mister1 Re: a moze tak Holandia? 28.03.08, 21:53 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25348 Odpowiedz Link Zgłoś
facettt no bylem dzisiaj :) 28.03.08, 23:43 zatankowac diesel - bo taniej... a w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: no bylem dzisiaj :) 09.04.08, 17:16 trzeba miec w co tankowac w tej chwili moke dochody wynosza zero i nie mam od kogo porzyczyc kasy, jakbym mial samochod juz dawno bym wyjechal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: a moze tak Holandia? IP: *.chello.nl 07.04.08, 15:25 tylko nie holandia to kraj cpunow brudasow i glupoli .polakow traktuja gorzej od czarnuchow mam nadzieje ze polacy tak samo ich potraktuja jesli im przyjdzie do glowy emigrowac do polski Odpowiedz Link Zgłoś
jednapani Jak nie potrafisz pisac z sensem ... 08.04.08, 20:44 to nie tylko Holendrzy Cie zle potraktują!!! Autor: Gość: DOROTA to kraj cpunow brudasow i glupoli .polakow traktuja gorzej od czarnuchow mam nadzieje ze polacy tak samo ich potraktuja jesli im przyjdzie do glowy emigrowac do polski Odpowiedz Link Zgłoś
elka.net Re: Jak nie potrafisz pisac z sensem ... 12.04.08, 22:16 Dorota Ja nie wiem gdzie Ty bylas i kto Cie tak strasznie traktowal...bo napewno nie Holendrzy. Poza tym jak juz od kogos smierdzi to od innych nacji moja droga, bo w zyciu nie widzialam smierdzacego, brudnego, nie domytego Holendra. wiec opanuj sie moja droga ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc987 Re: a moze tak Holandia? IP: *.pools.arcor-ip.net 18.04.08, 20:17 Gość portalu: DOROTA napisał(a): > tylko nie holandia to kraj cpunow brudasow i glupoli .polakow > traktuja gorzej od czarnuchow mam nadzieje ze polacy tak samo ich > potraktuja jesli im przyjdzie do glowy emigrowac do polski Wszystko według zasług Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_us Re: a moze tak Holandia? 13.04.08, 00:07 A w tym watku elka nazywa sie dcio a czasami nawet nazywa sie elka. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=209&w=76533476&a=78251357 Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller ty to masz paranoie 13.04.08, 02:07 myslalem ,ze tylko na polonii a ty sie ojawiasz chyba wszedzie,lecz sie Odpowiedz Link Zgłoś
elka.net Re: ty to masz paranoie 13.04.08, 08:04 martix pomylencu widze,ze masz cos z glowa....Czlowieku masz dluzszy problem z seksem czy jak? Sperma Ci juz na mozg bije i piszesz glupoty. Zrob se dobrze i po sprawie! Szerze? wal sie! Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: ty to masz paranoie 13.04.08, 13:56 A wracajac do tematu, moze ktops dysponujacy samochodem sie wybiera??? Realne zarobki w Holandii to ok 6,5- 9 euro na godz a wiec dosc wysokie a na miejscu majac samochod mozna by szukac czegos lepszego. Posiadam prawo jazdy i dolaze sie do paliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
elka.net wejdz na forum 13.04.08, 19:25 Wejdz moze na forum niedziela.nl...tam bywa wiecej osob majacych zwiazek z Holandia. Moze tam cos znajdziesz? Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pani_marysia00 Re: ty to masz paranoie 13.04.08, 20:01 Kobieto, opanuj sie jestes ordynarna do stopnia trudnego do przyjecia. Nie ma nic gorszego, jak chamstwo dorwie sie do komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed pani_ marysia00 13.04.08, 20:11 Jesli elke zaczeto nie wiadomo czemu chamsko atakowac, to jak ma odpowiadac??? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_marysia00 Re: pani_ marysia00 13.04.08, 20:15 Co ty nieprzytomna jestes? Nie wiesz jak ma odpowiadac? Normalnie, uzywajac normalnego jezyka a nie zachowywac sie jak skonczony przymityw, przeciez to uraga przyzwoitosci, jak sie wypowiada, pomijam,ze nie potrafi sie wypisac poprawna polszczyzna. Jezeli czuje sie obrazona i nie jest w stanie prawidlowo po polsku pisac, to powinna w ogole zamilknac a nie pokazywac publicznie jaka jest prymitywna i niedouczona. Odpowiedz Link Zgłoś
elka.net Re: pani_ marysia00 14.04.08, 09:06 No tak Ty odpowiadasz poprawnie i taktownie...prymitywa znajdz sobie w rodzinie. Poczytaj najpierw jak zwracal sie do mnie matrix , moze wtedy zrozumiesz dlaczego znizylam sie do Jego poziomu. Adwokat diabla sie znalazl...zalosna jestes!W przeciwienstwie do Ciebie nie dorwalam sie do kompa i mam prawo wypowiadac sie i pisac tam gdzie chce. Nie jest to Twoje prywatne forum wiec skad ta nienawisc? Odpowiedz Link Zgłoś
elka.net Re: pani_ marysia00 14.04.08, 09:07 pia.ed napisała: > Jesli elke zaczeto nie wiadomo czemu chamsko atakowac, > to jak ma odpowiadac??? Dziekuje bardzo ale sama widzisz,ze to walka z wiatrakami... Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: pani_ marysia00 14.04.08, 13:53 elka.net, wszedlem na ta gazete, jutro podzwonie sa ogloszenia tylko ze ja nie mam telefonu. Widac jestes dobra , ze chcesz pomagac :) olej te szczekajace na Ciebie pieski. Odpowiedz Link Zgłoś
nijaki20 Koniec! 14.04.08, 17:09 elka.net 14.04.08 ... to walka z wiatrakami... Jakbys miala za malo wiatrakow w Holandii! A tak powiaznie, to rozumiem ze na Forum mozna troche pokrytykowac, czy przypiac komus latke... Ale to, czym ktos sie "zabawia", to najzwyklejsze PRZESLADOWANIE czyli inaczej mobbing, i takie zachowanie nie jest dozwolone! Odpowiedz Link Zgłoś
dcio jest praca 15.04.08, 19:36 troche przezylem lekki szok, jak przedzwonilem do Holandii i okazalo sie ze ze jest praca. Po wyslaniu ok 1000 cv i podan o prace to szok , dzwonisz i okazuje sie ze jest praca. Klopot tylko z zamieszkaniem ale mozna by pomieszkac w domu campingowym. Moze ktos z sam,ochodem by sie dolaczyl??? Odpowiedz Link Zgłoś
kozyizwierz Re: a moze tak Holandia? 16.04.08, 12:53 Najlepiej to tam gdzie waluta mocna:) www.piosenkiwnecie.kery.pl/wykonawca.php?pozycja=z Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: a moze tak Holandia? 30.04.08, 01:45 Holandia - zycie i praca/porady/rozmowy. Zapraszamy do wspolnej wymiany zdan,pogladow,podzielmy sie doswiadczeniami www.wyjechani.info/index.php Odpowiedz Link Zgłoś