Dodaj do ulubionych

Jacyków wtargnął do Sejmu

• Gość: er Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.wasilkow.net 22.10.09, 17:29
      TVN i wszystko jasne.Jaka telewizja takie pajacykowanie.Do budy..
    • Gość: sisior Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 18:38
      A JUZ NAJGORZEJ JAK WYPOWIADA TU SIE TATA-DYREKTOR :/ TO DOPIERO ZABOBONY I ZACOFANE WOLACTWO
    • Gość: szemjaza Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.static.privatedns.com 22.10.09, 18:40
      jakos jarmułki nikomu w sejmie nie przeszkadzały?
    • peterw078 Re: Jacyków wtargnął do Sejmu 22.10.09, 18:53
      jasne TVN promuje pedalstwo i jest OK, niedługo bycie homo bedzie norma a hetero chorobą, na szczęście prawda jest taka że homo to dewiacja a nie normalność i nikt mnie o tym nie przekona, a jacyków zwyklą fają jest i basta
    • Gość: bela Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.dsl.lsan03.sbcglobal.net 22.10.09, 18:54
      wiekszej cioty od niego nie widzialem
    • Gość: F Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 18:59
      hehehe. Szmajdziński z SLD prześladuje homoseksualistę .

jeden wart drugiego :]
    • Gość: Gość Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.city.mississauga.on.ca 22.10.09, 19:00
      hehe, ten gosc to klasyczna wiocha. nie rozumiem co to jest za sensacja, ze wyprosili jakiegos szmirusa z sejmu.
      wyzej ktos skomentowal, ze Jacykow powinien panienke zrugac nie za parkowanie, a za futro. w jakim sensie ? wyprudkowanie sztucznego futra jest o wiele gorszym zagrozeniem dla srodowiska niz zabicie zwierzat na wyprodukowanie futra naturalnego.
    • Gość: dzidzi Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.acn.waw.pl 22.10.09, 19:15
      Na każdej monecie też jest godło i ani mi w głowie się obnażać przed obliczem orzełka.
    • brunhilda666 Re: Jacyków wtargnął do Sejmu 22.10.09, 19:16
      Nie miał chłop farta. Odstawił się lalunia, a tu Jarka nie ma. :-(
    • Gość: gość Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 22.10.09, 19:27
      do czego to doszło w tej naszej Polsce....zenujący cyrk z debilem na czele.Pajacyków powinien zająć się moze działaniem w jakiejs lidze pedałów a nie komentować styl posłanek
    • Gość: gosciowa Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.09, 19:35
      idiota paskudny - oblesny
    • Gość: Kalendarz Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 19:54
      Gdyby był gejem albo Żydem, to byłby nie do ruszenia. Albo by ktoś beknął za homofobię, albo też za antysemityzm... A tak, to takiego polaczka obowiązują normalne prawa.
    • Gość: idiot internationa Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: 77.252.147.* 22.10.09, 19:54
      Orientacja J. mi wisi, jego stroje również, natomiast nie podoba mi się jego pretensjonalność i krytykowanie wyglądu innych. Jeśli J. pragnie ubierać się raczej śmiesznie, to powinien dać prawo do tego innym.
      Nota bene: głupota i chamstwo niektórych wypowiedzi powyżej są porażające...
    • Gość: dresiarz Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.chello.pl 22.10.09, 20:02
      gość jest OKEJ, a na forum panuje ostra homofobia
    • tortor5 Re: Jacyków wtargnął do Sejmu 22.10.09, 20:04
      Ostatnio przechodziłem koło niego w galerii handlowej gdzie dorabiał sobie chałturząc dla miejscowych sklepików. hehehe
    • Gość: gość Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.euronet.net.pl 22.10.09, 20:05
      gumom łobuza,a mocno
    • Gość: billy Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 20:06
      do sejmu MA PRAWO WEJŚC kazdy obywatel najjaśniejszej rzeczypospolitej.
      I wara wam chamy od tego czy to pedał,staruszek,żyd czy cyklista.
    • Gość: idiot internet Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: 77.252.147.* 22.10.09, 20:13
      Pozdrawiam debila, który usunął mój wpis.
    • seiendes Re: Jacyków wtargnął do Sejmu 22.10.09, 20:25
      Mnie coś podobnego spotkało w WKU Mokotów - przyplątał się jakiś burak z gwiazdkami majora, który wygłosił tekst "Czapka na gwóźdź? Tu godło wisi!". Bardzo się stropił, kiedy się przekonał, że on mi również wisi. Ewidentna i typowa transpozycja ludowej pobożności na to, co urzędowe (za Gomółki jak wycieczki z PGR przyjeżdżały do Pałacu Kultury to też na wszelki wypadek przyklękały przed tamtejszymi figurami). Pana Jacykówa nie lubię, ale Szmajdziński zachował się jak wał - jeżeli J. nie zakłócał obrad i miał ważną przepustkę, to nikt nie miał prawa się go czepiać bardziej niż reporterów TV Trwam.
    • Gość: znawca Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.finemedia.pl 22.10.09, 20:30
      Nie oglądam DzieńdobryWSI ani pajacyków. Wystarczy że nie słucham paligłupa.
    • Gość: Mike Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.40.180.2.sub.mbb.three.co.uk 22.10.09, 20:35
      billy, pie...sie :)
    • karol9968 Re: Jacyków wtargnął do Sejmu 22.10.09, 20:55
      Jesli juz "panie poslanki" to dlaczego nie "panowie fotoreporterzy" tylko reporterzy? Do Pana Autora tekstu: troche wiecej konsekwencji.
    • przemyslaw47 Re: Jacyków wtargnął do Sejmu 22.10.09, 21:01
      A co.. przeczytałem wszystkie wpisy.OK mamy demokrację.
      Szacunek Wszystkim tu piszącym.
      Osobiście przypodobał mi się UWAGA - joga z godz.17.07
      cyt.fragment - Za to panowie w Sejmie z szacunkiem dla Godła i Rzeczypospolitej robią przekręty jakich mało..
    • Gość: Jagna Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.gemini.net.pl 22.10.09, 21:05
      a ten Jacyków cały jest jaki jest, ale kasy ma pewnie tyle że mieszka sobie jak-Krol-na-Wawelu.notlong.com czego mu akurat można zazdrościć :/ Chociaż jak dla mnie to żaden z niego interesujący człowiek, z tym dresskodem też nic ciekawego nie wymyślił, koleś mówi banały, udając że to coś odkrywczego. Nuda, o której mówił, dotyczy także jego
    • Gość: demokrata Re: Jacyków wtargnął do Sejmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 21:05
      To skandal,że go wyrzucili. Owszem jest pajacem, lecz w pajacowaniu i tak nie dorównuje wielu posłom. Poza tym Sejm to nie Kościół i wolno chodzić w kapeluszu. Co ma godło do tego? Walczyliśmy tyle lat o demokrację, a kiedy już ją mamy, próbujemy z byle powodu narzucać komuś swój styl życia. Gdyby był w turbanie, pewno by go nie wyrzucono

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka