kmckmiecioo 06.10.11, 17:14 Witam, napiszcie jak znacie jakies stronki z wszelkimi pomyslami na bizuterie robiona recznie i nie tylko. Chodzi mi o inspiracje :D Ja podam jednego linka: bulibo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-rare Re: Strony z pomyslami 08.12.11, 11:32 Świetny blog, już kiedyś trafiłam tam całkiem przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiusina Re: Strony z pomyslami 09.12.11, 21:03 A ja zapraszam na nowego bloga, związanego właśnie z poradami/pomysłami na to jak zrobić fajną biżuterię:) www.srebrneoczko.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jikalova Re: Strony z pomyslami 01.01.12, 15:26 fakt, ciekawy blog ten bulibo.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
b-rare Re: Strony z pomyslami 20.01.12, 15:06 Ostatnio trafiłam na stronę www.wire-sculpture.com/ Darmowe (i płatne) tutki, wzory, artykuły. Strona po angielsku stety-niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
recznik1989 Re: Strony z pomyslami 27.02.12, 10:37 zapraszam na mojego bloga: recznik.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywna-kasia Re: Strony z pomyslami 01.03.12, 15:13 Też lubię ten blog :) W tym temacie polecam zycierzeczy.pl/bransoletka-z-sluchawek.html Nie zawsze są tutoriale ale stronka jest mega insp[irująca. Tu też jest trochę diy.bloog.pl/?ticaid=6e038 I tu są super tutoriale ale wymagają już sporo czasu www.curbly.com/ Zapraszam też na kreatywnakasia.chapchap.eu/ uzupełnianą o tutoriale. Mam nadzieję że o to chodziło :) Życzę dużo kreatywnych doznań :) Odpowiedz Link Zgłoś
b-rare Re: Strony z pomyslami 01.03.12, 19:08 O, te strony są świetne :) Już mam pomysły na kilka biżuteryjnych projektów... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
akademiarekodziela Re: Strony z pomyslami 08.05.12, 15:57 My polecamy nasze :P Akademia Rękodzieła Blog - ostatnio dorzuciliśmy tam fajne wpisy na temat plecenia biżuterii za pomocą młynka. Jest tam też trochę innych biżuteryjnych wpisów, na pewno się czymś zainspirujesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan.suchodolski Re: Strony z pomyslami 26.05.12, 13:30 100% piękna, artystyczna biżuteria: www.zero925.blox.pl zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
haftowniczek Re: Strony z pomyslami 18.12.12, 11:02 u mnie w podpisie masz fajną stronkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
itubacka Re: Strony z pomyslami 22.01.13, 23:33 ja czerpie pomysły z www.toster.pl - nie tylko rekodzieło - wiele działów - polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lk88 Re: Strony z pomyslami 24.01.13, 13:40 Zapraszam do odwiedzenia strony www.facebook.com/pages/Polski-Hand-Made/266434823482277?ref=hl, z różnymi pomysłami na wykorzystanie przedmiotów codziennego użytku, oraz z rękodziełem. Mile widziane dodawanie rzeczy wykonanych przez siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
justgoodstuff Re: Strony z pomyslami - kolczyki ręczie malowane 29.01.13, 07:54 ja polecam ręcznie malowane kolczyki blog się tworzy dopiero malowanerekodzielo.blogspot.com/ ale wszystkie prace można śledzić na www.facebook.com/PrecjozaHandmade wszystko jest ręcznie malowane, to nie jest decoupage, każdy znajdzie coś dla siebie i może zamówić co kolwiek tylko chce:D Odpowiedz Link Zgłoś
glamarts Re: Strony z pomyslami 18.02.13, 23:04 Uwielbiam oglądać takie blogi z dużą ilością pięknych prac bo to na prawde jest inspirujące. Zapraszam do mojego bloga www.glamarts.pl/blog może komuś się spodoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
akademiarekodziela Re: Strony z pomyslami 19.02.13, 11:41 Jeśli szukacie informacji o zpagetti, filcowaniu, decoupage albo kursach rękodzieła - polecamy blog Akademii Rękodzieła BOCIAN: akademia-rekodziela.blogspot.com Zamieszczamy tam dużo zdjęć z pomysłami na wykorzystanie filcu, wełny do filcowania, art. decoupage i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarku Re: Strony z pomyslami 21.02.13, 11:17 Jak śmieszne gadżety to tylko www.KramikMariana.pl :) A jak biżuteria to inspiracji szukaj na www.bizuteria.wloclawek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
akademiarekodziela Re: Strony z pomyslami 18.03.13, 12:01 Świąteczne ozdoby, pisanki i wiele innych: www.akademia-rekodziela.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
pixie.d Re: Strony z pomyslami 27.03.13, 08:59 Polecam młodą zdolną projektantkę biżuterii: eve-of-art.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
martii33 Re: Strony z pomyslami 19.01.14, 21:09 Jak widzę kolorowe koraliki, ćwieki, łańcuszki, rzemyki i wszelkie świecidełka - od razu pomysły same wpadają do głowy na stworzenie czegoś oryginalnego. Na www.newcraft.eu patrzę na gotową biżuterię oraz na poszczególne elementy, z których możńa wykonać np. kolczyki czy bransoletki - i to mnie inspiruje. Wtedy wizualizuje sobie pomysł, zamawiam materiały i składam swoje marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
yalla_28 Re: Strony z pomyslami 13.09.15, 14:00 Internetowa galeria artystów handmade www.kuferart.pl Odpowiedz Link Zgłoś
smartelk Re: Strony z pomyslami 23.10.15, 21:16 Ja mam tak , gdy widzę kolorowe koraliki to mam głowę pełną pomysłów, a ostatnio za korzystam z ozdoby-dodatki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
umorisa Re: Strony z pomyslami 25.02.16, 00:12 ja też sobie tak skromnie dłubię, więc zapaszam, może kogoś zainspiruję: www.umorisa.pl/ www.facebook.com/U-Morisa-Do-It-Yourself-1712396458978910/ Odpowiedz Link Zgłoś