Dodaj do ulubionych

Kaszki Holle

13.03.13, 11:35
Czy w Mmaz aktualnie dostanę gdzieś kaszki Holle? Wiem z forum że wcześniej były w Dom i Ogród ale teraz już ich tam chyba nie ma?
Obserwuj wątek
    • soma-bay Re: Kaszki Holle 14.03.13, 09:30
      Niestety, ale chyba nie ma - obszukałam wszystko łącznie z Domem I Ogrodem (bo chyba nawet na tym forum kiedyś ktoś napisał, ze są tam dostępne) ale nigdzie nie znalazłam - zamówiłam i dalej zamawiam na allegro.
      Chyba, że ktoś ma jakieś informacje gdzie w Mińsku można je dostać, to też się chętnie dowiem.
      • meg.26 Re: Kaszki Holle 14.03.13, 12:07
        Szkoda że nigdzie nie ma. Pozostaje jednak allero. Może trzeba założyć wątek i wpisywać czego brakuje nam w mińskich sklepach dziecięcych. Może właściciele przeczytają i skorzystają z niektórych wskazówek? ;)
    • jutrzenka80 Re: Kaszki Holle 17.03.13, 21:23
      koleżanka która mieszka w Warszawie kupuje te kaszki w sklepie z żywnością ekologiczną albo w Piotr i Paweł (niestety tego nie mamy)
      Na Piłsudskiego jest chyba taki sklep i jeszcze na kościelnej jest trochę zdrowej żywności to może tam zobacz.
    • jutrzenka80 Re: Kaszki Holle 17.03.13, 21:25
      a tak teraz sobie pomyślałam jeszcze że może w Marcpolu?
    • bchristoph Re: Kaszki Holle 05.04.13, 22:20
      Podbijam wątek - może ktoś, kto prowadzi sklep spożywczy lub warzywniczy zauważy niszę rynkową i ją wypełni zdrowymi kaszkami? Cenowo są niewiele droższe od tych przesłodzonych Nestle, itp. a o wiele zdrowsze, bezcukrowe i jak widać - jest zainteresowanie. Sama zamawiam przez internet, ale trochę się nie opłaca ze względu na koszty przesyłki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka