Dodaj do ulubionych

OSIEMNASTKA!!!!!!!!!

IP: *.spedimex.pl 07.05.01, 13:35
Chciałabym wyprawić osiemnastkę swoim braciom (ostatnio "trochę" narozrabiali i
rodzice nawet nie chcą o tym słyszeć). Doradźcie mi jak uatrakcyjnić taką
imprezę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Budda Re: OSIEMNASTKA!!!!!!!!! IP: 129.93.24.* 07.05.01, 18:23
      Pomyslalas moze, zeby to zorganizowac bez alkoholu ????
      Pozdrawiam, Budda.
      • Gość: 30-stka Re: OSIEMNASTKA!!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 07.05.01, 20:47
        Zapewniam Cię, że nie oczekuję porad typu "kup im skrzynkę wódki".
        Wiem, że są tu kreatywni ludzie, na których oryginalne pomysły bardzo liczę.
        • Gość: Budda Re: OSIEMNASTKA!!!!!!!!! IP: *.unl.edu 07.05.01, 22:15
          Rozumiem, ze nie oczekujesz tego typu porad. Ale czy dlatego, ze tak czy inaczej
          wodka pojawi sie na stole ?
          Budda.
          • Gość: 30-stka Re: OSIEMNASTKA!!!!!!!!! IP: *.spedimex.pl 08.05.01, 08:12
            Na stole? To takie prozaiczne, ja ich wykąpię w wódce.
            • Gość: Budda Re: OSIEMNASTKA!!!!!!!!! IP: *.unl.edu 08.05.01, 15:10
              No widzisz, jestes taka kreatywna a prosisz o jakies porady.
              A moze by tak Twoje 18-tki pospiewaly cos, moze jakies skecze,
              moze konkurs na recytacje wiersza.... zaskoczona ?
              Proponowalbym zaserwowac im zielona herbate (najlepiej japonska).
              Budda.
              • Gość: Bruno Zł Re: OSIEMNASTKA!!!!!!!!! IP: *.unregistered.formus.pl 08.05.01, 15:49
                Znalazłem coś genialnego !!!
                Rozbierz się i zatańcz na stole
                Brawo !!! Jestem genialny
    • Gość: nail Re: OSIEMNASTKA!!!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 16:04
      Niedlugo tez mam osiemnastke i myslalem, ze ktos napisze cos ciekawego na ten
      temat. A tu hasla typu "bez wodki" itp. 18 to 18! Jedyna w swoim rodzaju,
      szalona impreza z alkoholem, dobra muzyka i przyjaciolmi! Posiedziec przy
      herbatce to ja sobie moge codziennie...
      Teraz napisze Ci mniej wieej co ja chce zrobic.
      Mam podworko przed chata, wiec tam wyniose stoly, zalatwie jakis dobry sprzet
      grajacy i poprosze znajomych zeby przyniesli muze jaka lubia zeby kazdemu
      pasowalo. Alkohol obowiazkowa, mnostwo jedzenia, smakolykow, slodyczy itp. zeby
      nikomu nieczego nie brakowalo. Gdy juz sie impreza zacznie nie przejmuj sie
      niczym (ze ktos juz idzie do domu itp), najwazniejsze jest zeby sie dobrze
      bawic, bo to Twoja osiemnastka. Aha i nie planuj nic zbyt szegolowo, bo
      planowane imprezy z reguly nie wychodza.
      Takie jest moje zdanie na ten temat. Czekam na komentarze.
      • Gość: Budda Re: OSIEMNASTKA!!!!!!!!! IP: *.unl.edu 08.05.01, 16:53
        Widze, ze obca Ci jest oryginalnosc. Jak to trudno byc soba bez wszelkiego
        rodzaju utrwalaczy, no nie ? Ale nie przejmuj sie, ja tez nie pamietam konca
        swej 18-tki. Teraz dopiero widze, ze to nie mialo sensu. Stad ta moja rada.
        Pozdrawiam, Budda.
        • Gość: SPSa Re: OSIEMNASTKA!!!!!!!!! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 09.06.01, 19:08
          ja pamietam nasze osiemnastkowe rytualy: podrzucalo sie osobe osiemnastoletnia
          [najwiecej uciechy bylo, kiedy swietujacy byl plci zenskiej - sukienki;)] ok.
          18 razy bardzo do gory [dlatego zazwyczaj na powietrzu i przy wtorze
          jazgotliwego wyliczania]. z alkoholu tylko po symblolicznej lampce szampana.
          oczywiscie gra w mafie. szalone tance w rodzaju "na najwiekszy wyglup".
          przyjemnie bylo konczyc nad ranem przyspiewkami i opowiesciami o niczym.
          muzyka. zabawa. i najwazniejsze: nie zapomniec, kto tu swietuje.
          • Gość: deyna19 Re: OSIEMNASTKA!!!!!!!!! IP: *.pl 09.06.01, 20:50
            Na wstepie nalezy wspomniec ze zabawa na imprezie zalezy przedewszystkim od
            zaproszonych gosci i ich spontanicznosci!!!!Jezeli dasz rade spelnic ten
            warunek to w dalszej kolejnosci pomysl o muzyce.Zdecydowanie najlepiej jest
            podlaczyc wzmacniacz i kolumny do komputera i puszczac muzyke z Winampa.Co do
            muzy to nie polecam dicho i techno gdyz taka muza zdecydowanie nie zachcea do
            dobrej zabawy.Najlepiej duzo rock and rolla, moga byc niektore i kawalki Kultu
            i ogolnie sporo Rocka.Ok polnocy przy akompaniamencie muzyki ze "Star Wars"
            mozna zaczac skladac solenizantom zyczenia, wreczac prezenty i zaaplikowac im
            wymierzona ilosc pasow(18 x np:ILOSC GOSCI):))))Oczywiscie nalezy sie
            zaopatzryc przed impereza w odpowiednia ilosc broffow i alkoholu.Ilosc alkoholu
            powinna byc wprostproporcjonalna do ilosci zaproszonych gosci bo nic nie psuje
            imprezy tak jak belt na parkiecie.HMMMMMM ..... to jush chyba wszystko.ALE
            PAMIETAJ NAJWAZNIEJSI SA GOSCIE I OD NICH ZALEZY JAKOSC IMPREZY!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka