joanna_nk 22.10.08, 23:48 szukam mam w St Albans, zapraszam na kawę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogo2 Re: mamy w St Albans 23.10.08, 13:33 jezeli masz tutaj, to ci nie zazdroszcze... en.wikipedia.org/wiki/St_Albans,_Victoria i nawet moge zrozumiec twoja determinacje.... :)! joanna_nk napisała: > szukam mam w St Albans, zapraszam na kawę Odpowiedz Link Zgłoś
bhuzdur Re: mamy w St Albans 23.10.08, 14:09 St Albans, Hertsfordshire? A po drugie, to nie mozna sie spotykac z normalnymi mamami tylko koniecznie zamykac sie w polskim gettcie? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_nk Re: mamy w St Albans 23.10.08, 23:42 bhuzdur, a normalne to jakie? polskie to nienormalne? Odpowiedz Link Zgłoś
bhuzdur Re: mamy w St Albans 24.10.08, 11:13 joanna_nk napisała: > bhuzdur, a normalne to jakie? polskie to nienormalne? nie mowie ze nienormalne. Ja po prostu naleze do tych ludzi ktorzy zawsze staraja sie trzymac z dala od rodakow zagranica:-) co ulatwia mi na szczescie "srodziemnomorski" wyglad i brak polskiego akcentu. jednak niech kazdy robi to na co ma ochote. Odpowiedz Link Zgłoś
bhuzdur Re: mamy w St Albans 24.10.08, 11:14 p.s Watford sie klania uprzejmnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ozlem Re: mamy w St Albans 30.10.08, 07:50 bhuzdur napisał: > jednak niech kazdy robi to na co ma ochote. Trąci sporą hipokryzą z twojej strony, nie sądzisz? Po tym jak napadłeś na Joannę za chęć spotkania się z polskimi mamami? Odpowiedz Link Zgłoś
bhuzdur Re: mamy w St Albans 30.10.08, 09:21 A czy ja mowie ze nie jestem hipokryta? pewnie ze jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
figus_us Re: mamy w St Albans 30.10.08, 19:20 > Ja po prostu naleze do tych ludzi ktorzy > zawsze staraja sie trzymac z dala od rodakow zagranica:-) co > ulatwia mi na szczescie "srodziemnomorski" wyglad i brak > polskiego akcentu. A kiedy ty koles do US przyjechales??? Jak przyjechales po 15 roku zycia to masz akcent i to dobrze slyszalny. Piszesz calkiem dobrze po polsku, wnioskuje, robiles w Polsce przynajmniej mature wiec nie pieprz tu glodnych kawalkow. Najbardziej podoba mi sie ten twoj srodziemnomorski wyglad. A co to malo zydow polskich jest w USA??? I tez im sie wydaje, ze nie maja akcentu a slychac na odleglosc ten zydowski akcent z Yiddish. Odpowiedz Link Zgłoś
bhuzdur Re: mamy w St Albans 31.10.08, 08:07 > A kiedy ty koles do US przyjechales??? Jak przyjechales po 15 roku > zycia to masz akcent i to dobrze slyszalny. Piszesz calkiem dobrze > po polsku, wnioskuje, robiles w Polsce przynajmniej mature wiec nie > pieprz tu glodnych kawalkow. > > Najbardziej podoba mi sie ten twoj srodziemnomorski wyglad. A co to > malo zydow polskich jest w USA??? I tez im sie wydaje, ze nie maja > akcentu a slychac na odleglosc ten zydowski akcent z Yiddish. a) Nie USA a UK:-) b) srodziemnomorski wyglad dzieki przodkom gdzies ze sztetl hen na Ukrainie:-) Nosze nawet bardzo popularne zydowskie nazwisko wlasnie w Yiddish:-) c) Mowiac ze nie mam polskiego akcentu nie mowie ze mowie jak cudoziemiec w UK. d)zawsze jestem wdzieczny za slowa konstruktywnej krytyki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
figus_us Re: mamy w St Albans 31.10.08, 18:29 >a) Nie USA a UK:-) >b) srodziemnomorski wyglad dzieki przodkom gdzies ze sztetl hen na >Ukrainie:-) Nosze nawet bardzo popularne zydowskie nazwisko wlasnie >w Yiddish:-) >c) Mowiac ze nie mam polskiego akcentu nie mowie ze mowie jak >d)zawsze jestem wdzieczny za slowa konstruktywnej krytyki. >Pozdrawiam Oj koles, pieprzysz coraz bardziej od rzeczy. A akcent masz tak czy inaczej nawet gdybys mial mieszkac na wyspach Palau. Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka_2 Re: mamy w St Albans 24.02.09, 14:40 Czesc, a ja się chętnie spotkam z mamami Polkami, bo z Angielskimi mamami trudno nawiążac bliższą znajomość poza spotkaniami z dziećmi na play group. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena1999 Re: mamy w St Albans 17.03.09, 16:33 Hej.szukam mam z dzidziusiami w St.Albans?? Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka_2 Re: mamy w St Albans 15.05.09, 13:57 Rena1999 ja jestem mamą z dzidziusiem, a mianowiecie z 6 miesięczną córeczką :) Odpowiedz Link Zgłoś
annika13 Re: mamy w St Albans 23.05.09, 16:11 ja sie tez przylaczam , mam 6letniego smyka Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka_2 Re: mamy w St Albans 28.05.09, 21:59 No na kiedy sie umawiamy dziewczyny? Ja mam czas codziennie, tylko mieszkam dość daleko od centrum. Odpowiedz Link Zgłoś