26.11.06, 14:34
witam wszystkich! jutro - 27.11 - zaczynam diete SB. bylam juz na plazy
wczesniej, ale musze wrocic, bo niestety moje kilogramy wrocily do mnie.
jestm juz powaznie nastawiona ze jutro zavzne, bo juz nie moge na siebie
patrzec, a co jeszcze gorsze niedlugo nie bede miala w czym chodzic, bo w nic
sie nie zmieszcze!! planuje pozbyc sie ok 7 - 10kg. nie wyznaczam sobie
zadnej konkretnej daty do kiedy ma mi sie to udac, ale chcialabym do
Sylwestra choc troche sie zmniejszyc... mam tez zamiar troche pocwiczyc, ale
nie wiem jak to wyjdzie... co tu duzo gadac - zapal szybko mi mija. to by
bylo na tyle... ktos sie do mnie przylaczy? bede opisywac jak mi idzie i
wsparcie bardzo by sie przydalo smile pozdrawiam wszystkich i zycze wytwalosci
(Wam i sobiewink)
Obserwuj wątek
    • taekwon-dzistka Re: zaczynam 26.11.06, 16:03
      TRzymaj sie!!

Ja tez wlasnie zaczynam, mozemy sie nawzajem wspierac...damy rade...pierwsza
      faza to w koncu tylko 2 tygodnie. Ja tez bym chciala troche sie zmniejszyc do
      sylwestra no i do mojej styczniowej studiowki wink Z cwiczenmiami na szczescie
      nie mam problemu, wrecz nie poratrafie zyc bez sportu, ale bez czekolady i
      chleba jak dotad tez nie! I w tym tkwi problem. dlatego wlasnie, trza byc
      twardym a nie mietkim i dac sobie spokoj z tymi produktami smile
      pozdrowienia i powodzenia nitka!
      • madziuus Re: zaczynam 26.11.06, 16:31
        trzymam kciuki smilebig_grin pozdrawiam;]
    • nitka2711 Re: zaczynam 26.11.06, 23:14
      no dobra... zaraz klade sie spac z mocnym postanowieniem co do jutrzejszego
      dnia (i kazdego nastepnego)! bedzie dobrze, a nawet bardzo dobrze - musi bycsmile
      mysle jeszcze nad zapisaniem sie na jakis fitness. znalazlam juz nawet calkiem
      ciekawa oferte, ale to dopiero od przyszlego tygodnia, bo teraz jeszcze nie mam
      czasu. zreszta zobacze jak to mi wyjdzie. trzymajcie kciuki smile
      • brygidka1979 Re: zaczynam 27.11.06, 10:39
        cześć dziewczyny, ja właśnie się dowiedziałam o tej diecie i też zaczynamsmile
        tylko nie wiem jak to wpłynie na moja laktację, bo cały czas karmię moją
        dziwięcio miesięczną córcie. No zobaczymy.... ale zrobię wymiane produktów w
        lodówce i kupię wagę łazienkowąsmile a co do sportu to mam zamiar raz w tygodniu
        korzystać z basenu i tak ze dwa razy na tydzień chodzić z kijamismile
        to do dziełasmile
    • nitka2711 no to zaczelam:)) 27.11.06, 15:26
      jak na razie idzie dobrzesmile zaraz po wstaniu przyszla mi do glowy mysl zeby isc
      na zajecia bez sniadania (rano nie jestem glodna), ale szybko sobie
      przypomnialam ze na tej diecie trzeba jesc!! czesto omijalam sniadania jak mam
      na rano i pozniej konczylo sie to jakims batonikiem czy drozdzowka, a czasem
      nawet nie jedna... tak wiec powedrowalam do lodowkismile nawet dzis pocwiczylam!!
      przypomnialo mi sie, ze w listopadowym "Shape" jest fajny zetaw (orient
      express), ktory juz wczesniej kilka razy cwiczylam i dzis wrocilam do tego. od
      razu lepiej sie czuje!smile jestem naprawde dobrej mysli! wierze ze tym razem sie
      uda - nie tylko mi!! To juz polowa sukcesusmile pozdrawiam dziewczyny. trzymajcie
      siesmile
      • madziuus Re: no to zaczelam:)) 27.11.06, 16:10
        ja jestem pewna ze sie uda;]!
    • debollica Re: zaczynam 28.11.06, 05:17
      taaakkk... zaczynasz...od jutra...a dzis 2 tabliczki czekolady na kolacjje
      zjadasz... kup ciuszki o rozmiar wieksze i po co ci dieta
      • madziuus Re: zaczynam 28.11.06, 08:20
        debollica a po co ci te kretynskie teksty?
      • nitka2711 Re: zaczynam 28.11.06, 10:07
        debollica - mila to ty nie jestes. nie wiem co ci to daje, ale skoro polepsza
        ci to samopoczucie, to nakrecaj sie dalej. ja zaczelam i jest dobrze i twoja
        wypowiedz nie zmieni mojego nastawienia. jesli chcesz dolaczyc to zmien
        podejscie do ludzi na forum, a zobaczysz, ze mozna cos osiagnac bez takich
        komentarzy.
        a wracajac do wlasciwego watku, to idzie mi dalej oksmile dzis juz pocwiczylam
        (kolejna godzinka spalania kalorii i tluszczyku) i sniadanko tez zgodne z sb
        (2jaja na twardo z pomidorkiem) - tak jak wczoraj. to dopiero drugi dzien, ale
        zawsze musi byc pierwszy, drugi, trzeci, a potem to juz nie wiadomo kiedy to
        leci w ekspresowym tempiesmile pozdrawiam wszystkich i nie zalamujcie siesmile
    • taekwon-dzistka Re: zaczynam 28.11.06, 21:24
      JAJKA NA TWARDO... takie wartościowe i napakowane białkiem i nie jest się po
      nich głodnym...a ja nie mogę takiego przełknąć bez mdłości...a nawet je
      lubie...po prostu od razu mogę lecieć wymiotować po jajku... a szkoda
      • brygidka1979 Re: zaczynam 29.11.06, 10:12
        trzeci dzieńsmile
        dość fajnie mi idzie, posiłki te co przygotowuje bardzo mi smakująsmile np omlet z
        pieczarkami, ziołami i plasterkiem szynki drobiowej...pycha, na basenie też
        byłam, a dzisiaj ide na spacer z kijami
        oby tak dalej
        • vicki1x Re: zaczynam 29.11.06, 11:13
          Hej. JA też jestem trzeci dzień na diecie.
          Narazie nie mam problemów z głodem, zapraszam na mój wątek - Wielki Początek
          Pozdrowienia
          • nitka2711 dzien 3 29.11.06, 18:02
            trzeci dzien mija bardzo dobrze. zadnych problemow ani nawet ochoty na
            grzeszki. dzis kolezanka czestowala czekolada, a ja nicsmile wiem, ze jakbym
            wziela 1 kawalek to potem caly wieczor bym myslala o tym zeby kupic sobie cala
            czekolade i zjesc, wiec nic z tegosmile dzisiejszy dzien mialam strasznie
            zabiegany, wiec nawet nie bylo czasu na myslenie o jedzeniu. teraz gotuje mi
            sie kolacja. niestety dzis nie pocwicze, bo sie nie wyrobie (za godzine musze
            jeszcze wyjsc), ale jutro rano wstane wczesniej i wezme sie do robotysmile oby tak
            dalej szlo jak do tej porysmile papa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka