szymucia
06.08.08, 12:00
Witam wszystkich zainteresowanych podróżą do Włoch. Właśnie wróciłam z Bellari Igea Marina z hotelu Meeting.
Przed wyjazdem czytałam na forum różne opinie o plaży , wycieczkach i powiem szczerze że miałam obawy jak tam będzie.Jestem bardzo zadowolona. Wyżywienie było na medal, czasami nie do przejedzenia. Niektóre posiłki wypisz wymaluj z domowej kuchni.Desery po obiedzie, pycha. Co do hotelu to oprócz tego że nie ma klimy/ wszystko przygotowane, brak tylko podłącenia/ to było ok. Czysto, recepcja działa bez zarzutu, ręczniki wymieniane co dnia. Jedno tylko prosi się o zmiane. Hotel dysponuje dużym holem w którym jest tv/poskie programy/ i mnóstwo miejsce na ...potańcówki. Ale takowych się nie doczekaliśmy. Nie zorganoizowano żadnego wieczorku tanecznego, nigdzie nie słychać włoskiej muzyki - jednym słowem ponura atmosfera. A na koniec dodam/musze bo to kompletna bzdura/ że o 23 godz. zamykany hotel i obowiązuje cisza nocna. No ludzie czy ja trafiłam na jakąś kolonie?! chciałam przecież na wczasy!!