25.10.04, 16:10
Jej , jaki talent posiadasz! Ja to sie nie umywam do Twoich sandalow na
kolanach do pieut. Sobie wydrukne i powiesze dla potomnosci ten jasnie
oswiecony kaganek. Najlepiej w zlotej ramce, wezykiem, tlustym drukiem (
witaminy odpowiednie sobie rozpuszcze w tlustym, bo jesien, nie ma na to rady
i sie dowitaminizowywac sztucznie muszem).
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Talent 25.10.04, 16:14
      To do mnie to alibi, bo moze 'Oda do Woda' doszla?
      • vaud Re: Talent 25.10.04, 16:20
        Absolutnie tak i wylacznie. Marnujesz nie na stanowiskach innych niz poeta
        nadworny.
        • brezly Re: Talent 25.10.04, 16:23
          Ja licze ze inni to dzielo pociagna :-)
          • vaud Re: Talent 25.10.04, 16:30
            Masz na mysli Dziewiarska Brac, swoje potomstwo, czy Potomnosc jako taka?
            • brezly Re: Talent 25.10.04, 16:32
              Brac Dziewiarska :-)
              • vaud Re: Talent 25.10.04, 16:35
                lubie wierszowane zabawy, ale po zamorsku najlepiej mi wychodza po niemiecku.
                Francuski i angielski gorzej.
                • brezly Re: Talent 25.10.04, 16:41
                  Dziwne. Do lba by mi nie przyszlo ze w Dicz mozna wierszowac :-))
                  • vaud Re: Talent 25.10.04, 16:54
                    He, he a Goethe nie wiedzial, ze nie mozna...;-))))
                    • brezly Re: Talent 25.10.04, 16:57
                      Who was Goethe?:-)
                      Nawiasem, w ostatniej polityce artykulka o dobroczynnosci zdrowtonej jedzenia
                      pizzy, pod warunkiem ze prawdziwa. I tam jakis italski pizza guru, co sie sam
                      nazywa 'talibem pizzy' czy jakos tak, opowiada ze naszlo go to na jakiejs
                      konferencji dietetycznej, w Bolonii bodaj, jak USAcki professor, przegladajac
                      slownik angielsko-wloski zapytal go jak wlasciwie po wlosku 'pizza' jest, yhyhyhy:-)
                      • vaud Re: Talent 25.10.04, 17:04
                        brezly napisał:

> Who was Goethe?:-)
                        > Nawiasem, w ostatniej polityce artykulka o dobroczynnosci zdrowtonej jedzenia
                        > pizzy, pod warunkiem ze prawdziwa. I tam jakis italski pizza guru, co sie sam
                        > nazywa 'talibem pizzy' czy jakos tak, opowiada ze naszlo go to na jakiejs
                        > konferencji dietetycznej, w Bolonii bodaj, jak USAcki professor, przegladajac
                        > slownik angielsko-wloski zapytal go jak wlasciwie po wlosku 'pizza' jest,
                        yhyhy
                        > hy:-)

----> zdziczenie obyczajow; bardzo ten kraj sie tylko sam sobie przyglada... :-(
                        • brezly Re: Talent 25.10.04, 17:10
                          vaud napisała:

> ----> zdziczenie obyczajow; bardzo ten kraj sie tylko sam sobie przyglada..
                          > . :-(

Chegemon, kurcze :-)
                          • vaud Re: Talent 25.10.04, 17:17
                            I nie wiedzo, ze bajgle przyjechaly z Polski z potomkami Abrahama.
    • brezly Rezyduum 26.10.04, 13:44
      Mi zostalo z 'Ody'. Mianowicie zwany takze Lirykiem Lozanskim, szwajcarski poeta
      Vaudelaire. Co by mianowicie mogl napisac? 'Kwiatki Zełka'? ('Blümli der Übeli').
      • brezly Re: Rezyduum 27.10.04, 07:35
        'des Übelis', oczywiscie, kurcze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka