hanbei 08.01.05, 13:50 ludziska, ma ktoś z was najnowszą dvd U2? i mieszka w warszawie lub pobliżu? chętnie bym to zobaczył, a w zamian mogę udostępnić obydwie dvd alanis morissette lub "by the way" RHCP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ihopeyouwilllikeme Re: DVD U2 10.01.05, 13:50 > a w zamian mogę udostępnić obydwie dvd alanis morissette 1. Jakie ?? 2. A jakoś w inny sposób nie możesz udostępnić ? :D:D:D Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: DVD U2 11.01.05, 17:51 A tak w ogóle, płytami itp. handluje się w oddzielnym wątku, na górze wykaz jest. Odpowiedz Link
hanbei Re: DVD U2 12.01.05, 10:36 o, ja kocham alanis, i nie mam zamiaru sprzedawac tych dvd ;o)) - chodzilo mi o zwykle "wypozyczenie za wymiana" (choc ogolnie nie naleze do tych, ktorzy chetnie wypozyczaja dvd). tytuly: alanis: jagged little pill, live & feast on scraps RHCP: by the way (to w zasadzie jest taka jajcarska short story, jak oni nakrecili tego clipa. a druga to: RHCP, what hits!? Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: DVD U2 13.01.05, 19:07 > o, ja kocham alanis, i nie mam zamiaru sprzedawac tych dvd ;o)) - chodzilo mi o > > zwykle "wypozyczenie za wymiana" (choc ogolnie nie naleze do tych, ktorzy > chetnie wypozyczaja dvd). Aha, no to lipa, bo ja daleko od Warszawy jestem... Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: DVD U2 13.01.05, 19:30 Aha, ja tez kocham, musimy kiedys na piwo wyskoczyc. Odpowiedz Link
hanbei Re: DVD U2 14.01.05, 13:10 o bardzo chętnie! alanis jest boska, prawda, a śpiewa live równie dobrze jak w studiu... Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: DVD U2 14.01.05, 13:17 > o bardzo chętnie! alanis jest boska, prawda, a śpiewa live równie dobrze jak w > studiu... No ba! Na żywo najbardziej rządzą " Baba " i " Sympathetic Character " ( zrobiła z tego prawie " Bullet The Blue Sky "... ) Odpowiedz Link