Gość: abi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 22:32 ... z Wiednia na Graz i Udine? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abi Re: Kto jechał ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 22:36 linn_linn! Liczę na Twoje doświadczenie! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Kto jechał ... 09.08.06, 23:15 Póki linn_linn nie ma ja mogę doradzić bo jechałem, jaki problem? Odpowiedz Link Zgłoś
makda Re: Kto jechał ... 10.08.06, 08:14 Ja jechalam w zeslzym tygodniu- tylko, ze akurat w druga strone- z Udine przez Graz do Wiednia. Z przykroscia stwierdzam, ze roboty drogowe nadal trwaja. Ale wielkich jakichs korkow nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abi Re: Kto jechał ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 23:00 Pytałem o warunki jazdy. Ewentualne wrażenia. Czy to jest lepsza droga niż na Innsbruck? A te "roboty drogowe" - co to jest? Blokada drogi czy tylko drobne trudności? I kto tamtędy jechał? Bo wydaje mi się, że to jest najkrótsza trasa do Włoch! Myle się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Kto jechał ... IP: *.plock.mm.pl 13.08.06, 12:33 tak. Z Wiednia na Maribor- Ljubljanę - Triest Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: Kto jechał ... 13.08.06, 13:18 Najkrótsza nad Adriatyk ,nad Gardę i do Toskanii napewno. Również najszybsza i najwygodniejsza. Roboty drogowe są na wszystkich autostradach. Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: Kto jechał ... 13.08.06, 13:21 Acha, nie wiem dlaczego przez Triest ? Jeśli w tych kierunkach co podałam, to uważam ,że Graz i Udine najprościej. Chyba ,że ktoś jedzie do Bibione, to może przez Triest bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abi ennka! dziękuję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 14:22 Podjąłem decyzję. Jadę na Udine bo jadę do Toskani. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: ennka! dziękuję! 13.08.06, 20:10 Miło mi ,że moja rada Ci się przydała. Jeśli chciałbyś zanocować na trasie ,to my korzystamy z tego pensjonatu, tuż przed włoską granicą. www.tiscover.at/fertala Czysto, cicho ,wygodne pokoje i łóżka, śniadanie. W zeszłym roku 24euro od osoby. Szczęśliwej podróży i niezapomnianych wrażeń Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś