Gość: S IP: *.spray.net.pl 27.02.08, 19:38 Witam, poszukuję informacji nt. tego hotelu. Będę wdzieczna za wszystkie spostrzeżenia i uwagi. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikesoloo Re: Hotel Village Citta Del Mare - Sycylia 17.03.08, 10:10 Dołączam się do pytania. Czy ktoś zna ten hotel?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Hotel Village Citta Del Mare - Sycylia IP: 193.108.194.* 16.04.08, 13:09 Ponawiam pytanie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mediterraneo1978 Re: Hotel Village Citta Del Mare - Sycylia 16.04.08, 15:37 Niestety on jest w tym roku chyba pierwszy raz w ofercie pol. biur podrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
eustomia Re: Hotel Village Citta Del Mare - Sycylia 10.06.08, 14:25 Oto moja ocena hotelu: zamieściłam ją na str. wakacje.pl Treść: Hotel oceniam bardzo pozytywnie. Jedynie pokoje urządzone są bardzo skromnie, ale za to czyste i zadbane łazienki. Rewelacyjny hotel dla wszystkich- ogromna powierzchnia sprawia, iż można odnaleźć spokój w zacisznych miejscach, jak i ćwiczyć jogę czy aerobik, czy tez tanczyć w dzien do późnej nocy przy pieknej muzyce, cudownej atmosferze i pod okiem wspaniałych animatorów. Plaża ładna, oddalona od hotelu, ale uwazam, iz widok na zatokę i położenie hotelu na zboczu skarpy rekompensowalo wszystko. Dobre połaczenie do Palermo i miasteczka obok. Jedzenie mało urozmaicone, ale uwazam że smaczne, a uroku dodają kelnerzy spiewający pod nosem włoskie utwory. Generalnie bajka, ja i inni towarzysze turnusu byliśmy zachwyceni. Codziennie wieczorem na specjalnym placu odbywają się wieczorki porywające do tanca. Jestem przekonana, iz wrócę do tegio hotelu. Autor: Ania J. (data wprowadzenia: 2008-06-10 14:22:00) POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Hotel Village Citta Del Mare - Sycylia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 10:13 8.06.08 wróciłam z tego hotelu. Cały kompleks jest ogromny. Polecam osobom młodym i starszym. Każdy znajdzie coś dla siebie. Śniadania codziennie takie same, ale obiady i kolacje - nie wiadomo było za co się wziąć. Wszystko wyglądało apetycznie, ale takich ilości nie da się przejesc. Do obiadów i kolacji - wino bez ograniczeń Pokoje przestronne,ale skromnie urządzone. Ale to nie przeszkadza jeżeli w pokoju się tylko śpi. Łazienki czyste, zadbane Na pewno wrócę tam w przyszłym roku. w 2 tygodnie nie zdażyłam zwiedzić całej wyspy PS. Odradzam wyjazd samochodem do Palermo. lepiej podjechać autobusem ;-) Jeżeli potrzebujecie szczegółowych danych (np o cenach, lokalizacji, itp)albo zdjęć to wysyłajcie zapytania na maila: pumpkin@poczta.fm pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Hotel Village Citta Del Mare - Sycylia IP: *.acn.waw.pl 11.10.08, 17:35 Witam wszystkich! Chcę przestrzec wszystkich przed spędzeniem urlopu na Sycylii w Hotelu Cita del Mare. W katalogu Itaki hotel ten ma trzy i pół gwiazdki. W zeszłym roku hotel stracił jedną gwiazdką (miał czerty) ze względu na fatalny standard pokoi (oceniam na jakieś dwie gwiazdki). Nie mniej jednak hotel remontuje sukcesywnie pokoje, ale niestety Itaka wykupuje swoim klientom pobyt w pokojach przed remontem (brodzik bezpośrednio na podłogę w łazience, obdrapane ściany, plastykowe krzesła). Hotel jednak ma ciekawe animacje i zajęcia sportowe - nie będziecie się Państwo nudzić. Do napisania tego postu zmusiła mnie postawa biura Itaka. Złożyłam reklamację dotyczącą obok standardu pokoi również niekompetencji rezydentki i nieprofesjonalnej organizacji jednej z wycieczek (która była droga – około 100 EUR). Doczekałam się odpowiedzi w kwestii pokoi, gdzie biuro zasłania się standardem lokalnym (pozostawiam bez komentarza). Jednak biuro nie odpowiedziało na pozostałe kwestie - w tej chwili unika kontaktu. Dlatego też, gdy zdecydują się Państwo na ten hotel, polecam inne biura - na miejscu spotkałam osoby, które miały pobyt w pokojach ze standardem trzech gwiazdek (po remoncie – miałam okazję zobaczyć taki pokój) i kompetentną obsługę rezydencką. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Hotel Village Citta Del Mare - Sycylia IP: *.spray.pl 24.10.08, 20:20 Witam, Byliśmy w tym hotelu z Itaką i jesteśmy baaardzo zadowoleni! Pokoje bardzo ładne - duże tarasy z wygodnymy leżakami - wszystko super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izaabelka Re: Hotel Village Citta Del Mare - Sycylia IP: *.toya.net.pl 16.12.08, 00:00 Witam, jaki wybraliście typ pokoju? Itaka w swojej ofercie ma różne pokoje. Zastanawiamy się nad wykupieniem wczasów w tym hotelu w pok. 2-os. z dostawką lub w pokoju 3 osobowym. A może napiszecie coś więcej o wyżywieniu? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tu-quoque Re: Hotel Village Citta Del Mare - Sycylia 16.12.08, 10:37 Tutaj link ich strony ,jest opis po angielsku ,wlosku i niemiecku , wiele zdjec-moze pomoze 209.85.129.132/search? q=cache:4qAIi1b_LXsJ:www.sicilian.net/cittadelmare/+village+citta+del +mare&hl=it&ct=clnk&cd=7&gl=it tutaj ceny www.sicilian.net/cittadelmare/classic.html tutaj opis pokojow-we wszystkich(tak pisza)jest klimatyzacja www.sicilian.net/cittadelmare/rooms.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia Re: Hotel Village Citta Del Mare - Sycylia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 23:59 Byłam w Citta del Mare 2 tygodnie, na przełomie września i października. Dla mnie i innych Polaków, którzy w tym czasie tam byli hotel jest wspaniały, ktoś uważał, że spokojnie mógłby mieć 4 gwiazdki. Byłam w kilkunastu hotelach we Włoszech, w żadnym nie było tak wysokiego standardu. Łazienki bardzo duże, z kabinami prysznicowymi dwuosobowymi (!), mieliśmy z mężem pokój czterosobowy, duży. Klimatyzacja była, lodówka też, tylko nasz pokój nie miał sejfu, ale są sejfy w recepcji. Wyżywienie SUPER ! Pyszne, bardzo duży wybór, nie do przejedzenia. Myślę, że narzekają na ten hotel tylko ci, którzy zawsze i na wszystko narzekają, znacie takich, prawda? My też spotkaliśmy panią, która wręcz zaczepiała innych Polaków, żeby krytykować wszystko. Poza tą jedną osobą wszyscy, z którymi rozmawialiśmy byli zachwyceni. My byliśmy z Rainbowem, mieliśmy śniadania i obiadokolacje, można kolację zamieniać na lunch, można dokupić lunche. Na terenie jest kilka miejsc, gdzie można się "dożywiać". Hotel rzeczywiście, jest poza miejscowością, ale dowożą te 7km do Terrasini busikiem.Jeśli jeszcze jakieś pytania- postaram się odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia Re: Hotel Village Citta Del Mare - Sycylia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 00:04 Strona hotelu www.cittadelmare.it Odpowiedz Link Zgłoś