ogabignac 25.05.04, 09:10 1. Zimno. Marzną truskawki i wisienki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janiolka Re: Mądrości ;) 25.05.04, 11:54 ogabignac napisał: > 1. Zimno. > Marzną truskawki i wisienki. i kwiatki na balkonie Odpowiedz Link Zgłoś
clickkey Re: Mądrości ;) 25.05.04, 13:10 Jakie zimno ? U mnie nie, tylko teraz rozpadało się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Mądrości ;) 25.05.04, 15:16 mi zimno jest :( siedze w domku, słoneczka nie widuje :( czy to już nie pora żeby było cieplutko? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Mądrości ;) 25.05.04, 15:19 dzikaa napisała: > mi zimno jest :( siedze w domku, słoneczka nie widuje :( czy to już nie pora > żeby było cieplutko? Wygląda na to że to pora na Telesfora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Mądrości ;) 25.05.04, 15:30 aand napisał: > Wygląda na to że to pora na Telesfora ;) Tele-sfora zacznie ujadać jak się zaczną programy wyborcze. Uch, a mi się DVD zepsuło! :( Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Mądrości ;) 25.05.04, 15:49 habitus napisała: > > Wygląda na to że to pora na Telesfora ;) > Tele-sfora zacznie ujadać jak się zaczną programy wyborcze. Uch, a mi się DVD > zepsuło! :( A ja miałem kiedyś zajęcia z komunikacji i przekazu. Wystarczy skręcić głos i oto otwiera się pantomima prawdziwych acz skrywanych emocji :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mądrości ;) 26.05.04, 17:14 habitus napisała: Uch, a mi się DVD > zepsuło! :( > A mi się video naprawiło... Samo! Nie działało, a teraz znowu działa - ale to chyba raczej na wątek o magii niż o mądrościach... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Mądrości ;) 27.05.04, 06:04 To oak jak z moją szlifierką kątową. Nie działała przez parę miesięcy a teraz znowu działa. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Mądrości ;) 28.05.04, 00:56 ralston napisał: > A mi się video naprawiło... Samo! Nie działało, a teraz znowu działa - ale to > chyba raczej na wątek o magii niż o mądrościach... miałam to samo - po tym jak mój syn po raz trzeci z rzędu włożył kasetę do środka odwrotną stroną. wściekła, powiedziałam że trzeci raz nie będę jechać do serwisu. po jakichś 3 miesiącach wideo cudownie naprawiło się samo... przesłuchaj dzieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mądrości ;) 28.05.04, 16:54 all2 napisała: > ralston napisał: > > > A mi się video naprawiło... Samo! Nie działało, a teraz znowu działa - ale > to > > chyba raczej na wątek o magii niż o mądrościach... > > miałam to samo - po tym jak mój syn po raz trzeci z rzędu włożył kasetę do > środka odwrotną stroną. wściekła, powiedziałam że trzeci raz nie będę jechać do > > serwisu. po jakichś 3 miesiącach wideo cudownie naprawiło się samo... > przesłuchaj dzieci ;) > No coś Ty? Do mnie z takimi radami? Oczywiście, że pierwszą czynnością śledczą było przesłuchanie obojga. Tylko wygląda na to, że twarde sztuki wychowałem... żadne się nie przyznało. Żadne nie obciążyło rodzeństwa. Znaczy jednak magia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Mądrości ;) 25.05.04, 22:41 ogabignac napisał: > 1. Zimno. > Marzną truskawki i wisienki. I śliwki :((( Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mądrości ;) 26.05.04, 22:57 Mi jest zimno. A skoro ja marzne, to znaczy ze naprawde jest zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Re: Mądrości ;) 26.05.04, 23:53 w sobotę ma być cieplej :-) przestanie marznąć :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Mądrości ;) 27.05.04, 03:53 Nareszcie spadl deszcz. Mialem juz dosyc tych upalow. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Mądrości ;) 27.05.04, 06:07 Teraz tu też drobny kropi i mamy 10 stopni na termometrze ale ma byc w dzień nawet 20. Zaryzykuję - idę w samym t-shirt-cie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Mądrości ;) 27.05.04, 17:22 Zaryzykowałem. Prognoza pogody się nie sprawdziła - żadne 20 tylko 13 i deszczyk kropił. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mądrości ;) 27.05.04, 19:32 To najlepiej dziś na wieczór naleweczkę jakąś sobie zapodać celem dezynfekcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Mądrości ;) 28.05.04, 00:47 ralston napisał: > To najlepiej dziś na wieczór naleweczkę jakąś sobie zapodać celem dezynfekcji : > ) A myśl nowa, ekscytująca i optymistaczna to nie wystarczy? Bez naleweczki się obyło;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mądrości ;) 28.05.04, 16:56 ogabignac napisał: > ralston napisał: > > > To najlepiej dziś na wieczór naleweczkę jakąś sobie zapodać celem > dezynfekcji : > > ) > A myśl nowa, ekscytująca i optymistaczna to nie wystarczy? > Bez naleweczki się obyło;) A ja się tej zimy wyłącznie naleweczką kurowałem. Jak tylko jakieś początki kataru się pojawiały, to sobie na noc kielonka i pod pierzynę. I to była pierwsza zima od lat, w czasie której nie brałem zwolnienia lekarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Mądrości ;) 28.05.04, 00:53 ogabignac napisał: > Zaryzykowałem. > Prognoza pogody się nie sprawdziła - żadne 20 tylko 13 i deszczyk kropił. a Ty w T-shircie? jesteś lepszy od Marka Kamińskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Mądrości ;) 28.05.04, 00:45 Co lubię - zrobiła to Facecja, robi Chatka; wdepnąć w potwornie długi wątek, gdzieś w środku. Fajna niespodzianka. Mieliśmy Kraftwerk, w Kongresowej, po 20 latach - 2,5 godz. dźwięku i obrazu. Mnie tam nie było i żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mądrości ;) 28.05.04, 00:48 ogabignac napisał: > Co lubię - zrobiła to Facecja, robi Chatka; wdepnąć w potwornie długi > wątek, gdzieś w środku. Fajna niespodzianka. I chce Ci sie przegladac ten watek? Jak cos ma wiecej niz 50 wpisow to ja nie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Mądrości ;) 28.05.04, 16:58 anahella napisała: > I chce Ci sie przegladac ten watek? Jak cos ma wiecej niz 50 wpisow to ja nie > czytam. > Jak to jest czytany już wątek - tylko nie ma pewności, czy się ktoś w środku nie dopisał, to wystarczy posortować od najnowszego i zawsze ostatnie wpisy są na górze. Ostatnio parę razy już z tej opcji korzystałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Re: Mądrości ;) 28.05.04, 00:52 ogabignac też napisał: > Mieliśmy Kraftwerk, w Kongresowej, po 20 latach - 2,5 godz. dźwięku i obrazu. > Mnie tam nie było i żałuję. mnie też tam nie było i żałuję jeszcze bardziej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Mądrości ;) 28.05.04, 16:58 ada296 napisała: > mnie też tam nie było > i żałuję jeszcze bardziej :-( Na pocieszenie powiem że na Tea Time większość piszących to das Model... ;) Odpowiedz Link Zgłoś