cze67 19.06.04, 10:41 ... ściągać pliki muzyczne... z tysiącami bootlegów: bootleg.freakin.nl/ (bleri, jeszcze raz dzięki!) z nowymi wykonawcami, poziom często żenujący, ale można coś tam ciekawego wyłowić: mp3.wp.pl/p/index/ .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn To tak nieco obok.... 19.06.04, 11:17 ...strona z koncertami - live, a potem w archiwum (dzieki cooperowi ją odkryłam): www.fabchannel.com Odpowiedz Link
cze67 Re: To tak nieco obok.... 19.06.04, 11:45 Zajebista strona, właśnie oglądam sobie koncert Sonic Youth. Dzięki, ais! Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 20.06.04, 01:31 tofuhaus.antville.org/topics/music Odpowiedz Link
nemrrod Re: Strony z których można... 20.06.04, 13:27 Ja lubię swen.antville.org Fajny blog, elektronika, szeroko pojęte nowe brzmienia, muzyka alternatywna a nawet awangardowa. Linki do mp3, różne ciekawostki. W ogóle podtytuł bloga brzmi: "Artists mentioned in the WIRE", czyli wiadomo mniej więcej o co chodzi. Odpowiedz Link
bleri Re: Strony z których można... 20.06.04, 15:56 To może jeszcze audiofind.ru na której jest sporo nowości, ale też i starych płyt w bardzo dobrym bitracie 256 kb. A jeśli ktoś lubi przedpremierowy mainstream to niech zajrzy na easymp3s.com - albumy w formacie .ogg. I uwaga: przy próbie ściągania pojawia się komunikat, że musimy coś tam zainstalować. Otóż nie, nie musimy. Proszę do skutku klikać na "nie". W przeciwnym wypadku przy ponownym uruchomieniu komputera zaleje nas fala pop-upów z gołymi paniami itp - no, chyba, że ktoś lubi. :-) pozdr. Odpowiedz Link
cze67 Re: Strony z których można... 20.06.04, 18:04 Serwis muzyki progresywnej, przy wielu wykonawcach znajdują się mp3 z ich utworami do ściągnięcia. www.progarchives.com/ Odpowiedz Link
pixie Re: Strony z których można... 21.06.04, 21:06 cze67 napisał: > Serwis muzyki progresywnej, przy wielu wykonawcach znajdują się mp3 z ich > utworami do ściągnięcia. > www.progarchives.com/ Naściągałam sobie z tej strony plików, teraz będę słuchać :) Całkiem sporo tego, dużo Jethro Tull, VDGG, Gentle Giant... Nawet "Again" Archive. Osobom nieufnie podchodzącym do rocka progresywnego polecam "Sympathy" Rare Bird, "Back Street Luv" Curved Air i "In the Land of Grey and Pink" Caravan - na dowód, że i w tym gatunku można znaleźć po prostu fajne kawałki ;) Odpowiedz Link
ilhan Re: Strony z których można... 20.06.04, 20:36 Bardzo fajny link! Po przejrzeniu polecam stamtąd: Caesars - Jerk It Out (ach ta poprzednia wiosna...) South - Loosen Your Hold Stone Roses - Waterfall (!!!) The Raveonettes - That Great Love Sound (najlepsza piosenka Jesus and Mary Chain, której nigdy... itd. :)) The Polyphonic Spree - Soldier Girl Modest Mouse - 3rd Planet (nie jakieś tam przeciętne, lansowane Float On...) Odpowiedz Link
nemrrod Re: Strony z których można... 20.06.04, 20:52 Wszystkie wymienione przez Ciebie, oprócz Modest Mouse, mam już od dawna...;) Ja polecam ciekawostkę: Where Is My Mind w wykonaniu Nada Surf. Blink 182 & Robert Smith of The Cure - All of This to było coś takiego ?!?!? Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: Strony z których można... 21.06.04, 21:32 nemrrod napisał: > Blink 182 & Robert Smith of The Cure - All of This to było coś takiego ?!?!? A było, było... Robert Smith ostatnio nie ma na wódkę, albo chce być cool. Odpowiedz Link
jo_loop Jeszcze Stone Roses 20.06.04, 21:03 choć tylko 4 utwory sorta.stamen.com/mp3s/stoneRoses/ Odpowiedz Link
jo_loop Postal Service 20.06.04, 21:06 www.fallingalways.com/music/The%20Postal%20Service/ Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 20.06.04, 21:08 A tu ostatni koszmarek Suede + Morrissey, British Sea Power, Stereolab, TV on the Radio, Wrens.... members.yourlink.net/listless/mp3/ Odpowiedz Link
jo_loop Więcej 20.06.04, 21:39 teachingtheindiekidstodanceagain.blogspot.com/ Bloc Party, o którym prasa brytyjska pisze w samych superlatywach w poście z 9 czerwca. Plus Morrissey, Pulp i sporo nowości. Warto sprawdzać codziennie. www.3hive.com/ www.betterpropaganda.com/blank.htm Odpowiedz Link
nemrrod Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:16 jo_loop napisała: > tod.homeip.net/webshare/music/ Pokaźny zestaw! Ale kliknąłem na chybił-trafił trzy razy i nic się nie ściąga... Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:22 nemrrod napisał: > jo_loop napisała: > > > tod.homeip.net/webshare/music/ > > Pokaźny zestaw! Ale kliknąłem na chybił-trafił trzy razy i nic się nie ściąga.. Poczekaj troszkę, czasem to trwa nawet 10 minut i można ściągać tylko 1 utwór na raz (chyyyba), ale działa na pewno. Po prostu zostaw tak jak kliknąłeś, w końcu się pojawi :) Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:23 O właśnie na próbę jeszcze kliknęłam na "Virgin Suicides" i po około minucie pojawiło się okienko. A ściąga się dość szybko. Odpowiedz Link
nemrrod Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:37 Rzeczywiście, trzeba troszkę poczekać... Ściąga się szybko, ale bitrate... szkoda gadać - w jednym kawałku waha się od 32 do 56 kbps. Słuchać się tego nie da. Ciekawe jak reszta... Byłoby szkoda, bo jest sporo fajnych rzeczy... Odpowiedz Link
ilhan Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:40 Nie możecie sobie zainstalować Soulseeków? :)) Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:43 ilhan napisał: > Nie możecie sobie zainstalować Soulseeków? :)) A po co? Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:47 Ale OK, jeśli takie linki są nie na miejscu, to ja już więcej nie wklejam. Domyślam się, że akceptuje się tu tylko oficjalne strony, racja? Aż się boję nabroić znowu :) Odpowiedz Link
ilhan Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:55 jo_loop napisała: > Ale OK, jeśli takie linki są nie na miejscu, to ja już więcej nie wklejam. Domy > ślam się, że akceptuje się tu tylko oficjalne strony, racja? Aż się boję nabroi > ć znowu :) Są na miejscu :) Miałem na myśli, że mi by się tak nie chciało... Odpowiedz Link
ilhan Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:49 jo_loop napisała: > A po co? Zeby ściągać sobie cale albumy w lepszej jakości? :) Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:53 ilhan napisał: > jo_loop napisała: > > > A po co? > > Zeby ściągać sobie cale albumy w lepszej jakości? :) U mnie Soulseek nie działa :( Za bardzo chyba namieszałam w systemie, ale uzywam z powodzeniem LimeWire. Właśnie ściągnęłam utwory, które wywołuja dreszczyk na tym forum :) I nawet zaczynam Oasis lubić :) Odpowiedz Link
ilhan Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:56 jo_loop napisała: > I nawet zaczynam Oasis lubić :) Wow! Ale co tu nie lubić? :) Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:58 ilhan napisał: > Wow! Ale co tu nie lubić? :) Jakos tak swego czasu wpadłam w sam środek wojny Blur-Oasis i zdecydowanie wolałam Blur. Co nie zmienia faktu, że bracia Gallagher zawsze mnie śmiertelnie nudzili, począwszy od wokalu po niemrawe melodie :) A żeby nie odbiegać od tematu przewodniego to jeszcze polecam stronkę www.75orless. com/ Odpowiedz Link
ilhan Re: Strony z których można... 22.06.04, 00:01 jo_loop napisała: > Jakos tak swego czasu wpadłam w sam środek wojny Blur-Oasis i zdecydowanie > wolałam Blur. Co nie zmienia faktu, że bracia Gallagher zawsze mnie > śmiertelnie nudzili, począwszy od wokalu po niemrawe melodie :) No to staliśmy po przeciwnych stronach barykady :) Ja Blur szczerze polubiłem dopiero jakieś 1,5 roku temu. OT: Zaraz 1000 postów! Odpowiedz Link
libertine Re: Strony z których można... 22.06.04, 11:17 jo_loop napisała: > ilhan napisał: > > > Wow! Ale co tu nie lubić? :) > > Jakos tak swego czasu wpadłam w sam środek wojny Blur-Oasis i zdecydowanie wola > łam Blur. Co nie zmienia faktu, że bracia Gallagher zawsze mnie śmiertelnie nud > zili, począwszy od wokalu po niemrawe melodie :) > oasis wygrali, to znaczy, że byli lepsi i kto był za blur nie zna się na muzyce ;) szczerze mówiąc cała ta wojna mnie wkurzała dosyć ostro, bo to były 2 ulubione zespoły wtedy... 'morning glory' wygrało z 'great escape', ale z 'parklife' przegrywa. ('parklife' przegrywa za to z 'definitely maybe') Odpowiedz Link
ilhan Re: Strony z których można... 22.06.04, 11:25 libertine napisał: > 'morning glory' wygrało z 'great escape', ale z 'parklife' > przegrywa. ('parklife' przegrywa za to z 'definitely maybe') Nie podoba mi się to co napisałeś. To nieprawda jest. Odpowiedz Link
libertine Re: Strony z których można... 22.06.04, 11:27 ilhan napisał: > libertine napisał: > > > 'morning glory' wygrało z 'great escape', ale z 'parklife' > > przegrywa. ('parklife' przegrywa za to z 'definitely maybe') > > > Nie podoba mi się to co napisałeś. To nieprawda jest. no to jak to widzisz? 1. definitely 2. morning g 3. parklife 4. gescape ????? Odpowiedz Link
ilhan Re: Strony z których można... 22.06.04, 11:34 libertine napisał: > no to jak to widzisz? > 1. definitely > 2. morning g > 3. parklife > 4. gescape ????? Wolę "Morning Glory" od "Definitely Maybe". No i oczywiście oba albumy Oasis od Blurów ;) Z których preferuję "Parklife" jednak. Odpowiedz Link
ugi81 Re: Strony z których można... 23.04.06, 22:58 www.britny.info można pobrać sobie teksty piosenek. Odpowiedz Link
nemrrod Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:46 ilhan napisał: > Nie możecie sobie zainstalować Soulseeków? :)) Mam zamiar to zrobić jak skończy się sesja i będę miał duuuużo czasu na ściąganie ;) Ciekawe tylko jak mój system to zniesie, bo jest w rozsypce :) A ściąganie z www ma jedną zaletę - nie ma kolejek. Odpowiedz Link
ilhan Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:53 nemrrod napisał: > ilhan napisał: > > > Nie możecie sobie zainstalować Soulseeków? :)) > > Mam zamiar to zrobić jak skończy się sesja Powodzenia. Ja na czysto, bez wrześniów ;)) Odpowiedz Link
nemrrod Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:57 ilhan napisał: > Powodzenia. Ja na czysto, bez wrześniów ;)) Gratulacje! I dobranoc. Jutro kolejny egzamin :] Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 22.06.04, 00:00 nemrrod napisał: > ilhan napisał: > > > Powodzenia. Ja na czysto, bez wrześniów ;)) > > Gratulacje! I dobranoc. Jutro kolejny egzamin :] Ja też chcę egzamin!!! :) Przed Wami jeszcze wszystko, a ja muszę się do końca września obronić albo studia przepadają :( Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:36 www.textpert.com:81/music/ Też wymaga cierpliwości, poza tym często "umiera", ale warto sprawdzać co jakiś czas. Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 21.06.04, 23:43 www.sowhatnow.org/lightnessofbeing/justin/ (Kings of Convenience +) www.kennywongdigital.com/mp3z/ (b. duuuży dex) www.demonsoftware.com/2kmc/tweak/misc/Music/ (też spory i też wolny) Odpowiedz Link
cze67 Re: Strony z których można... 23.06.04, 11:36 www.camel.site.pl/ Dwa koncerty Camela w Polsce i troche innych nagran... Odpowiedz Link
cze67 Re: Strony z których można... 27.06.04, 08:03 Kilkadziesiąt albumów: linktoy.com/music/Full-Albums.html i bootlegów: mp3.tyedye.com/ Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 04.07.04, 18:52 Wpadłam na chwilę donieść, że tutaj www.redpenguin.net/glastonbury.htm jest Franz Ferdinand z tegorocznego Glastonbury. plus www.u2theendoftheworld.co.uk/downloads/com_2.htm (U2 w BBC 1982) www.kennethdegraff.com/multimed.html (McCartney "rare") i wracam do pracy Pozdr. Odpowiedz Link
nemrrod Radiohead 04.07.04, 20:01 Bardzo dużo różnych wersji live, b-side'ów i "rare" utworów, linków do innych podobnych stron jest tu: s93609871.onlinehome.us/tired/more.html Jakość różna. Nie przejrzałem jeszcze wszystkiego, bo dużo tego. Odpowiedz Link
nemrrod Re: Radiohead 05.07.04, 16:48 netblue.co.uk/radiohead/ A tutaj bardzo ciekawa rzecz - I will puszczone od tyłu. W ten sposób powstało Like Spinning Plates. I jest też Like Spinning Plates puszczone od tyłu, by sprawdzić czy zabrzmi jak I Will. Odpowiedz Link
bleri Jack Irons solo 04.09.04, 16:30 Witam, właśnie znalazłam adres z którego można ściągnąć solową płytę Jacka Ironsa. Swego czasu była o niej mowa na forum, totez daję linka dla zainteresowanych artactiva.pl/jackirons/ Na płycie sporo gości: Claypool, Vedder, Flea, gitarzyści PJ. Odpowiedz Link
cze67 Re: Jack Irons solo 05.09.04, 00:26 Bardzo przyjemna płyta, może nic wielkiego, ale fajnie się słucha. Zaskakująca wersja, szybka, gramdżowa wersja Shine You Crazy Diamond. Nie każdemu może się podobać. Mnie na razie tak sobie... Odpowiedz Link
polleke Re: Strona na której można... 12.09.04, 00:05 3voor12.vpro.nl/3voor12/index.jsp U góry strony trzeba wybrać LUISTERPAAL i można odsłuchać w całości 12 płyt. W tej chwili są to m.in. Björk, American Music Club, Libertines, Solex, Sons and Daughters, Dizzee Rascal, a zestaw jest odświeżany co tydzień, więc warto tu zaglądać. Acha: OMHOOG – w górę, OMLAAG – w dół. Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 23.09.04, 11:22 Stone Roses xtrinity.com/yosoy/mp3/stoneroses1/ Więcej w PD Nowy Manic Street Preachers www.cavein.co.uk/lifeblood/ Odpowiedz Link
ilhan Re: Strony z których można... 23.09.04, 14:33 jo_loop napisała: > Nowy Manic Street Preachers O cholera, nie mam dziś czasu na ściąganie, mam nadzieję że to jutro będzie jeszcze dostępne? Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 23.09.04, 15:00 Nie mam pojęcia. Może ktoś jeszcze z forumowiczów ściagnie, a później ewentualnie wrzuci gdzieś. Ja nie mam takiej możliwości. Cały album ściąga się około 15 minut. O ile już nie padł. Odpowiedz Link
jo_loop The Clash 23.09.04, 15:41 www.clashcity.com/imct/the_file.php?go=main//MP3s&lev=1 Wszystko? Pewnie prawie... Odpowiedz Link
humbak Re: The Clash 23.09.04, 16:14 Oooooo! Dobrodziejko. Jak wspaniale. Od razu humor mię o kilka pkt. podskoczył.:) Oby tylko bitrate był ponad 128! Odpowiedz Link
jo_loop Re: The Clash 23.09.04, 18:27 Część z tego co ściągnęłam jest 128, część 192 i 224. Mam nadzieję, że co ś znajdziesz dla siebie :) Odpowiedz Link
cze67 Re: The Clash 24.09.04, 10:14 Czy mozecie podac, ktore z tych koncertow Clashow sa w miare przyzwoitej jakosci? Zaczalem sciagac, ale po trzecim zrezygnowalem, bo ledwo slychac... Odpowiedz Link
jo_loop Re: The Clash 24.09.04, 14:42 Ups, rzeczywiście brzmi fatalnie. Z tego co zauważyłam to im nowszy koncert tym lepiej, ale generalnie jest nie najlepiej. Sprawdziłam szybko przed podaniem linka bitrate, ale nie ściągałam w całości utworów i nie miałam pojęcia, że ten bitrate tak szaleje. Sorry. Odpowiedz Link
ilhan Re: Strony z których można... 23.09.04, 16:26 Zajęło mi to więcej niż 15 minut, ale już jest. Dzięki za cynk. Odpowiedz Link
jo_loop Re: Dogs Die..., Primal Scream + more 24.09.04, 14:42 Nie sprawdzałam jakości. Odpowiedz Link
jo_loop Gotyk, etc. - całe albumy 25.09.04, 11:07 Alien Sex Fiend, Bauhaus, Clan of Xymox, Das Ich, Dead Can Dance, Death In June, Deine Lakaien, Fields of the Nephilim, Joy Division, Laibach, Lisa Gerragr, London After Midnight, Love Like Blood, Lacrimosa, Morrissey (:D), Peter Murphy, Sisters of Mercy, The Cult, The cure, The Mission, The Sisterhood, X-Mal Deutschland oraz setki innych mniej lub bardziej znanych dźwięków z krypty. Szybki download, bitrate co najmniej 192, sprawdzone na Alien Sex Fien, wszystko OK. Miłego dnia/nocy z duchami :) Odpowiedz Link
jo_loop Re: Gotyk, etc. - całe albumy 25.09.04, 11:08 Przypuszczam, że jeszcze adres by się przydał ;) gothundead.com/list/?letter=A Odpowiedz Link
jo_loop Re: Strony z których można... 31.10.04, 12:16 mp3.pasaran.ru/mp3/ Lada chwila strona może zniknąć. Prawie żadnego wykonawcy nie znam, ale skoro znajdują się w sąsiedztwie choćby King Crimson, to zakładam, że mogą to być wartościowe pozycje. Może ktoś poleci album szczególnie zasługujący na uwagę? Odpowiedz Link
miecio4 Pytanie lajkonika 31.10.04, 23:32 Czy ktoś wie jak się zamienia format M4A na jakiś ludzki np na MP3? Odpowiedz Link
miecio4 Re: Pytanie lajkonika 02.11.04, 00:55 Dzieki. Wiedziałem że na Was można liczyc:P Odpowiedz Link
pixie Re: Strony z których można... 28.11.04, 18:56 Pewna dobra dusza podesłała mi link, którym muszę się podzielić. Z tej strony można ściągnąć utwory Jethro Tull - muzykę i obraz jednocześnie! :) Na święta polecam szczególnie uroczą piosenkę „Ring Out, Solstice Bells”. Co prawda muzyka z playbacku, ale jak tu nie kochać tego draba Andersona? ;) www.cupofwonder.com/tullclips.html Odpowiedz Link
cze67 Re: Strony z których można... 10.01.05, 18:19 ... posłuchać trochę czeskiej muzyki (niestety, w większości we fragmentach)... www.indiesrec.cz Odpowiedz Link
cze67 Re: Strony z których można... 10.01.05, 18:31 Acha, ważna informacja dla niektórych forumowiczów - jest trochę Nohavicy! Odpowiedz Link
cze67 Re: Strony z których można... 24.01.05, 15:55 Zgapione z FM: www.archive.org/audio/etreelisting-browse.php i www.archive.org/audio/etreelist ing-browse.php?mode=mp3 Watek o tej stronie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=19789228&v=2&s=0 Odpowiedz Link
cze67 Re: Strony z których można... 30.01.05, 16:00 Tu: jessebarron.com/Page1.html i na następnych pejdżach, można sobie posłuchać fragmentów piosenek Beatlesów (jak ktoś nie zna) oraz, co ciekawsze, obejrzeć w całości kilkanaście (a może nawet więcej) teledysków oraz fragmentów koncertów tego znamienitego zespołu. Odpowiedz Link
janek0 Yo La Tengo 09.03.05, 14:16 www.sunsquashed.com/net/pictures.html MNÓSTWO nagrań live Odpowiedz Link
janek0 Brian Jonestown Massacre 09.03.05, 14:19 Świetny zespół, i można się zdziwić zawartością strony. CAŁA DYSKOGRAFIA DOSTĘPNA NA OFICJALNEJ STRONIE !!! www.brianjonestownmassacre.com/mp3.php Odpowiedz Link
cze67 Re: Brian Jonestown Massacre 09.03.05, 14:22 TO z czego oni żyją, jeżeli ich całą dyskografie można mieć za darmo z netu? Odpowiedz Link
janek0 Re: Brian Jonestown Massacre 09.03.05, 14:23 cze67 napisał: > TO z czego oni żyją, jeżeli ich całą dyskografie można mieć za darmo z netu? nie wiem, ale idea mi się podoba :) poza tym, można ich wesprzeć dobrowolnie. Odpowiedz Link
janek0 electrelane 09.03.05, 14:27 www.emp3world.com/mp3/27786/Electrelane/On%20Parade tylko jeden kawałek, ale tym zespołem warto się zainteresować, zwłaszcza jak ktoś lubi np. stereolab. Odpowiedz Link
cze67 Re: electrelane 09.03.05, 14:29 janek0 napisał: > tylko jeden kawałek, ale tym zespołem warto się zainteresować, zwłaszcza jak > ktoś lubi np. stereolab. To ja, to ja! Odpowiedz Link
cze67 Re: electrelane 13.03.05, 19:46 janek0 napisał: > tylko jeden kawałek, ale tym zespołem warto się zainteresować, zwłaszcza jak > ktoś lubi np. stereolab. Rzeczywiście, taki bardziej zadziorny Stereolab. Ładny numer. Odpowiedz Link
janek0 Sonic Youth 09.03.05, 14:30 Z oficjalnej strony, ale jest trochę ciekawych rzeczy: www.sonicyouth.com/mp3/ Odpowiedz Link
nemrrod Kings of Convenience live 09.03.05, 14:33 catherine.poinsignon.free.fr/Kings.htm Sesja dla jakiegoś radia, jakość dobra, ale wolę ich studyjne nagrania :P Odpowiedz Link
nemrrod Mum, Emiliana Torrini, Lisa Germano... 09.03.05, 14:38 ... i inne bootlegi (nagrania dla audycji radiowej). Nie wszystkie linki działają. prevot.denis.free.fr/ Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza destroyer sessions 09.03.05, 16:58 czyli jesli komus podobal sie 'heartbreaker' ryana a. to powinien tu zajrzec: www.tobeyoung.org/destroyer.php to, co pomiedzy whiskeytown a solowymi nagraniami adamsa, czyli plyta-demo sprzed 'heartbreakera':) Odpowiedz Link
cze67 Ray Wilson 10.03.05, 10:15 Dwa koncerty do ściągnięcia z jego strony, działu dowlands: www.raywilson.net/ Odpowiedz Link
cze67 Erzsi Kiss 12.03.05, 20:04 Strona niezwykłej węgierskiej wokalistki, z kilkoma utworami do ściągnięcia. Pani owa wystąpi na festiwalu filmowym w Cieszynie (a ja, nie chwaląc się, zamierzam być na jej koncercie): www.kisserzsi.hu/ Odpowiedz Link