Dodaj do ulubionych

Piosenka i piórko

24.02.05, 09:40
republika.pl/policjainaczej/prl/gapiszon.htm
Łomatkomatko! Mójcion od zawsze!
Obserwuj wątek
    • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 09:42
      a ci dwaj buuu
      republika.pl/policjainaczej/prl/gucio.htm
      • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 09:43
        Ale i tak nic nie przebije Kwapiszona
        • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 11:09
          Zauwaz, ile Krokodyl ma nog. Poza tym pojawienie sie Krokodyli wiaze sie z
          cytatem z Fredry, przy czym, z powodow uzywania srodkow imaginogennych wyszedl
          Korkodyl, ktorego mam. Na serwetce, z napisem, ze mojcionjest.
          • brezly Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 11:14
            Przy czym nalezy dodac ze byly to dziela ktore na tzw. polkach ksiegarskich nie
            pojawialy sie NIGDY! Dopiero z podanego www dowiedzalem sie o istnieniu
            niektorych czesci G i C.
            • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 11:22
              Balwanka w konwencji Venus pudica stereo;)

www.wga.hu/tours/brancacc/pudica.html
              • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 11:27
                "Klementyna lubi kolor czerwony", pamietacie?
                • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 11:58
                  tak! Och!
                  • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 12:10
                    Kwapiszon rulez!
                    wrak.pl/index.php3?strona=tytuly1&t=0283
          • millefiori Re: Piosenka i piórko 01.06.05, 18:43
            Lomatko! Przypomnialam sobie! Toz to narysowalam dla BB Korkodyla, sama
            Krokodyla dostawszy!
            • vaud Re: Piosenka i piórko 02.06.05, 04:30
              Aaa tego, to mi nie mowialas! To jeszcze raz: co, kto, komu rysowal i gdzie
              wtedy byl krokodyl?
              • millefiori Re: Piosenka i piórko 02.06.05, 07:43
                Vaud, prosze, nie tak glosno....
    • vaud Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 13:29
      nic u mnie nie widac :-((((((
      • brezly Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 13:32
        Vaudus, masz widocznie tak ustawiono przeglondarke. Pewnei Mozilla abo Netscape
        z blokade otwierajacych sie uokien. Przepros sie z Eks-Plorerem na chwile, to
        zoabczysz.
        • baloo Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 13:55
          Aha, cale to Muzum warte jest przeproszenia sie z Gejtsem. Se zafavorytnalem
          raz raz na wszelki sluczaj (w razie gdyby Stary Niemiec).
          • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 14:07
            film anim z G i C miał taką superoską muzykę, mam ją w uszach, zawsze mnie
            rozczulała
            • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 14:11
              Och miaucionmiau!
              • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 14:12
                Pieranka, musimy opoza tym powaznie porozmawiac. Klementyna i Korkodyl.
                • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 14:24
                  O nich obojgu znaczysie?
                  • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 14:31
                    Taktak.
                    • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 14:36
                      Wal! Bo czekam
                      • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 15:28
                        Walnelam na @, girls talk.
                        • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 15:38
                          idę zapalić, bo nie zapakowałaś w gazetę tylko Jacha wysłałaś!
                          • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 15:43
                            yak to? Gazeta owinelam i sznurkiem, zgodnie ze wczesniejszymi instrukcjami. To
                            zapal, a potem siadz. Ja tez pojde zapalic.
                            • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 15:52
                              Juz wrocilam. Czy doszlo?
                              • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 15:57
                                Ja też wróciłam. NI MA!
                                • anchan Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 15:59

Wszystkie moje G i C oraz inne arcydzieła wyprowadziło młodsze kuzynostwo. Dużo
                                  lepiej być młodszym kuzynem niż starszą kuzynką. Nawet jeśli donasza się
                                  ubrania.
                                  Na pocieszenie mam tylko Romka i czarownice, dedykowane mojej sąsiadce.
                                  Niedawne odkrycie tej dedykacji wielce mnie zdumiało.
                                  • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 16:02
                                    Nie znam Romka i czarownic:(
                                    • anchan Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 16:04
                                      to innego autorstwa, Butenko to ilustrował

a pamiętacie Kabaret Starszych Panów ze scenografią Butenki? na koniec był
                                      walczyk przy ognisku
                                      • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 16:06
                                        Oj, tak! Boskie!
                                      • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 16:07
                                        acha, i ten ze Śląską też scenografował (chiba)
                                  • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 16:02
                                    Romek i czarownice? czuję, że coś mnie omija
                                • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 16:00
                                  To ciupas Bis @
                                  • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 16:08
                                    mam!
                                    • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 16:11
                                      ;)
                                      • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 16:33
                                        Poszło z powrotem. Trzeba sklonować coponiektórych, bo 1 egzemplarz to za mało!
                                        • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 18:16
                                          Za malo. Pilka po Twojej stronie dla odmiany.
                                          • pieranka Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 18:28
                                            po twojej
                                            • mi_fiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 18:43
                                              To lece sie przebrac
                                              • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 18:48
                                                backhand, pyk - po Twojej.
                                                • vaud Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 18:54
                                                  Prosze o wszystkie wiadomosci o Butence zebrane i poprawione. Ktos?
                                                  • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 19:01
                                                    Oj! Wszystkie???????
                                                  • vaud Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 19:04
                                                    no bo nic nie wiem o tych filmach i krokodylach
                                                  • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 19:06
                                                    Linka sie rwie?
                                                  • vaud Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 19:06
                                                    no szczere pustki!
                                                  • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 19:14
                                                    To skleic w paczke i slac?
                                                  • vaud Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 19:15
                                                    poprosze!
                                                  • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 19:26
                                                    Za chwile, bo latam miedzy dwiema maszynami...
                                                  • vaud Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 19:30
                                                    nie ma problema. Nie na wczoraj.
                                                  • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 19:41
                                                    Brama mi za to wyszla i lodowisko.
                                                  • vaud Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 19:51
                                                    millefiori napisała:

> Brama mi za to wyszla i lodowisko.

----> prosze jasniej, czyli: wiecej swiatla!
                                                  • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 19:53
                                                    Zdjecia z Zaulka dzis rano. Brama i podjazd, ktore Pierans widziala.
                                                  • vaud Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 20:01
                                                    To juz nie trzeba bedzie wizualizowac? No pieknie. Moge stanac w ogonku?
                                                  • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 20:06
                                                    Zaraz bede slala Brame i Zaulek. A BB rozprzestrzenil sie okropnie...
                                                  • vaud Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 20:15
                                                    BB?...
                                                  • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 20:27
                                                    Bohdan B.
                                                    Zalacznik doczepia sie juz 20 minut:(, czekam z wysylka na GW
                                                  • vaud Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 20:48
                                                    dzienki!
                                                  • millefiori Re: Piosenka i piórko 24.02.05, 20:59
                                                    cz. tekstowa poszla. Z obrazkowa przeszlam do Yaha, ale tam tez sie nie chce
                                                    zaczepic, mimo ze zzipowana i 5,9 MB. Pokroje na plasterki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka