dzięki temu forum odkryłam dietę south beach, kupiłam książkę, przeczytałam i się zachwyciłam.
To wymarzona dieta dla mnie!
Nigdy nie miałam problemów z wagą, ale od roku zaczęło mi systematycznie przybywać kilogramków tu i tam, spodnie zaczęły uwierać już na poważnie, odbicie w lustrze zrobiło się jakieś dziwne, liczyłam, że w czasie wakacji, kiedy pozbędę się stresu, tak naturalnie jak zwykle pozbędę się tego nadmiaru ciałka, ale nie pomogły ćwiczenia (4 razy w tygodniu 45 minut w pocie czoła TBC, fat burning itp.) Czułam się coraz grubsza i wściekła na wszystko. I nagle objawienie -po przeczytaniu książki od razu się zdecydowałam a efekt po dwóch tygodniach jest zachwycający!!! Zrzuciłam 5 kg!!!Bez najmniejszego wysiłku, jedząc normalnie(no w miarę) Jedynie dwa razy miałam kryzys -chciało mi się coś słodkiego - więc zrobiłam sobie pseudosernik i wystarczyło!Nie kusił mnie chleb, ziemniaki, ryż, pyszny jabłecznik ani nic w tym stylu.
Nareszcie po posiłku czułam się syta, ale nie ociężała, moja rodzina jest zachwycona, bo bardzo urozmaiciłam im dietę obiadkową szczególnie, bo śniadania jadają tradycyjne, a cokolwiek przygotuję wywołuje cmokanie z zachwytu

Wczoraj przygotowywałam kanapki mężowi do pracy ze świeżych bułeczek i też mnie nie ruszyły

Popełniłam 3 grzeszki -dwa razy wieczorem wypiłam 3 kieliszki wina, a wczoraj nawet piwo, a dziś kiedy weszłam na wagę kolejny kilogram mniej!!!
Jestem taka szczęśliwa i chciałam Wam podziękować za to forum -przeczytałam wiele wątków, podpowiedziały mi co jeść i jak jeść.
Zostało mi jeszcze 5 kg do zrzucenia, aby osiągnąć swą idealną wagę i wierzę mocno, że mi się to uda

pozdrawiam wszystkich na diecie -nie-diecie