Dodaj do ulubionych

Nazwy podróbek markowych firm

• Gość: Cyngiel Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: 217.116.99.* 03.05.02, 21:39
      Sonyashi, thompsonics...
    • Gość: marta Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 17:55
      abibas, adonis, haed, galvin klein, eila (fila), ale w Turcji jak się pójdzie
      na targ to można kupić za grosze ciuchy identyczne jak oryginalne i to bez
      przekręconej nazwy! u nas nikt się nie połapie - niech żyje królestwo podróbek!
      może nasze markowe sklepy też się tam zaopatrują?
    • Gość: garfield Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.MAN.atcom.net.pl 04.05.02, 18:59
      A propos pasków: Adidas czasami robi promocje i do swoich trzech pasków dorzuca
      jeden gratis. I mamy wtedy adidasa czteropaskowego.
      • Gość: Senq Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: 217.113.230.* 05.05.02, 10:29
        SOMY
    • Gość: Joe Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.g1.pl 05.05.02, 22:37
      A firma Macrosoft? :)))) www.macrosoft.com.pl/
    • Gość: Maxvir Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.pl 05.05.02, 23:46
      Mi najbardziej utkwiły w pamięci buty "adidos", "eifa" i "fifa" stylizowane na
      fila, a także buty "vams"
      • Gość: maciek Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: 129.252.136.* 06.05.02, 04:16
        ja sie najbardziej smialem jak moj koles ktorego mama przywozila ciuchy z
        turcjii mial na nogach buty robak. ten sam styl co rebak, rybak, robins itp.
    • Gość: greg Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.pl 06.05.02, 08:15
      Miały być buty firmy Fila. Widziałem je z napisem FLAK
    • Gość: Selim Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.ippt.gov.pl 06.05.02, 10:06
      smieje sie do rozpuku czytajac te piekne nazwy. I tak mysle sobie o proznosci ludzkiej. Juz znany Francuz,
      niejaki pan W. pisal, ze tak kreci sie ten nasz swiatek. Jakaz niezwykla jest fascynacja ludzi tzw. marka. Kazdy
      producent usiluje znalezc sie pod jej znakiem. A dla nas przestaje byc wazna funkcjonalnosc produktu. Wazna
      marka. Czlowiek jako dodatek do znaczka. Pumy, Adidasa.......Znam polska biedna prowincje. Ludzie wysupluja
      ostatni grosz, byle tylko stac sie dodatkiem do marki. A mnie jest obojetne czy jest to Adidas, Badidas, Smadidas,
      czy inny didas, byle tylko spelnial dobrze swoja funkcje

Selim
    • Gość: Blekota Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 11:25
      Spotkałem się kiedyś z nazwą, która miała przyciągnąć wielbicieli dwóch marek -
      Akaiwa.
    • Gość: Adam Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: 149.156.65.* 06.05.02, 11:53
      Kilka lat temu widziałem zegarek SEIKOSHA. Nazwa oczywiscie z zachowaniem
      liternictwa SEIKO.
      • Gość: BDevil Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: 195.94.193.* 06.05.02, 13:16
        Moj kolega na poczatku lat 90 kupil piekne buciki z 3 paskami dopiero gdzies po
        dwoch miesiacach wczytalismy sie ze jest na nich napis Adids a nie Adidas ;-)
    • Gość: Domin Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.wspa.edu.pl 06.05.02, 13:18
      I tak chyba nic nie przebije podróbki buciorów o nazwie ADIPAS ;-)
      • Gość: Zgrzewa Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 06.05.02, 13:53
        A widział ktoś Ryybaki ????
        • solange Re: Nazwy podróbek markowych firm 06.05.02, 14:59
          Miałam w poprzednim samochodziku radio marki Panasonix. Poprzednie
          'marczaste', zostało ukradzione. Panasonix dostałam od moich przyjaciół
          bardziej dla śmiechu jednak służył mi dzielnie i nie musiałam ze sobą zabierać
          z samochodu !:)

A na mojej liście bestseleraków umieściłabym butki ODIDOS (czad z paskami i
          świecącymi się wstawkami), ponadto perfumy Noe (zamiast Noa)i perfumki Hoop
          zamiast Joop!
          Pozdrawiam!
    • Gość: mm Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:59
      bixtar
    • Gość: mar Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.localdomain / 10.0.1.* 06.05.02, 15:06
      mam raio Pionier
      • Gość: rabi Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.11.* 06.05.02, 15:28
        Gość portalu: mar napisał(a):

> mam raio Pionier

A co to jest "raio"
      • Gość: finka Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.bs.katowice.pl 06.05.02, 19:06
        a zznacie radia Thompsonic? wyjatkowe buble.
    • Gość: kaz Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 05:47
      Daleko nie trzeba szukać. Pojawiły się oszczypki i udają znane wszystkim OSCYPKI.

• Gość: jerry Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: 2.4.STABLE* / 10.100.254.* 07.05.02, 10:23
      jeansy Elvis Strauss - moj przeboj
    • Gość: Abunia Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: 80.72.32.* 07.05.02, 11:53
      Wczoraj widziałam w GEANT:
      Galcon - firmowany przez Leader shit
    • pele5 Re: Nazwy podróbek markowych firm 07.05.02, 12:19
      Niedawno widziałem w Carrefour`ze buty z napisem PLIMA wykonanym czcionką PUMY.
      pzdr
    • Gość: GRZEGORZ Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 14:28
      Ładnie brzmi:PANASCONIC
    • Gość: GRZEGORZ Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 15:11
      Gość portalu: Johan napisał(a):

> Kto podrzuci jakieś nazwy udające wyroby markowych firm - np. sprzętu audio-
      > video, kaset itd. Daję na
      > początek "Panasonix", "Lasonic", "International", "Shrap"(!). Aha i były
      > jeszcze takie kasety wideo udające graficznie Panasonic tylko z
      > napisem "Shivaki".
      >Widziałem w Holandii serki DANIO firmowane przez DANONE w opakowaniach
      holenderskich,a w Grecji z kolei DOSIĘ w opakowaniach greckich firmy HENKEL,więc
      nie są to produkty polskie.
      > Johan

• Gość: kaktus6 Re: BKO IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 16:42
        zapomnieliscie o BKO czyli bezpiecznej kasie oszczednosci gdzie wszyscy odeszli
        z torbami (pustymi)
        • Gość: babula Sklepy IP: *.junisoftex.pl / *.kopnet.silesianet.pl 07.05.02, 23:05
          Częste są podróby sklepów. U nas na osiedlu jest Grall - dokładna czcionka i
          kolory Plusa, w Bielsku widziałam sklep meblowy Wikea, pod Mikołowem jest
          V'aldi,a w Gliwicach był Aldik. Przebojem był (na szczęści zrobiony "z jajem")
          kiosk warzywniczy z napisem "Dom Towarowy" z małym dopiskiem "niysrogi z
          jarzynami" (dopisek jest po śląsku)
          • Gość: michal Re: Sklepy IP: *.chello.pl 08.05.02, 12:01
            widzialem buty Reebak napisane czcionka reeboka
            • Gość: michu Re: Papierochy IP: 10.40.130.* 08.05.02, 15:39
              Co piowiecie na "Pal Mniej" pisane czcionka "Pall Mall"? Nazwy papierosów to osobny temat (podobnie jak etykiety od wina)
          • Gość: Piotr Re: Sklepy IP: 193.178.143.* 08.05.02, 16:42
            IKEA = IKER i tez robia meble
    • Gość: Mariusz Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.retel.pl 08.05.02, 20:32
      A ja widziałem na stadionie u ruskich radio otwarzacz kasetowy marki SONYC
      • ad12 Re: Nazwy podróbek markowych firm 09.05.02, 06:19
        Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> A ja widziałem na stadionie u ruskich radio otwarzacz kasetowy marki SONYC

A ja kiedys widzialm addidosy !! Lub nika!!
    • Gość: luki Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.v1.pl / 192.168.8.* 08.05.02, 20:37
      a buty ze znaczkiem reebok a nazywaja sie haker :)
    • Gość: basik Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: 217.97.156.* 09.05.02, 06:35
      pamiętam jak na bazarze widzialem takie klapki : "OdidB" i obok byl tulipanik
      adidasa !!!!!!!!!
    • Gość: krzy Re: Nazwy podróbek markowych firm IP: *.softbank.pl 09.05.02, 09:52
      Moje dziecko miało buty 'Adidos' - całkiem ładne i o dziwo dziwo dobre.
      Szybciej z nich wyrosło niż się co kolwiek z nimi stało. Ich zaletą była
      jeszcze cena. To głupota kupować dla dziecka buty Adidas (ponad 100 PLN) jeśli
      są równie dobre po 20 PLN. W nastepnym sezoni i tak już będą za małe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka