cromm 22.11.01, 12:32 Spadaj chłopcze, bo cię uszkodzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kan Re: Do Cromma ! IP: 157.25.84.* 22.11.01, 13:12 HAHAHAHAHAHAHAHA ! Co Cię bardziej bulwersuje ? Twoja głupota (zapewne uszkodzony mózg w walce po meczu ?) czy ogólne potępienie Ciebie na tym forum ? Następny z kompleksami. Jesteś nawet nie zerem ale MNIEJ NIŻ ZERO. Na kolana kmiotku. Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Do Kana 23.11.01, 19:03 Potępienia się nie boję...Jestem skinheadem koleś..miałem łysą głowę zanim ty się urodziłeś...a na początku lat 90-tych tylko my w sumie biegaliśmy w tych charakterystycznych fryzurkach..W dodatku skinheadzi, to nie rasistowscy debile w rodzaju pseudoskinków obecnych np. na wielu meczach.. Wszysty mnie zawsze nienawidzili za to kim jestem..Rasisci za poglądy, punki za łysą głowę, kibole za miłość do Lecha..nawet u siebie na stadionie musiałem się bić z rasistowskimi pseudoskinkami itp... Moje życie to wojna..jak nie ja ich-to oni mnie.. Mam gdzieś co o mnie myślisz.. ..nawet jeśli popełniasz błąd myśląc,że jestem bezmózgowcem to mam to gdzieś...wielu już ten błąd popełniło i na zdrowie im to nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Do Cromma IP: 213.17.164.* 23.11.01, 19:41 Jeśli naprawdę jesteś skinheadem, uprzejmie odpowiedz mi jaka jest różnica między skinheadem, a łysym rasistą, bo całe życie myślałem, że to to samo. (Nie wypisuję tego, żeby cię wkur...ć, po prostu pytam, bo twoja odpowiedź zaciekawiła mnie w tym temacie). pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Do Cromma 23.11.01, 20:16 A widzisz różnicę między murzynem, a białym? JEDEN I DRUGI TO CZŁOWIEK, a dla wielu to jak z innej bajki.. Bycie skinem opiera sie na patriotyzmie..A PATRIOTYZM TO MIŁOŚĆ DO SWOICH...NACJONALIZM TO NIENAWIŚĆ DO OBCYCH..to tak w skrócie...niby to samo,a inaczej..Jestem Polakiem.Kocham mój kraj, nie pozwolę by ktoś wyrażał się o nim źle, a debile krzyczacy "sieg hail" to policzek dla mnie i innych...Czy oni kochają Niemcy,czy Polskę? Skini są nie tylko w Europie..są w Japoni,USA,Brazyli,Ausralii..i kilkudziesięciu innych państwach..Mam kumpli skinów murzynów,indian i jednego żółtego kolesia z Japonii...Każdy z nas jest patriotą kraju w którym żyje.. Skinhedzi to wspólnota oparta na honorze, muzyce (SKA, OI, Skinhead reeage, Mod..) wspólnej zabawie i walce...Nikt z nas nie jest świętoszkiem - lubimy i często chcemy się bić...ale nie dlatego,że masz inny kolor skóry... Skinhead to duma z bycia sobą,duma z swoich poglądów i przekonań-jeśli Ty masz inne uszanuję to- jeśli zaś jesteś wrogiem to wdepczę cię w beton..."Życie jest walką i goryczą jeśli się nie walczy!"-to moje motto...mogę jechać do Warszawy i mam tam kolegów-skinów..gdy jednak spotkamy się na meczu-to nie ma zmiłuj sie!! Pożałują,że się spotkaliśmy...czasem to ja ich, czasem oni mnie... Wiesz koleś kiedyś były wojny i pewnie zostałbym jakimś rycerzem...pogonił turków i pewnie zginął gdzieś na kresach...teraz jestem skinheadem i mam wielu wrogów...I nie zawsze wygrywam,ale zawsze się podnoszę i dalej robie swoje...Bo bycie skinem trzeba mieć w sercu!! To nie tylko strój,muzyka i honor,to coś więcej...Jebać więc rasistowskich debili co uważają się za łysych-nie wiedząc o ruchu nic prócz nazwy i paru sloganów... Kurde,chyba książkę napiszę..he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: Do Cromma IP: 157.25.84.* 26.11.01, 10:57 "Potępienia się nie boję...Jestem skinheadem koleś..miałem łysą głowę zanim ty się urodziłeś..." Błąd. A jeśli chodzi o to, że jesteś skinheadem to mogę Cię pocieszyć bo z tego się wyrasta. "Moje życie to wojna..jak nie ja ich-to oni mnie.." i „..."Życie jest walką i goryczą jeśli się nie walczy!"-to moje motto...” Masz bardzo ubogie życie. "..nawet jeśli popełniasz błąd myśląc,że jestem bezmózgowcem to mam to gdzieś...wielu już ten błąd popełniło i na zdrowie im to nie wyszło" Jak mogę o Tobie nie myśleć inaczej jak bezmózgowiec skoro głosisz takie poglądy i sam przyznajesz, że „Nikt z nas nie jest świętoszkiem - lubimy i często chcemy się bić...” „Wiesz koleś kiedyś były wojny i pewnie zostałbym jakimś rycerzem...pogonił turków i pewnie zginął gdzieś na kresach...teraz jestem skinheadem i mam wielu wrogów.” To dlaczego nie wstąpisz np. do Legii Cudzoziemskiej i nie wyżyjesz się gdzieś na pustyni. Albo nie wstąpisz do komandosów – teraz byś pojechał do Kabulu i trochę byś postrzelał. Określasz się jako patriota to miałbyś pole do popisu. Niestety, Twoje argumenty mnie nie przekonują i nadal uważam, że jesteś zwykłym kibolem co to na mecz przychodzi się potrzaskać a nie z miłości do footbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relom Re: Do Cromma IP: *.de.deuba.com 26.11.01, 12:18 Jalowa dyskusja, przeciez Cromm to jakis idiota nie majacy zielonego pojecia czym jest patriotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: He,he 26.11.01, 19:58 Ależ dyskusja... Od Kabulu wolę obite mordy legionistów..... Moja retoryka nie miała nikogo przekonywać...mam to gdzieś - co inni myślą...jestem sobą Kan... A co do patriotyzmu to ciekawe kto się tak wymądrza na ten temat-czyżby jakiś pozerek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Do Cromma 26.11.01, 20:01 Aha, jeszcze jedno mam kumpli po 40-tce i są nadal łysymi...wyrosnąć można z spodni Kan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: Do Cromma IP: 157.25.84.* 27.11.01, 08:54 "Aha, jeszcze jedno mam kumpli po 40-tce i są nadal łysymi...wyrosnąć można z spodni Kan..." Łysi bo łysi. Po prostu peruka im się przesunęła. Ale czy mają te same poglądy co Ty. I jeszcze jedno. Byłeś w wojsku może ? A jeśli tak, to czemu tam nie zostałeś ? Aha, wiem. Bo tacy jak Ty wolą unikać takich rzeczy. Ciekawe dlaczego ? I co ma Legia do skinheadów ? Co byś zrobił gdyby nie było Legii ? Napieprzał byś staruszki ? Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Do Kana 27.11.01, 21:24 Nie idiotów twojego pokroju...Co to ma do legi- nic tak sobie piszę,bo adrenalinka skacze jak czytam takich wieśniaków jaK TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: Do Cromma IP: 157.25.84.* 28.11.01, 08:36 No widzisz buraku, już Ci argumentów brakuje. I po co było zaczynać dyskusje ? Na drugi raz nie wtrącaj się jak starsi dyskutują. Nie chce mi się z Tobą gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Do Kana 28.11.01, 21:19 Ha,ha...mnie brakuje argumentów???!!! Mam ich sporo,ale poczekam do następnego sezonu lub wcześniejszej wizyty w nowej wsi-ex marszałka Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichura WALKA! IP: *.*.*.* 29.11.01, 10:53 Nie trzeba być skinem ani chodzić w dresiku, żeby lubić się bić. Nie jestem ani jednym, ani drugim, nie chodzę też na mecze czy koncerty, ale na ulicy nie przepuszczam żadnej okazji do obicia komuś gęby (sam nie zacznę, czekam na okazje...). Po prostu lubię różne rozrywki, nie tylko te dla "porządnych ludzi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bury Re: WALKA! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 14:48 Przypuszczam, że pierdolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: WALKA! 30.11.01, 20:57 Wichura jeśli to prawda-to już cię lubię...adrenalinka rządzi!! A z jakiego miasta żeś jest?? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś