dagmarpatrasova 23.06.08, 11:02 Zaczęło się już lato, bo sezon wakacyjnych wyjazdów, to już dawno temu:) Kto się wybiera i gdzie? Ja za tydzień do Cavallino. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: contix Re: początek wyjazdów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 12:27 Ja wyruszam w czwartek na 3 tygodnie - dogłębne zwiedzanie regionu Marche i Abruzji oraz kawałka Lacjum.Już się nie mogę doczekać.Punkt docelowy San Benedetto del Tronto.Jadę z płd Wielkopolski przez Niemcy ( uwaga na srebrne kombi :) ) Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasek Re: początek wyjazdów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 13:48 Też zamierzam spędzić 2 tygodnie w San Benedetto, start pod koniec lipca (jak wszystko dobrze pójdzie). Odpowiedz Link Zgłoś
sam_diabel Re: początek wyjazdów 23.06.08, 14:21 ja w tym roku na urlop do Chorwacji, trochę odmiany, chociaż ciągnie mnie do tej Italii, oj ciągnie....a przecież byłem tam 10 dni w maju .... Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarpatrasova Re: początek wyjazdów 23.06.08, 21:50 hmmm, czyli nie spotkam się z nikim z forumowiczów;/ Odpowiedz Link Zgłoś