Dodaj do ulubionych

Klasyczne Włochy Itaka proszę o informacje

IP: 62.233.163.* 01.08.07, 09:06
Wybieram się na tą wycieczkę ( w ostatniej chwili odwołali mi z innego biura
do włoch i już nie zdążyłam się tu wpisać na Belle Italia). Program jest tu
trochę krótki. Proszę o informacje na temat tej wycieczki wszystkich którzy
byli o pilota, o hotele, o jedzenie. Co to za miasteczko średniowieczne do
którego jedzie się z RZymu na wieczór. I oczywiście wrażenia. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gwiazdka2007 Re: Klasyczne Włochy Itaka proszę o informacje 01.08.07, 17:21
      Kasiu
      jesli mam Ci doradzic to ja osobiście zapisałabym się na Bella Italia.
      Ta wycieczka jest suuper !!! Byłam i mnóstwo zwiedziłam. Wróciłam zachwycona.
      Tak jak i Ty zastanawiałam sie co wybrać : czy klasyczne czy bella Italia.
      Zdecydowałam, że jeśli mam się męczyć to raz a dobrze. Wybrałam trasę dłuższą i
      suuuperancką. Na Bella Italia masz cudowny pobyt na Capri, Sorrento, Groty
      Frassasii. Klasyczne Włochy z tego co słyszałam są bardzo męczące - tempo
      suuuuper expresowe!!! Zastanów się ... i zyczę udanego wyboru.
      Pozdrawiam
      Gwiazdka2007
      • Gość: Maciej Czy ktoś coś wreszcie zrobi z tą kryptoreklamą ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:58
        • monia515 Re: Czy ktoś coś wreszcie zrobi z tą kryptoreklam 02.08.07, 08:24
          jaką kryptoreklamą?
          Dziewczyna pyta co wybrać? To jakis problem? Obie wycieczki są z Itaki, a jakos
          nikt tu nie reklamuje tego biura.
          • Gość: Maciej Re: Czy ktoś coś wreszcie zrobi z tą kryptoreklam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 09:56
            Przejrzyj forum - pojawia się tak naprawdę ciągle nazwa tego biura i opis tej
            wycieczki. Nie wierzę, że nie jest to inspirowane. Jeśli się mylę, to
            przepraszam wszystkich, którzy nie mają związku z tym biurem i zadają pytania w
            dobrej wierze.
    • Gość: Marcin Re: Klasyczne Włochy Itaka proszę o informacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 10:38
      Ja jadę z żona na Klasyczne Włochy 18.08. Dużo dobrego słyszałem o tej
      wycieczce i dlatego się na nia zdecydowaliśmy. Nie znalazłem nic co by mogło ja
      dyskwalifikować a na Bella Italia nie mamy tyle czasu więc pozostaje ta
      wycieczka
      • monia515 Re: Klasyczne Włochy Itaka proszę o informacje 02.08.07, 12:35
        Itaka specjalizuje się w wycieczkach po Włoszech- dlatego jest sporo wątków
        właśnie o tym biurze na forum Włochy.
        Nie widzę w tym nic dziwnego.
        • Gość: Maciej Re: proszę o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 13:36
          To nie jest dziwne. Dziwne natomiast jest dla mnie to, że używane zwroty, styl
          wypowiedzi powtarzają się w wielu postach pisanych przez ( pozornie ) różne
          osoby. Nie mam na myśli Ciebie. Przeanalizowałem posty pisane przez Ciebie - nie
          Ty jest agentką biura I.... na tym forum. Osoba, która o to aby nazwa biura była
          zawsze widoczna loguje się po różnymi nickami jako "gość".
          Nie twierdzę, że wśród postów na temat tego biuro nie ma wielu opinii zwykłych
          osób, korzystających po prostu z tego biura. Ale ZAWSZE na pierwszej stronie
          forum musi być widoczna nazwa biura podróży. A poza tym stosowane są pewne
          zwroty, które mają za zadanie ściągnąć uwagę na określone posty. I dlatego
          jestem poirytowany gdy pojawia się post dotyczący tego biura.

• gwiazdka2007 Re: proszę o informacje 02.08.07, 14:35
            Dementi ....
            Nie jestem pracownikiem biura Itaka.
            Ja i moi znajomi korzystamy z usług tego biura i jak na razie jest wszystko OK.
            Jestesmy bardzo zadowoleni. Na przyszły rok znów planujemy wyjazd z nimi. I mam
            nadzieję, że znów wrócimy zadowoleni....

Pozdrawiam
            • Gość: Kasia Re: proszę o informacje IP: 62.233.163.* 02.08.07, 17:57
              Witajcie
              Ja też nie jestem pracownikiem biura. Dodam iz własnie zdecydowałam nie jechać
              na tą wycieczkę z Itaki bo zostały tylko miejsca na ostatnim siedzeniu " na
              desce" i mój małzonek powiedział że on się do nikogo obcego przytulać nie
              będzie- w związku z tym na tymże forum zaczełam szukać informacji o innej
              wycieczce tzn. włoskie wakacje ale z biura Rainbow - bo ostatecznie na nią się
              zapisaliśmy. Jeżeli macie jakieś info o tej wycieczce proszę podzielcie się
              opinią. Pozdrawiam
              • Gość: Maciej Re: proszę o informacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 22:45
                Teraz wszystkie posty będą się zaczynać: nie jestem pracownikiem biura...
                Nie chciałem nikogo urazić i jeszcze raz przepraszam wszystkie osoby, które po
                prostu chcą się dowiedzieć czegoś o wycieczkach tego biura.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka