pete41-st 08.02.10, 18:07 Mam do wyboru w nowej chacie, zna ktos te RCN? To chyba jakas mama firma nie chcialbym sie wkopac moze ktos to uzywa w Nowym Jorku , net + cable? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viper39 Re: RCN czy TW Cable ? 08.02.10, 23:38 pete41-st napisał: > Mam do wyboru w nowej chacie, zna ktos te RCN? To chyba jakas mama > firma nie chcialbym sie wkopac moze ktos to uzywa w Nowym Jorku , > net + cable? > Pozdrawiam. jesli masz w okolicy FIOS to wez FIOS miedzy RCN a TW nie ma zbytniej roznicy, choc mysle ze RCN moze byc tanszy co do telefonu to albo vonage albo broadvoice (VOIP) oba maja opcje za 24.99 nielimitowane rozmowy po wiekszosci krajow ktore moga Cie interesowac (w tym tez Polska) jesli masz dom to strzel mail do mnie wytlumacz Ci inna opcje Odpowiedz Link Zgłoś
pete41-st Re: RCN czy TW Cable ? 09.02.10, 14:52 viper39 napisał: > jesli masz w okolicy FIOS to wez FIOS Dziekuje, zaraz sprawdze FIOS-a, umowilem goscia na piatek z tego RCN, wiec musze cos do czwartku zdecydowac. > miedzy RCN a TW nie ma zbytniej roznicy, choc mysle ze RCN moze byc tanszy > > co do telefonu to albo vonage albo broadvoice (VOIP) oba maja opcje za > > jesli masz dom to strzel mail do mnie wytlumacz Ci inna > opcje Nie mam domu, ale jesli moze myslisz moze o satelite (?) to pewnie mam mozliwosc bo mam ogromny balkon :-) Jesli co innego to raczej odpada. Tyle ze musze miec TV i net, z telefonu moge zrezygnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pete41-st FIOS 09.02.10, 16:29 We're sorry. The bundle you are interested in is not available in your area. Bundles with High Speed Internet service are not available at your location at this time. JET TAKIE COS, ale to chyba modem, a TV to nie wiem jak ? $84.99/month†for 1 year Best Price Online: Only $79.99/mo. for 1 year when $5 online discount is applied. (This will appear as a monthly bill credit.) Bundle includes: • Verizon Freedom Value phone plan- unlimited residential local and long distance calling • High Speed Internet Starter plan- our best value in broadband Internet • DIRECTV® CHOICETM- over 150 channels with all the must-see programming! Odpowiedz Link Zgłoś