Gość: Crame IP: *.pools.arcor-ip.net 16.07.07, 13:31 Czy moze ktos polecic jakis sensowny i wyczerpujacy przewodnik tego regionu? [Dziekuje.] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Liguria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:19 Ja korzystałam z Pascala "Wlochy północne", ale niestety ma dużo błędów i nieścisłości... Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez w Pl dobrego przewodnika nie kupisz ALE jak juz 18.07.07, 13:21 bedziesz we Wloszech proponuje wejsc do ksiegarni np. Fartinelli (takie cos jak polski empik) i tam jest bardzzzo duzy wybor przewodnikow! (w wiekszosci niestety po wlosku ale sa takze i po eng) Te co sa w Polsce niestety to beznadzieja... tylko ogolne info i miasteczkach i nic poza tym. Dodatkowo w kazdym prawie miescie w Italii sa biura info turystycznej gdzie gratis daja bardzo duzo informatorow. Ja wlasnie wrocilem z wojazy po Ligurii... od Chiavari/Lavanga przez S.M.Ligurie, Rapallo, Portofino, Genova az do Francji. Jak masz jakies pytania to pisz - po weekendzie powklejam zdjecia na strone Odpowiedz Link Zgłoś