mihcalo 20.05.06, 20:38 Cos zycie zamarło na stronie osiedla : parklesny2.prv.pl. Mysle ze jesli administratorzy tej witryny wstawia nowe fotki bedzie IDEAŁ. bardzo prosze o zdjecia nowe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guuferek Re: Zdjecia 20.05.06, 22:11 Witam, ponieważ zostałem delikatnie wywołany do tablicy, już śpieszę z garścią wyjaśnień. Stronka o której piszesz powstała w marcu ubiegłego roku i starałem się w niej w miarę na bieżąco, przeważnie w postaci zdjęć, przekazywać to, co dzieje się na budowie II etapu PL. Serdecznie pozdrawiam w tym miejscu głównie dwie osoby które mnie w tym wspierały, co jakiś czas podsyłając ciekawe fotki. Cóż, na dzień dzisiejszy zbyt mocno czuję się już mieszkańcem PL :) aby wykonywać zdjęcia gdzieś zza płotu, natomiast do momentu odebrania kluczy (na szczęście już niebawem :) ) nie mam niestety swobodnego wstępu na teren osiedla. Stąd brak aktualizacji. Budowa II etapu praktycznie się już zakończyła - myślę więc, że wkrótce na stronie pojawią się nowe obrazki, wypada zrobić przecież jakieś podsumowanie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
guuferek Re: Zdjecia 20.05.06, 22:21 ...a tak na marginesie polecam czasami zajrzeć na poniższy link: skyscrapercity.com/showthread.php?t=171456&page=9&pp=20 Odpowiedz Link Zgłoś