dcio 24.04.08, 21:12 mam pytanie jak spoleczenstwo holenderskie reaguje na bicie gejow?? Udziela poparci i dziekuje, czy mozna spodziewac sie w przypadku bicia gejow , ze zadzwonia na policje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Re: bicie gejow w Holandii 24.04.08, 21:16 dcio napisał: > mam pytanie jak spoleczenstwo holenderskie reaguje na bicie gejow?? Tak jak spoleczenstwo internetowe reaguje na glupkowatych polackich trolli. Zabija smiechem Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: bicie gejow w Holandii 24.04.08, 21:26 mam oferte pracy w Holandii to sie pytam. Rozmawialem z pewnych chloakiem ktory zajmuje sie biciem gejow w Polsce i mowi, ze choc wrzaski slychac na cala klatke schodowa to nikt nie reaguje a jak wychodzili z bicia gejow to starsze panie im dziekuja. bylem juz za granica i w niedziele sa nudy to mozna by sie rozerwac. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: bicie gejow w Holandii 24.04.08, 22:41 dcio napisał: > bylem juz za granica i w niedziele sa nudy to mozna by sie rozerwac. To ty do kosciola nie chodzisz w niedziele? To co z ciebie za polak? Jak ty chcesz pedalow bic? Odpowiedz Link Zgłoś
elka.net Re: bicie gejow w Holandii 25.04.08, 08:56 hehhehe co prawda to nie grzech ehhe.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dagis.1 Re: bicie gejow w Holandii 25.04.08, 15:55 wnioskuje ze poziom autora pytania taki sam jak i jego wypowiedzi... z grzecznosci nie nazwe tego po imieniu dcio. mam tylko pytanie? ciebie przypadkiem ktos w glowe nie uderzyl??? moze to sie da leczyc? Odpowiedz Link Zgłoś