pierans 01.10.04, 16:13 kobieta.gazeta.pl/kuchnia/0,58060.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Brezly! CJ! Mille! 01.10.04, 16:16 Gazeta pachnaca papryka... Dzieki Pierans! Ja was pa, echo w lodowce, po zaopatrzenie gnam, poki tlumu niet. Milego weckendu, grzybobrania, i innych jesiennych rozrywek. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly! CJ! Mille! 01.10.04, 16:17 Dzieki w imieniu NO, tez. I ja bede powolutku sie zbieral. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Brezly! CJ! Mille! 01.10.04, 16:18 thks, kupuję toto w wydaniu papierowym... będę miała całkiem przyzwoitą świtową książkę kucharską... Odpowiedz Link Zgłoś
piechot93 I ja też! 01.10.04, 20:24 Baaardzo dziekuję. A w imieniu córki szczególnie za omlet huzarski. NO Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: odkrylam kolejne zrodlo... 02.10.04, 18:23 ...kulinarne. Siedze i drukuje.. choc guacamole robie inaczej to moze sprobuje a la lRapaczynski :-))) K. Kuchmistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: odkrylam kolejne zrodlo... 02.10.04, 19:20 Jesienny czas warzenia nastal! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: I ja też! 02.10.04, 19:19 NO, pozdrowienia z Budy Paprycznej. Tone papryki czerwonej, co tu sie nazywa printamin, a w Polsce pomidorowa,z targu przywloklam. Wrzuce do pieca. Opieke, lekko przypalajac. Obiore ze skorki, wydlubie pestki. Posiekam. Poddusze na oleju. Szczypta soli dosmacze. I bedziem wcinac Ajwar macedonski, na zimno i cieplo, bo mie wlasnie naszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: I ja też! 03.10.04, 05:46 wrzuc zmielonego ziela angielskiego! Wlasnie znowu nabylam, bo juz wiem, ze tu sie nazywa allspice, nie mylic z old spice! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly A doradzam 03.10.04, 15:35 Jacobs Creek (cabernet shiraz). Zachwyt jak to piekno do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: I ja też! 05.10.04, 14:05 Ooo, NO dzieje? Ale fajnie! Smakowało panience? Sama bym zjadła coś takiego, ale, wbrew temu wątkowi, przyznaję się, żem akuchenna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś