Gość: abora2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 21:13 Czy ktoś wie dokładnie gdzie można bezpiecznie zostawić auto w Rzymie? Znalazłam informacje ze niedaleko Watykanu jest parking. Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .. Re: Parking w Rzymie IP: *.181-80-r.retail.telecomitalia.it 03.07.08, 22:32 W rzymie jest duzo parkingow,i tez jest pare w okolicy Watykanu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Parking w Rzymie IP: *.181-80-r.retail.telecomitalia.it 04.07.08, 10:37 koncowe stacje to kawal drogi od centrum,w centrum znajdziecie sporo parkingow za ok 15-20euro doba!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Parking w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 10:46 Ja wolę dojechać metrem do centrum - szybciej niż autem, a postój dużo tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Parking w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 10:33 Wg mnie najlepiej na jednym z parkingów przy końcowych stacjach metra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abora2 Re: Parking w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:07 A czy ktoś zna dokładną lokalizacje parkingów obok Watykanu? Nie chciałabym bładzić bezsensownie. Odpowiedz Link Zgłoś
renata.rosner Re: Parking w Rzymie 05.07.08, 17:25 Moim zdaniem najlepiej jechać od zachodniej strony miasta Via Aurelia. Można zostawić autko na parkingu Panorama ok 10-15 min pieszo od Watykanu (co prawda ostatnio kiedy byłam w Rzymie to akurat z tego parkingu skradziono autokar... :) ale wlasnie dlatego jest tam teraz bezpiecznie, zlodzieje nie pokażą się tam przez jakiś czas). Natomiast zdecydowanie zgadzam się z moimi poprzednikami, że najrozsądniejszym wyjściem jest zostawić auto na parkingu przy jednej z końcowych stacji metra, kupić za 4 euro calodniowy bilet i nie męczyć się w koszmarnych rzymskich korkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Parking w Rzymie IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.08, 15:50 Najbliżej i najlepiej. Parking kilkupiętrowy przy samym Watykanie. Na stronie jest też mapka www.gianicolo.it/index_eng.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abora2 Re: Parking w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 21:47 Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś