Dodaj do ulubionych

bibione, apartamenty Niagara

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 10:38
Witam, był ktoś może w Bibione w apartamentach Niagara? Niedługo się tam
wybieram i chciałabym dowiedzieć się jakie są wasze wrażenia po pobycie, jaki
standard, co jest w apartamentach itp. Serdecznie pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bompolka Re: bibione, apartamenty Niagara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 14:29
      o rany, to mnie nie pocieszyłaś :) ale może ktoś inny ma jakieś odmienne
      doświadczenia?
    • linn_linn Re: bibione, apartamenty Niagara 09.07.09, 14:35
      We Wloszech apartament znaczy mieszkanie: no chyba ze jest luksusowy / di lusso
      /. Nie mozna porownywac z apartamentowcami w Polsce.
      • Gość: bompolka Re: bibione, apartamenty Niagara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 14:40
        nie mam zamiaru ich porównywać. Słysząc apartament nasuwa mi się na myśl po
        prostu dość duże mieszkanie. Nie oczekuje żadnych luksusów, ale znowu bez
        przesady :) W każdym razie gdyby ktoś wiedział coś na temat ośrodka Niagara
        proszę o podzielenie się ze mną. Pozdrawiam!
        • linn_linn Re: bibione, apartamenty Niagara 09.07.09, 15:02
          Wlasnie wcale nie musi byc duze: moze to byc "monolocale con bagno e angolo
          cottura" / jeden pokoj z lazienka i kacikiem kuchennym albo wrecz kuchnia w
          szafie /.
          • Gość: bompolka Re: bibione, apartamenty Niagara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 18:30
            dobra, ale akurat są duże, chciałam się tylko dowiedzieć - jak zresztą napisałam
            w pytaniu, jaki jest jego standard, co się w nim znajduje
    • Gość: wojtek Re: bibione, apartamenty Niagara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 14:43
      witam,
      do bompolka, jak było w apartamentach Niagara, dostałem atrakcyjna ofertę i
      chciałbym wiedzieć czego można się spodziewać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka