asiak44 15.03.04, 19:59 Czy ktoś zna strony z nauka malowania lub rysunku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: strony o rysowaniu IP: 67.71.186.* 18.03.04, 03:08 www.aleglupiepytanieboHarrypottertoitakkawalhuja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oladios Re: strony o rysowaniu 18.03.04, 13:28 Szkoda , ze nie widzialam Twojego pytania wczesniej , bo dopiero co wyczyscilam 'ulubione' z calej masy linkow na ten temat :( Duzo jest stron w jezyku angielskim na ten temat . Ja czesto odwiedzam strony , ktore skladaj sie z galeri wraz z forami , na ktorych czesto zamieszczane sa lekcje rysunkow , wskazowki oraz pomocne linki . Polecam : www.epilogue.net/art/ www.conceptart.org/ www.deviantart.com/ www.sketchbooksessions.com/shanesboard/index.php www.eatpoo.com/phpBB2/index.php - moje ulubione miejsce z duzym dzialem ne temat nauki - nie zrazaj sie nazwa strony ;)) www.fineart.sk/ - zdjecia modeli oraz zeskanowana ksiazka do nauki rysunku www.galery.pl/core.php - polskojezyczna strona Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
oladios Re: strony o rysowaniu 18.03.04, 17:47 Cala przyjemnosc po mojeje stronie . A wiesz , ze przypomnialo mi sie jeszcze kilka linkow :)) drawsketch.about.com/ www2.evansville.edu/drawinglab/ www.learn-to-draw.com/ www.anticz.com/anticz.htm www.anipike.com/ www.artcorner.org/tutorials/index.shtml www.hwcn.org/~ab323/als/drawing/draw.htm elfwood.lysator.liu.se/farp/art.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawidek Lat 10 Re: strony o rysowaniu IP: 67.71.123.* 18.03.04, 21:49 www.PamelaAnderson.com ja bym chcial jom PRZEMALOWAC Odpowiedz Link Zgłoś