wirujacypunkt 03.06.14, 12:52 słonecznie, pogodnie i z uśmiechem, chociaż niebo pełne chmur. Słońce zapomniało o nas. Słoneczko wyjdź zza chmur i przypomnij sobie o nas. Czekamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wirujacypunkt Re: Witam czerwiec 07.06.14, 23:03 Dziękujemy, czerwcowe truskawki są najsmaczniejsze, a matkę założycielkę witamy i oczekujemy częstrzych wizyt na Jej własnym forum Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Witam czerwiec 17.06.14, 21:23 lvova napisał: > Nie cierpię truskawek Dużo tracisz, ale cóż Twoje smaki, Twoje lubienia i Twoje nie lubienia. Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: Witam czerwiec 18.06.14, 23:01 Witam w czerwcu i pozdrawiam wszystkich serdecznie i ciepło Kopę lat Lvova Ps. Dzięki Wirująca Farma vel Ejno Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Witam czerwiec 19.06.14, 15:45 farma.iluzji napisała: > Witam w czerwcu i pozdrawiam wszystkich serdecznie i ciepło > > Kopę lat Lvova > > Ps. Dzięki Wirująca > > Farma vel Ejno A bardzo proszę Szukałaś to podpowiedziałam, w końcu żadnych nielegalnych nagrań ani w tajemnicy rozmów przeprowadzonych nie ujawniłam. Odpowiedz Link
lvova Re: Witam czerwiec 20.06.14, 12:31 farma.iluzji napisała: > Witam w czerwcu i pozdrawiam wszystkich serdecznie i ciepło > > Kopę lat Lvova > > Ps. Dzięki Wirująca > > Farma vel Ejno Witaj Czasy się zmieniły i rzadkim jestem teraz bywalcem na forum Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: Witam czerwiec 20.06.14, 18:29 Nie ważna jest ilość tylko jakość Miło Cię widzieć Sentyment jakiś czy coś Odpowiedz Link
rudka-a Re: Witam czerwiec 25.06.14, 21:37 Już niedługo pożegnamy czerwiec... czas leci, już na karku lipiec...dnia ubywa... ani sie obejrzymy, jak zawita jesień.... ale....urlopy przed nami...to jest ta optymistyczna nuta Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Witam czerwiec 26.06.14, 17:18 Rudko, daj się jeszcze pocieszyć, nie wspominaj o jesieni. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Witam czerwiec 26.06.14, 19:30 Dzisiejszy dzień, to jakas pomyłka lata była lało, zacinało, chłodu nie szczędziło, ale... zawitało słoneczko i od jutra ponoć poprawa, a od soboty baardzo cieplutko ja tez jeszcze nie nacieszyłam sie latem, więc ciepełko jeszcze przed nami ) Odpowiedz Link