IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 10:03
Witam ,czy ktoś był w Bibione z Europolem ? Chodzi mi o Europarty co to jest
za impreza?
Obserwuj wątek
    • agaa27 Re: Europarty 14.06.06, 08:03
      Witam
      byłam w Bibione na Europarty pare razy. Jest to takie przyjęcia-zabawa.Są tam
      ludzie z różnych biur podróży czyli z różnych krajów-jest posiłek spaghetii +
      winko lub napoje (to jest za darmo- w biurze dostaje sie kupony na ten
      posiłek), jest orkiestra i można potańczyć. Dla dzieci jest plac zabaw - jest
      fajnie
      kiedy będziesz w Bibione? Ja od 24.06-08.07, może spotkamy sie na europarty :)
      pozdrawiam
      • Gość: Vegusia Re: Europarty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:23
        a ile czasu to trwa ? Tzn ta zabawa ,czy jest fajnie ? Daleko od bibione ? bo
        słyszałam ,że gdzieś po za miastem ? chyba się nie spotkamy bo my jedziemy
        7.07.06 ,czy wy wracacie. Ogółem widzę ,że to nie pierwszy wasz raz w
        Bibione ,czy tam jest ok? Bo wszyscy mnie uprzedzają ,że jest okropnie. My may
        apartamenty lions 20 m. od plaży ,czy cos wiecie jak jest w aP? sorki za
        wszystkie te pytania ,ale to dlatego ,ze jedziemy pierwszy raz.
        • agaa27 Re: Europarty 14.06.06, 14:11
          -dokładnie nie pamiętam ile czasu to trwa ale ok 4 godz.na pewno. tak jest to
          na końcu Bibione - jak ktoś lubi spacerek to nie ma przeszkód.
          - o Bibione każdy mówi inaczej - mnie osobiście się podoba, dlatego jade tam
          kolejny raz. Jest to typowo turystyczne miasteczko, dużo ludzi,dużo atrakcji i
          jest głośno szczególnie jak mieszka się przy deptaku. Jeżeli ktoś lubi cisze to
          polecam inne dzielnice Bibione np. Pineda - tam jest już o wiele spokojniej.
          Plaż jest duża aczkolwiek zatłoczona, ale każdy ma swój leżak i parasol więc
          jest ok.Parasol można wykupić na plaży, chyba że masz w ofercie gratis ze
          swojego biura podróży.
          Dla dzieci jest to też super miejsce - jest tam wesołe miasteczko, w innej
          miejscowości duże zoo, miasteczko wodne itp.
          - niestety nie wiem nic o wszym apartamencie ale napewno będzie ok
          - jak masz jeszcze jakieś pytania odp. chętnie
          pozdrawiam i życzę miłego i udanego wypoczynku
          • Gość: Vegusia Re: Europarty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:16
            wspominałaś o zoo ,to nie w Bibione ? w jakim miasteczku ? Acha jeszcze
            jedno ,czy koło Bibione jest jakieś miasteczko takie -wiesz typowo Włoskie -
            stare ? ,co mozna oprócz Wenecji i innych większych miast zwiedzić ? Czy to
            prawda ,że w drodze dojazdowej sa duże korki ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka