monika_gda 27.07.06, 18:01 Czy w hotelach klasy turystycznej we Włoszech można bez ograniczeń korzystać z prądu? Chcę podłączyć np. suszarkę, czajnik elektryczny, ładowarkę... Czy może się tak zdarzyć, że odłączą prąd? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Hotele klasy turystycznej 27.07.06, 18:04 Nigdy mi sie nie zdarzylo. W 2* nie bylam, ale nie sadze, aby cos takiego robili. Odpowiedz Link Zgłoś
zula25 Re: Hotele klasy turystycznej 28.07.06, 06:56 może się jednak przytrafić, iż czajnik "zginie" Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Hotele klasy turystycznej 28.07.06, 09:16 Nigdy nie uzywalam czajnika elektrycznego, ale nie wiem, czy jest to w ogole dozwolone w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_gda Re: Hotele klasy turystycznej 28.07.06, 09:42 Zdarzało mi się nawet, że czajnik był w wyposażeniu pokoju... Do Włoch jadę pierwszy raz, więc nie wiem jakie tam są zwyczaje. Myślę, że im chodzi o to, żeby nie robić sobie herbaty w pokoju, tylko kupić w hotelowym barze. :) Zaryzykuję i wezmę... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Hotele klasy turystycznej 28.07.06, 10:00 Zalezy pewnie od kraju: ja nigdy sie nie spotkalam z takim wyposazeniem. Na pewno nie we Wloszech. Chodzi takze o bezpieczenstwo hotelu i przede wszystkim gosci. Odpowiedz Link Zgłoś