lidka449 30.01.15, 02:10 Tak prawda nie pisałam tu kilometry i hektary czasu to prawda. Moje forum a jakże martwe jest widzę . Grzech zaniechania, pustka, wypalenie . Pomarudzę sobie, spać nie mogę miotają się we mnie tak dziwne emocje ... SAMOTNOŚĆ TO TAKA WIELKA TRWOGA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidka449 Re: Samotność ... 30.01.15, 02:28 Tu wiem ta osoba tego nie przeczyta to pozwolę sobie na wyrzucenie emocji ..... Alone by Celine Dion w/ lyrics Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Samotność ... 04.02.15, 16:39 Samotność ? Kiedyś poznałam jak wygląda i boli, a teraz ? Teraz wszystko zmieniło się, bo ja sama uciekłam od samotności. Szukaj a znajdziesz ludzi przychylnych, lubiących Ciebie i szanujących, chętnych do rozmowy z Tobą. Miałaś tu na forum wielu przyjaciół, jak wrócisz może przyjaciele wrócą i grzech zaniechania wybaczą Wracaj !!! Odpowiedz Link
lidka449 Re: Samotność ... 07.02.15, 18:22 Najpierw musze zrobić rozrachunek sama ze sobą ,a to takie trudne nie chce tu płakać i stękać ,że źle i wszystko do bani dopóki nie uporządkuje siebie nie mam siły tu pisać, przepraszam Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Samotność ... 08.02.15, 22:32 Uporządkuj i zacznij życie od nowa, będzie lepsze i radośniejsze. Przekonasz się, że mam rację. Wracaj i bądź radosna. Po burzy słońce, po nocy dzień. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Samotność ... 11.02.15, 18:33 Lidka, nie zamykaj się w sobie, wyjdź do ludzi. Zacznij żyć od nowa, każdy dzień może przynieść zmiany na lepsze. Bądź szczęśliwa Odpowiedz Link
lidka449 Re: Samotność ... 12.02.15, 00:40 mądzre prawisz Duszko Miła pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
lidka449 Re: Samotność ... 16.02.15, 18:45 "Miłość to czuwanie nad cudzą samotnością. " Rainer Maria Rilke Odpowiedz Link