Gość: lenik IP: *.multi-play.net.pl 07.09.09, 17:41 Chciałabym skorzystać z usług www.algheroservice.it, ale nie wiem czy to pewne biuro? czy ktoś już przez nich coś załatwiał? z góry dziękuję za odpowiedź;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inka alghero services IP: *.cust-adsl.tiscali.it 09.09.09, 22:03 Byłyśmy w tym roku na 2 tyg. z koleżanką w Alghero i przez to biuro zamawialysmy mieszkanie. Ogolnie ok, nam zalezalo na niskiej cenie, wiec apartemntu z basenem nie mialysmy, malutkie mieszkanie, ale blisko do morza i w samym centrum, w pelni wyposazone. O umowionej godzinie spotkalismy sie w centrum po odbior kluczy, byl z nia wlasciciel, ona tlumaczyla, zaprowadzili nas do mieszkania, zostawili mapke. Alghero jest bardzo ladne, plaze czyste, sardynia zrobila na nas ogromne wrazenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenik Re: alghero services IP: *.multi-play.net.pl 10.09.09, 16:48 dziękuję bardzo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariwanili Re: alghero services IP: *.multi-play.net.pl 17.10.09, 12:34 byłam w Alghero we wrześniu, korzystałam z usług - bardzo, bardzo polecam! Planuję ponownie za rok wybrać się do tego miasta i na pewno skorzystam z usług Małgosi i Antonio. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrb01 Re: alghero services 16.11.09, 13:35 przypadkiem trafiłem na ten temat, bo szykujemy sie powoli do wiosennego wyjazdu na Sardynie. Ww. firma obsługiwała naszą ponad 20 osobową sportową grupę zapewniając catering. wszystko było Ok. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś