Dodaj do ulubionych

czeskie biuro LUDOR

10.02.09, 23:11
Witajcie,

Przypadkiem trafilem na ofertę czeskiego biura LUDOR dotycząca Włoch. Cz ktoś z Was ma jakiekolwiek doswiadczenia z tym biurem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewka79 Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.bluetone.cz 30.05.09, 19:00
      Witam,
      byłam z nimi w zeszłym roku w Lignano, trochę mnie niepokoił brak informacji o
      tym biurze, ale zaryzykowałam. Wszystko poszło OK, za miesiąc wyjeżdżamy znowu z
      nimi do Silvi Marina. Polecam!
    • Gość: Wekla Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 22:27
      Bylam z LUDORa w Kalabrii (Robinson). Nie bylo zadnych problemow.
      • Gość: sylvia11 Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 13:07
        Witam,myślimy o tym samym osrodku(apartamenty w 3 pietrowym budynku) ,czy mozna prosic o kilka słów na jego temat.
    • Gość: cheering_up Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.hydrobudowa.com.pl 06.08.09, 08:31
      Za pośrednictwem LUDOR wynajęłam apartament na Kalabrii. Za miesiąc
      wyruszam, mam nadzieję, że wzsystko bedzie ok;-)

Miłych wakacji.
      • linn_linn Re: czeskie biuro LUDOR 06.08.09, 10:44
        Napisz po powrocie jak bylo. W koncu musimy tu znalezc jakies porzedne namiary w
        tym pieknym regionie.
        • Gość: cheering_up Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.hydrobudowa.com.pl 06.08.09, 12:46
          Byłam na Kalabrii 4 lata temu. Geeralnie Włochy mnie oczarowały, a w
          szczególności Kalabria, także zdecydowałam się powrócić;-) i już nie
          mogę się doczekać.
          Poprzednio byłam z biurem podróży, i to była moja pierwsza i
          ostatnia zorganizowana wycieczka. Nie chodzi tu o organizację ze
          strony biura podróży, bo tu akurat nie miałam najmniejszych
          zastrzeżeń. Myślę tu o Polakach na wczasach... wstyd.
          Teraz jadę jak co roku samochodem;-)

Na pewno się odezwę i opowiem.
          A może ktoś zna : www.lafattoriatorreruffa.it/

pozdrawiam
      • Gość: aannkkaa1970 Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 15:39
        w tym roku w lipcu wynajęłam przez LUDORA apartament w kalabrii-Capo
        Vaticano. Nie mam zastrzeżeń.Wszystko zgodnie z opisem.
    • Gość: jozef Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 00:58
      w ubiegłum roku byłem z tym biurem w m Silwi Marina nie było nikogo z Polski
      tylko my trochę po czesku lub angielsku trzeba rozumieć było super lepiej niż z
      polskim biurem . pozdrawiam
    • Gość: SYLWIA Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.89.67.91.static.crowley.pl 08.04.10, 13:25
      Byłm z nimi 2 lata temu, wszystko było zgodne z opisem i bez zadnych
      problemów. mogę polecic.
      pozdr.
    • Gość: jaro Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 20:24
      może ktoś jeszcze miał kontakt z tym biurem, ostatnie wpisy z ubiegłogo roku.
      oferta w miarę ciekawa i stosunkowo tania
      • Gość: marco polo Re: czeskie biuro LUDOR IP: 212.75.110.* 15.02.11, 11:15
        Byliśmy we wrześniu ubiegłego roku w Ligurii ( cudowne wybrzeże ). Biuro OK żadnych uwag negatywnych , w tym roku też wynajmuję przez nich miejsce w Abruzzo zobaczymy jak będzie
      • Gość: jola Re: czeskie biuro LUDOR IP: 212.182.29.* 12.04.11, 01:48
        Byliśmy dwa razy we Włoszech z Ludora i było dokładnie tak jak miało być, czyli b. dobrze, polecam. J.
    • elka_79 Re: czeskie biuro LUDOR 04.05.11, 15:56
      Witam,

tego biura nie znam, ale korzystałam z usług Italieonline. To też czeskie biuro, ale ich strona wlochy-wakacje.pl jest w języku polskim.

Byliśmy z nimi w Bibione. Pobyt jak najbardziej udany, a cena była bardzo dobra.

Sama szukałam o nich jakiś opinii, ale nic nie znalazłam, więc może ta się komuś przyda.

Pozdrawiam
      • Gość: hanka Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.net.upcbroadband.cz 26.05.15, 08:49
        www.italieonline.eu/pl/
    • Gość: Anna Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 20:46
      Byłam we Włoszech na wczasach za pośrednictwem firmy LUDOR-wszystko zgodnie z ofertą, polecam tę firmę, żadnych niemiłych niespodzianek nie było. OK.Pozdrawiam.
      • Gość: mela Re: czeskie biuro LUDOR IP: 95.108.116.* 16.08.11, 21:37
        Wróciłam wlasnie z wakacji zorganizowanych przez Ludor-wszystko bardzo dobrze zorganizowane, zgodne z opisem
    • Gość: Seber_F Re: czeskie biuro LUDOR IP: 80.85.225.* 17.08.11, 09:19
      Bylem w tym roku rowniez z LUDOR-em, nie bylo zadnych problemów.

Pzdr
    • Gość: Marek Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.11, 19:48
      Przez LUDOR wykupiłem tygodniowy pobyt w Porto Garibaldi (DORIA II) dla 4 osobowej rodziny. Żadnych problemów. Wcześniej dokładnie sprawdziłem fora polskie i czeskie. Nie znalazłem żadnej krytycznej opinii.
      Polecam jako biuro godne zaufania.
      Ten sam apartament oferowało polskie biuro o 100 zł drożej.
    • Gość: JOANNA Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.hell.net.pl 27.09.11, 12:34
      Byłam z rodziną we wrześniu z tym biurem w Lidi di Jesolo i było wszystko ok. Obsługa jeszcze w kraju solidna i rzeczowa. Po przyjeździe do hotelu list od pani rezydentki z folderami co warto zwiedzić ,gdzie się wybrać i życzeniami miłego pobytu.Polecam w ciemno,zresztą sama na pewno jeszcze się nie raz wybiorę ztym biurem na wakacje.Mniejsze biura niejednokrotnie świadczą usługi na wyższym poziomie niż znane duże marki, a mam pod tym względem spore doświadczenie.
    • Gość: ZUZA Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.230.8.154.gl.digi.pl 28.02.12, 23:16
      Z BIUREM LUDOR BYLISMY W LIPCU 2011 R. W CAORLE - APARTAMENTY GAIRDANI DI ALTHEA. BIURO RZETELNE I GODNE POLECENIA. OBSLUGA W KRAJU KOMPETENTNA. MIMO NIEWIELU INFORMACJI O TYM BIURZE MY TEZ ZARYZYKOWALISMY I NAPRAWDE BYLO WARTO BO JEST TO ORGANIZATOR Z KTORYM WARTO PLANOWAC WYPOCZYNEK ZWLASZCZA WYPOCZYNEK Z DZIECMI. NIEZDECYDOWANYM POLECAM
      • Gość: martinka Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.leon.com.pl 10.04.12, 12:32
        w tamtym roku bylismy w Pietra Ligure oraz nad jeziorem Garda. Miejsca przepiekne, na dodatek ceny nie byly takie wysokie. Biuro obsluzylo nas bardzo dobrze, co wiecej dostalismy instrukcje podrozne i rozne wskazowki. Na miejscu wszystko zgodne z opisem. Bylismy we wrzesniu, pogoda w Polsce juz rozna, a we Wloszech przywitalo nas slonce i cieple morze. W tym roku wybieramy sie ponownie. GORACO POLECAM!!!
    • Gość: bodzio Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.leon.com.pl 10.07.12, 13:26
      W sierpniu roku jadę z biurem LUDOR do miejscowości Caorle, jestem spokojny że to czeskie biuro. Po ostatnim głośnym upadku jednego z większych polskich biur podróży. Wiadomo, czeska gospodarka ma się jednak lepiej od polskiej.
    • 72rencia Re: czeskie biuro LUDOR 13.08.12, 17:09
      byliśmy w lipcu z tym biurem w pineto polecam. Miasteczko ok tylko trzeba uwazać zeby kwatery /apartamentu nie wybrać przy torach kolejowych bo moze być problem/hałas/ Trzeba na to zwrócic uwagę.A jeśli chodzi o biuro to nie mam zadnych zastrzezen
    • Gość: Barbara Re: czeskie biuro LUDOR IP: *.leon.com.pl 18.03.13, 12:24
      Witam serdecznie,

To sparwdzona firma. Kontakt bardzo miły. Obsluga bez zastrzeżeń. POLECAM!!
    • stara-a-naiwna Re: czeskie biuro LUDOR 26.05.15, 09:09
      koleżanki rodzice jeżdżą są zadowoleni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka