pisanica
18.11.10, 13:29
Uważaj, bo zaksztusisz się własną flegma, którą prodkujesz swoją nienawiścią i chamstwem. To ty właśnie zas...wasz zycie każdej kobiety z tobą związanej. Ządasz od ludzi, by byli idealni, a sam jaki jesteś, oszołomie ? I dlaczego ty masz także zas....ne życie ???? bo jak je inaczej okreslić. Twoim zdaniem, jeśli obrzucasz ludzi wulgaryzmami, to im szkodzisz ? Sobie durna pało szkodzisz, w następstwie czego - tym którzy są blisko ciebie. Ty który wlazłeś w nasze życie, nie próbowałes nawet rozmawiać o trudnościach rodzinnych. Chłopie, tobie z nieba spadł skarb w postaci mojej córki. Nie potrafiłeś chronić jej prywatności. Używałeś jej atrakcyjności w celu dowartościowania siebie na pokazówkach w miejscach publicznzych. Przy tym masz talent do wykorzstywania ludzi, by brylować. Masz więcej kompleksów niż włosów na swojej głowie. Ona właśnie przez twoje oszołomstwa w negatywnym sensie, padła ofiarą, bo jesteś bądź co bądźą "personą" na tym terenie. Szczęśliwy żonkiś, z młodą atrakcyjną żoną a tu bomba, nowa dziewczyna, matka znanej już w naszej dzielnicy skrzypaczki. Nie trudno było napatoczyć się wam na kogoś,. kto tylko czychał na twoją głupotę i jej naiwność. Starasz się mnie niszczyć. Nic z tych rzeczy. W lawinie swojej "twórczości dziennikarskiej" /nie jesteś zresztą dzennikarzem, nie masz duplomu ukończenia szkoły dziennkarskiej/ stosujesz kilkanaście wulgaryzmów, które są twoimi maczugami - dzikusie.
Ze kompletnie zatraciłeś umiar w słownictwie swoim, to wszyscy czytelnicy wiedzą.
Twoja cała osoba jest plugawa /to twój ulubiony przymiotnik!!!/ Gdybym nie miała prawa wziąc opini Pauli, to dyrektorka by jej nie wydała. Zreszta owa pani /tak się składa!!!/ zna cie ze ...słyszenia. Nie chce cie bliżej poznawać, mimo powiązań rodzinnych !!! - z tobą...
A melisa dureńku, to zioło które służy dobrostanowi człowieka - niedouczony zjadaczu i niszczycielu - naszej planety.
Dzieci nie są własnością rodziców lecz społeczeństwa i powinny być tam, gdzie maja zapewnione warunki do nauki i życia. Tak się szczęśliwie składa, że Paula obecnie ma wszystko, co do szczęścia w jej wieku potrzeba. Tobie, niestety, nie udała się rola opiekuna małolaty. Oboje zajmowaliście się dziewczyną. Nikt wam nie wchodził w drogę. Sama wybrała swoje miejsce zamieszkania. Tam gdzie mieszka jest szczęśliwa.
I skończ wreszcie człowieku te walki i zajmij się swoim olbrzymim bebechem, którego nie jesteś w stanie już ukryć przed publiką. Po tym wszystkim, co ty mi zrobiłeś, nic gorszego nie może spotkać. Twoja postawa wobec mnie, daje mi potężną energię /co mnie nie dobije, to mnie wzmocni/. Dlatego jestem w znakomitej w formie psycho-fizycznej, niedojrzały chłopczyku w starzejącym się ciele.
Zaskoczę cię taką oto informacją: jestem zakochana w Januszu-Edwardzie po uszy. Na stare lata nawiedziła mnie prawdziwa miłość. I to ty tej miłości pomogłeś. Wsadziłam kij w mrowisko twoich szpetnych emocji. Czekam na odpowiedź. Pisz wszystko, co znajduje się w tobie, oczyszczaj się z wszystkich brudów, jakie w sobie skomasowałes przez długie lata życia bez busoli. Byłeś i jesteś, jak piórko na wietrze. Stąd to piekło w tobie /twoja "twórczo" pisana o tym mówi/. Czekam, wal, pluj, sycz, żygaj, kop, sr..j wyj i na koniec pocałuj wszystkich w..... za wszystkie złe intencje w swoich zamysłach. Jak tam lektura pt. "SEKRET"? Dużo z niej korzystasz? Chyba nie. Za trudne, co???????????????????????????????????????????????????