Gość: Vegusia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 10:03 Witam ,czy ktoś był w Bibione z Europolem ? Chodzi mi o Europarty co to jest za impreza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaa27 Re: Europarty 14.06.06, 08:03 Witam byłam w Bibione na Europarty pare razy. Jest to takie przyjęcia-zabawa.Są tam ludzie z różnych biur podróży czyli z różnych krajów-jest posiłek spaghetii + winko lub napoje (to jest za darmo- w biurze dostaje sie kupony na ten posiłek), jest orkiestra i można potańczyć. Dla dzieci jest plac zabaw - jest fajnie kiedy będziesz w Bibione? Ja od 24.06-08.07, może spotkamy sie na europarty :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vegusia Re: Europarty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:23 a ile czasu to trwa ? Tzn ta zabawa ,czy jest fajnie ? Daleko od bibione ? bo słyszałam ,że gdzieś po za miastem ? chyba się nie spotkamy bo my jedziemy 7.07.06 ,czy wy wracacie. Ogółem widzę ,że to nie pierwszy wasz raz w Bibione ,czy tam jest ok? Bo wszyscy mnie uprzedzają ,że jest okropnie. My may apartamenty lions 20 m. od plaży ,czy cos wiecie jak jest w aP? sorki za wszystkie te pytania ,ale to dlatego ,ze jedziemy pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
agaa27 Re: Europarty 14.06.06, 14:11 -dokładnie nie pamiętam ile czasu to trwa ale ok 4 godz.na pewno. tak jest to na końcu Bibione - jak ktoś lubi spacerek to nie ma przeszkód. - o Bibione każdy mówi inaczej - mnie osobiście się podoba, dlatego jade tam kolejny raz. Jest to typowo turystyczne miasteczko, dużo ludzi,dużo atrakcji i jest głośno szczególnie jak mieszka się przy deptaku. Jeżeli ktoś lubi cisze to polecam inne dzielnice Bibione np. Pineda - tam jest już o wiele spokojniej. Plaż jest duża aczkolwiek zatłoczona, ale każdy ma swój leżak i parasol więc jest ok.Parasol można wykupić na plaży, chyba że masz w ofercie gratis ze swojego biura podróży. Dla dzieci jest to też super miejsce - jest tam wesołe miasteczko, w innej miejscowości duże zoo, miasteczko wodne itp. - niestety nie wiem nic o wszym apartamencie ale napewno będzie ok - jak masz jeszcze jakieś pytania odp. chętnie pozdrawiam i życzę miłego i udanego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vegusia Re: Europarty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:16 wspominałaś o zoo ,to nie w Bibione ? w jakim miasteczku ? Acha jeszcze jedno ,czy koło Bibione jest jakieś miasteczko takie -wiesz typowo Włoskie - stare ? ,co mozna oprócz Wenecji i innych większych miast zwiedzić ? Czy to prawda ,że w drodze dojazdowej sa duże korki ? Odpowiedz Link Zgłoś