to.ya 31.03.05, 22:15 Ktos sie wybiera? Takie cos znalazlam: www.rockserwis.pl/ProductPresentationForm.php?ProductID=26246 ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: Porcupine Tree- koncerty w Polsce 31.03.05, 23:01 Tjaa... płyta w "promocyjnej" cenie 52.90, DVD w równie "promocyjnej" 84.90 :(( Co nie zmienia faktu, że gdybym chodził na koncerty, to koncert Porcupine Tree byłby pierwszym, na który bym poszedł, bo PT to jeden z moich ulubionych zespołów, a na nowej płycie chłopaki młócą co się zowie, rozwiewając moje obawy wywołane ciotowanym nieco prog-singlem... Odpowiedz Link
pytajnick Re: Porcupine Tree- koncerty w Polsce 31.03.05, 23:28 A mój ulubiony w ogóle i globalnie. :) ...choć nowej płytki, czy choćby fragmentów, jeszcze nie słyszałem. Czekam na cały album (zamówiłem w RS, ale jakby ktoś chciał przyoszczędzić, to ze Stanów za 9$ można sprowadzić - łącząc to z kilkoma innymi płytkami za 9$ można wyjść naprawdę dobrze). Będę na pewno w Krakowie i to od 13:00, więc krzyczcie jeśli ktoś mnie rozpozna. Bydgoszcz chyba odpuszczę. ex www.signify.prv.pl btw ;) Odpowiedz Link
grimsrund Re: Porcupine Tree- koncerty w Polsce 01.04.05, 00:23 No ja też właśnie za podobne ceny ściągam ze Stanów i cały czas szanowne forumowe społeczeństwo namawiam na walkę z tyranią rodzimą :) Ech, a może sie skuszę jeszcze na ten koncert... Odpowiedz Link
grimsrund Re: Porcupine Tree- koncerty w Polsce 01.04.05, 00:29 ... a nową płytę prawie całą słyszałem bo w EMPiKu przy Galerii Kazimierz przez szczekaczkę kilka dni temu puszczali :) Naprawdę wolę to "metalowe" wcielenie PT, a STUPID DREAM to moja naj- naj. Przez IN ABSENTIA dopiero się przegryzam, ale na razie pasuje zdecydowanie :)) Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Porcupine Tree- koncerty w Polsce 01.04.05, 09:40 grimsrund napisał: > Naprawdę wolę to "metalowe" wcielenie PT, a STUPID DREAM to moja naj- naj. > Przez IN ABSENTIA dopiero się przegryzam, ale na razie pasuje zdecydowanie :)) To jest również jeden z moich ulubionych zespołów, ale lubię zarówno to wcielenie psychodeliczno-progresywne, jak i to "metalowe". Jeden z nielicznych kojarzonych z prog-rockiem zespołów, które czynią faktyczny progres, a nie jedynie kopiują płyty swoich idoli. Gdyby grali w Wawie to bym poszedł, ale tak to... Chyba odpuszczę. Widziałem ich już dwa razy. Nowej płyty na razie nie znam jeszcze. Odpowiedz Link
to.ya Re: Porcupine Tree- koncerty w Polsce 01.04.05, 07:04 grimsrund napisał: > Ech, a może sie skuszę jeszcze na ten koncert... To sie decyduj szybciutko, bo o ile pamietam w Music Corner bylo info na plakacie, ze bilety do 3 kwietnia w sprzedazy. I nie mówie tego z okazji "prima aprilis" .... ;-))))))) Odpowiedz Link
pytajnick Re: Porcupine Tree- koncerty w Polsce 01.04.05, 09:13 Do Bydgoszczy z tego co wiem już od kilku tygodni biletów nie ma. Inna sprawa, że kto bardzo chce wejść... ;) ex n.p. talk talk | spirit of eden ! ok, jeszcze raz: n.p. talk talk | spirit of eden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (z rok nie słuchałem...) Odpowiedz Link