Dodaj do ulubionych

Dobry fotolab internetowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 23:11
Gdzie wywołujecie zdjęcia i dlaczego? Szukam fajnej firmy do wywołania zdjęć ze ślubu, ale już takich dodatkowych , odbitki dla znajomych i dalszej rodziny. Zdjęć będzie dużo, więc i zpłącić będzie trzeba sporo, ale chciałabym żeby były też dobre jakościowo. Jeśli macie jakieś swoje miejsca , to czekam na opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: O.o Re: Dobry fotolab internetowy IP: *.static.vip-net.pl 29.05.11, 23:24
      3 miesiące temu kupiłem na Grouponie kod wart 80zł za 15zł, w tej cenie miałem wywołanie 100 zdjęć, oraz przesyłkę na dowolnie wybrany adres. Ostatnio wykorzystałem, zdjęcia transferujesz z kompa, bez problemu żadnego się obyło, bardzo łatwe i przyjemne, stronka czytelna i porządnie wykonana, zdjęcia dobrej jakości, częste promocję jak widzę, ogrooomna oferta (odbitki, fotoksiążki, kubki ze zdjęciami, koszulki, nadruki, naklejki, i mnóstwo innych, również widziałem kiedyś właśnie jakąś ślubną promocję).

www.photobox.pl/
      Paczkę dostałem po dwóch dniach roboczych - nadana o dziwo z Francji, ale wszystko super. Dla testu miałem tam zdjęcia zarówno z telefonu (Nokia N97 mini), zwykłego cyfrowego (Olympus Fe), jak i lustrzanki cyfrowej (Nikon D90), jakoś z Nikona bardzo dobra, moje matowe.

Polecam. Jak pewny nie jesteś, to przed zamówieniem sporym, możesz zrobić mini zamówienie - w ramach testu.

• Gość: passionplace Re: Dobry fotolab internetowy IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 11:10
        Ja zdjęcia wywołuję w Rossmanie :)
        ---
        OmniBusSimulator.pl | dekoracje wnętrz | Agencja Reklamowa - creativy - Projektowanie Graficzne! | wakacyjna wymiana domów | baza noclegowa | odzież | kocioł acv | Drogeria Raan | www.alfamedio.pl
    • Gość: Milenna Re: Dobry fotolab internetowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.11, 11:07
      Na rynku masz teraz mnóstwo takich firm, ale przyznam, że też nie miałam zbyt wiele ufności do takich miejsc on-line. Oddałam zdjęcia w kilka i bez porównania najlepiej zrobili mi wszystko w vertis, to jest laboratorium fotograficzne. Ceny są podobne jak w innych miejscach (czasem rzeczywiście trochę wyższe) ale sama obróbka zdjęć i jakość - świetna. Do tej pory wydawało mi się, że nie ma to aż takiego znaczenia, ale ..jednak ma:)
      • beaming Re: Dobry fotolab internetowy 12.06.11, 21:24
        Od dwóch lat korzystam z usług i vertis, i empiku. Obie firmy mają swoje zalety , poza tym jest to dla mnie wygodny sposób, bo w przypadku vertis dostaję zdjęcia super jakości w kilka dni, a w przypadku empiku, mogę praktycznie na drugi dzien odebrać osobiście fotki. Nie ufam raczej małym i nieznanym firmom, ze względu na niepewną obróbkę fotografii i zwyczajnie- gorszej jakości sprzęt, co objawia się też słabszymi wydrukami.
    • miluu-usia Re: Dobry fotolab internetowy 20.06.11, 22:06
      Wejdźcie na stronę culture.pl piszą wiele ciekawych rzeczy m.in. o realizowaniu polskich przedstawień w Europie..:)
    • beaming Re: Dobry fotolab internetowy 28.06.11, 08:54
      kurkus, jesśli chodzi o ślubne odbitki, to fajnym pomysłem jest rozdanie gościom np. na wizytówkach (tak zrobili moi znajomi) linka do strony , gdzie po weselu mogliśmy obejrzeć wszystkie(!) podkreślam wszystkie, a nie tylko wybrane- zdjęcia, a nawet kupić , kto miał ochotę. jest specjalny serwis dla fotografów zarabiajnafotografii.pl , gdzie można załozyć konto i dać dostęp do zdjęć dla wybranych osób.
      • Gość: kurkus Re: Dobry fotolab internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 16:01
        heh, dzięki za myśl- na pewno jest to oryginalny sposób dzielenia się zdjęciami. Przyznam, że nawet mi się spodobał, przedyskutuję sprawę i może rzeczywiście o czymś takim też pomyślimy, ale raczej jako dodatkową opcję.
        • beaming Re: Dobry fotolab internetowy 31.07.11, 23:33
          Polecam, bo to świetny i wygodny sposób na zaopatrzenie gości w zdjęcia, a przy tym nie jest tak kosztowny jak tradycyjnie.
    • ferys21 Re: Dobry fotolab internetowy 09.02.12, 09:29
      polecam internetowyfotolab.pl aka www.hepnar.pl - pierwszy w Polsce internetowy fotolab, najtańsze ceny, papier w złotej edycji fujifilm supreme :)
    • ferys21 Re: Dobry fotolab internetowy 09.02.12, 09:30
      Gość portalu: kurkus napisał(a):

> Gdzie wywołujecie zdjęcia i dlaczego? Szukam fajnej firmy do wywołania zdjęć ze
      > ślubu, ale już takich dodatkowych , odbitki dla znajomych i dalszej rodziny. Z
      > djęć będzie dużo, więc i zpłącić będzie trzeba sporo, ale chciałabym żeby były
      > też dobre jakościowo. Jeśli macie jakieś swoje miejsca , to czekam na opinie.

hepnar.pl - internetowy fotolab.pl
    • marz_enna Re: Dobry fotolab internetowy 07.01.13, 16:45
      ja korzystałam długo z empiku, ale po jakims czasie przerzuciłam się na drukowanie u swojego fotografa slubnego Fotociszek. Jest z Bielska Białej, ale możesz sprawdzić bo ma teraz jakaś aplikacje że sobie zamawiasz online z wysyłka do domu :)
    • Gość: Ryszard Re: Dobry fotolab internetowy IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.13, 16:26
      Jak wszedłem na porównywarkę fotoindex to nie mogłem się nadziwić ile takich fotolabów funkcjonuje w sieci. Jest w czym wybierać, a swoją drogą dobrze widać jakie są różnice w cenach niektórych produktów - nawet 200%.
    • Gość: Marta Wu Re: Dobry fotolab internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 21:56
      Osobiście polecam www.internetowyfotolab.pl - zakład fotograficzny prowadzony przez najstarsze studio fotograficzne w południowo-wschodniej Polsce. Ekstra jakość zdjęć na papierze Fuji Supreme :)
    • Gość: Les Re: Dobry fotolab internetowy IP: 186.233.104.* 06.03.13, 12:07
      Juz mozna obejrzec film Margaret (2011) online!
    • krakowskim_targiem Re: Dobry fotolab internetowy 06.03.13, 23:51
      niedrogo i bardzo szybko robili odbitki w empiku... wysyłasz im na serwer, a na drugi dzień odbierasz w punkcie. wygodna sprawa. jeśli chodzi o jakość, to szału nie ma... no ale cena czyni cuda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka