Gość: gość IP: 89.19.82.* 06.09.09, 21:32 Witam był ktoś na Capri, jeśli tak to proszę o poradę w wyborze kurortu z piaszczystymi plażami i nazwę hotelu z klimą - wybieram się tam samochodem. Czu Capri jest podobna do Sycylii. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hernandez Re: Capri 07.09.09, 11:17 Capri jest 1000x mniejszy:) samochodem tam nie wjedziesz plaz piaszczystych tam nie uraczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Capri 07.09.09, 12:44 Zanim się zaplanuje podróz warto mieć chociaz podstawowa wiedze o miejscu, w które się jedzie. Samochodem na Carpi :DD A kurorty znajdziesz w necie, ale nie piaszczyste.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Capri IP: 78.152.205.* 07.09.09, 15:22 Dziękuje za opinie, naprawdę myślałem że na Capri da rade autem, bo widziałem połączenie promowe. To w takim razie może coś na Sycylii polecicie, z piaszczystą plażą i romantycznymi widokami wkoło. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Capri 07.09.09, 21:54 Skoro tak bardzo zalezy Ci na kurortach, piaszczystych plażach i samochodzie to może jednak Sardynia. images.google.it/images?hl=it&source=hp&q=sardegna&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi -- miszmasz-marghe.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brus Re: Capri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 01:51 A krokodyla widział...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama.niunia Re: Capri IP: *.dmbos.com.pl 09.09.09, 13:27 Właśnie wróciłam z Capri, możesz wjechać samochodem nie ma problemu, ale wyjedziesz bez karoserii. Wiec się zastanów czy warto :) Piaszczyste plaże to nie tu niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
azzurro76 Re: Capri 18.02.18, 19:10 Bed & Breakfast mozesz znalezc takze tutaj: www.bedandbreakfastcapri.com/it/ Niestety we wrzesniu ceny w Capri skacza w gore. Najtaniej jest w sierpniu. Najtaniej 65 za noc / Casa del sole Jr /. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazurcezara Re: Capri IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.18, 10:49 Od kiedy zacząłem latać tanimi liniami i to z całą rodziną dopiero zrozumiałem że koszty lotów są bardzo porównywalne z j. samochodem. Czas jazdy i komfort podróży nieporównywalny. Jadąc samochodem trzeba doliczyć koszty ubezpieczenia assistance, dodatkowy stres że coś się po drodze przytrafi i ewentualne mandaty, które przychodzą po urlopie a to dopiero boli :-( Minusem jest że nie zabierzesz jedzenia a Capri tanie nie jest. Ubrania spokojnie można upchnąć w podręcznym. Na Capri nie ma lotów (chyba że się mylę) ale są do Neapola z którego dojedziesz kilka kilometrów kolejką na prom prosto na Capri. Odpowiedz Link Zgłoś