-osobowe z 2
      samochodami osob. Będę wdzięczny za nieco info zwrotnym mailem
    • Gość: wojtek Re: Tanie noclegi Rzym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:14
      interesuje mnie koniec lipca - moj mail wojo78@poczta.onet.pl
    • mkorynek Re: Tanie noclegi Rzym 18.06.06, 22:22
      I ja jestem zainteresowany. Będe w Rzymie na początku października.
      Prosze o maila. mkorynek@poczta.onet.pl
    • verena2891 byl juz ktos? 03.07.06, 14:44
      witam,

chcialabym sie dowiedziec czy ktos juz korzystal z oferty pana Andrzeja?
      jak ksztaltuja sie ceny i w ogole jak wrarzenia?
      • katy.8 Noclegi 03.07.06, 18:34
        Mam nadzieje,ze Andrzej19751 odpowiedzial Wam choc na prywatne maile, bo tutaj
        dziwnym trafem nie zaglada. Nie chce nikogo osadzac ani niczego wymyslac, ale
        jesli ktos faktycznie ma cos do zaoferowania, a zyskuje takie zainteresowanie,
        to wydaje mi sie dziwnym,ze nie wyjasni wszystkiego jednym postem, w tenże
        sposob swobodząc sie z sytuacji odpisywania tych samych informacji kazdemu z
        osobna. Chce tylko wszystkich uprzedzic,że pierwszy podany numer telefoniczny z
        włoskim prefiksem jest numerem komórkowym , toteż w razie ewentualnych rozmów
        proszę pamiętac o ogromnych kosztach za minutę rozmowy. Drugi,podkreślone,że
        tylko na smsy, jest polska Ideą i wygląda na to,że jest w prepaidzie,bo nie
        odbiera rozmów-co może oznaczać (choć nie musi),że Andrzej19751 przebywa tam
        tylko czasowo- choc conajmniej od pięciu lat,bo świadczy o tym jego włoski 333
        (taka numeracja wyszła 5 lat temu). Skoro nie podał numeru stacjonarnego to
        widzę w tym trzy wyjaśnienia :
        * Nie ma "domowego" , choc jest to mało prawdopodobne, zwłaszcza,jeśli ktoś
        podejmuje się organizacji noclegów
        *Ma domowy lecz z niewiadomego powodu nie uważa za słuszne go podać-narażając
        przy tym dzwoniących na ogromne koszty
        *Oferta noclegów nie dotyczy Andrzeja19751, tylko osoby trzeciej (która również
        zadziwia nie podając numeru stacjonarnego)

Nie chcialabym straszyć Was czwartym wyjaśnieniem,że może ta cała historia jest
        tylko nabijaniem w butelkę, bo tak naprawdę to pojedziecie do Rzymu i nie
        znajdziecie podanego adresu (przestrzegam przed wysyłaniem jakichkolwiek
        pieniędzy, skoro oferent nie ma strony www,nie ma "domowego" i ignoruje rzekę
        Waszych pytań).. może zamknęli kafejkę internetową w poblizu jego "noclegowni" ?
        • katy.8 Podbijam wątek , by przestrzec 05.07.06, 14:32
          andrzej19751 napisał:

> TANIE NOCLEGI RZYM
          > Oferuje tanie noclegi na terenie Rzymu i okolic
          > Nr do Rzymu : 0039 333 437 2784

Przestrzegam przed tego rodzaju ofertami , w których nie tylko nie ma
          konkretnych informacji , ale te , które są podane ,są fałszywe. Numer "do
          Rzymu" NIE jest numerem stacjonarnym tego miasta lecz w włoskim numerem
          komórkowym sieci Tim - czyli jego właściciel może się znajdować gdziekolwiek w
          Italii. Zauważcie,że nie odpowiedział na żadne zadane pytania, totalna
          ignorancja (a jakże szybki pomysł dobrego zarobku na rodakach , choćby przez
          odebranie rozmów na komórce, z taryfą,która doładowuje 1 euro za 50 minut
          rozmowy - oczywiście to tylko moje pomysły,nie mam dowodów..)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka