vaud 19.01.06, 21:09 Pani Fiori, bo ja ciagle nie wiem, czy u pani jaka komorka czynna i ktora i czy pani smsi. Panie Brezly, bo mi panskie numery wcielo. ( nie: wYcielo) Wciurnosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Komorki 20.01.06, 01:04 Ja nie komorkowo ale skypowo .. mam ponownie , jakby coś to bym pogadała. Kontakt na GW. Kran Rozmowny Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori O wyzszosci Nokii nad Motorola w systemie PannonGS 20.01.06, 07:41 Pani Vaudko jedyna, obie sa juz na chodzie jako odbiorniki, ta z koncowka 54 i ta z 56. Tylko nie wiem, ktora jest ktora, bo odkad Motorola sie zablokowala (przy udziale mojej urekawicznionej lapy, w klawisze nie trafialam) i trzeba bylo znalezc kod PUK (-puk, w okieneczko, wstawaaaaaj, golabeczko), zeby ja odblokowac, to mam w obu ten sam PIN. Zeby wbic PUK, trzeba bylo bowiem przelozyc karty SIM z Motoroli do Nokii i na odwrot, bo Motorola poprzestala na informacji, ze jest zablokowana, a Nokia dala opcje wklepania PUKa. Poza tym Nokia daje znac, ze dostala SMS wydajac z siebie przejmujacy sygnal, Motorola zas odbiera SMS-y dyskretnie. Ostatnie panine SMSy wpadly w Motorole, wiec to tylko Pani wie,na ktory numer pani slala... To wszystko pisze po to, aby sie Pani poczula podniesiona na duchu, ze to nie tylko Pani sie dzieja rzeczy rozne z komorkami. U mnie dochodzi zonglowanie jeszcze 2 dodatkowymi kartami SIM: jedna z Oj a druga z Fr, a wszystko zalezy od tego, dokad mnie aktualnie i zdecydowanie niesie. Zeby zakonczyc ten przydlugi wywod wyjasniam, ze musze sie udac po doladowanie kredytu w obu komorkach z kartami Pannon GSM, o czym notorycznie zapominam, jako niedzwonnik komorkowy na smyczy telefonicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: O wyzszosci Nokii nad Motorola w systemie Pan 31.01.06, 20:25 millefiori napisała: > Pani Vaudko jedyna, obie sa juz na chodzie jako odbiorniki, ta z koncowka 54 i > ta z 56. Tylko nie wiem, ktora jest ktora, bo odkad Motorola sie zablokowala > (przy udziale mojej urekawicznionej lapy, w klawisze nie trafialam) i trzeba > bylo znalezc kod PUK (-puk, w okieneczko, wstawaaaaaj, golabeczko), zeby ja > odblokowac, to mam w obu ten sam PIN. Zeby wbic PUK, trzeba bylo bowiem > przelozyc karty SIM z Motoroli do Nokii i na odwrot, bo Motorola poprzestala na > informacji, ze jest zablokowana, a Nokia dala opcje wklepania PUKa. Poza tym > Nokia daje znac, ze dostala SMS wydajac z siebie przejmujacy sygnal, Motorola > zas odbiera SMS-y dyskretnie. Ostatnie panine SMSy wpadly w Motorole, wiec to > tylko Pani wie,na ktory numer pani slala... > > To wszystko pisze po to, aby sie Pani poczula podniesiona na duchu, ze to nie > tylko Pani sie dzieja rzeczy rozne z komorkami. U mnie dochodzi zonglowanie > jeszcze 2 dodatkowymi kartami SIM: jedna z Oj a druga z Fr, a wszystko zalezy > od tego, dokad mnie aktualnie i zdecydowanie niesie. > Zeby zakonczyc ten przydlugi wywod wyjasniam, ze musze sie udac po doladowanie > kredytu w obu komorkach z kartami Pannon GSM, o czym notorycznie zapominam, jak > o > niedzwonnik komorkowy na smyczy telefonicznej. ----->....yyyyy... to ja sprobuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Komorki 29.01.06, 19:52 Komórce na zime trzeba koniecznie udziergać pokrowieć, bo elektronika w nich delikatna i się zmraża i psuje microkomputer co w komórce siedzi. Najładniejsze są takie na szydełku zrobione i z koralikami. Panterka się uczy na zpt takie robić i ja już mam trzy - niebieski z rózowymi cekinami, zielony w łatki i złote koraliki oraz szary sznurkowy z drewnianymi koralikami i frędzelkami. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Komorki 30.01.06, 04:36 Millefiori, wez to przetlumacz po polskiemu,czyli co? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Komorki 31.01.06, 20:33 olo53 napisał: > Millefiori, wez to przetlumacz po polskiemu,czyli co? Sa dwie komorki. Roznia sie tylko ostatnia cyfra numeru i modelem. Nie wiem, ktory numer ktory, bo PIN ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Komorki 31.01.06, 20:26 cyber_moose napisał: > Komórce na zime trzeba koniecznie udziergać pokrowieć, bo elektronika w nich > delikatna i się zmraża i psuje microkomputer co w komórce siedzi. > Najładniejsze są takie na szydełku zrobione i z koralikami. Panterka się uczy > na zpt takie robić i ja już mam trzy - niebieski z rózowymi cekinami, zielony w > > łatki i złote koraliki oraz szary sznurkowy z drewnianymi koralikami i > frędzelkami. ------> fredzelki przemowily do mnie jak zywe. Juz dziergam!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Komorki 01.02.06, 07:58 Pani Vaudko, ja dzis juz pani majla wyslem i wogolem. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Komorki 01.02.06, 09:47 Znajoma była onegdaj na targach rękodzieła ludowego, na których jej znajoma Łowiczanka bezskutecznie usiłowała sprzedawać aksamitne woreczki haftowane w róże. Znajoma postawiła przy nich duży napis „Pokrowce na komórkę”, poszły jak woda . Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Komorki 01.02.06, 15:29 :))))To sie nazywa trafienie w sedno zapotrzebowania spolecznego. Przypomnialo mi sie sprzedawanie przez Don Juana i jego wiernego sluge zespolu figur, zaczynajacych sie od 12 apostolow (w Budowniczym ruin). W kazdej kolejnej transakcji sprzedawano tylko jedna figure, a zespol, zaleznie od liczby pozostalych figur zmienial nazwe na: 10 przykazan, 9 muz, 7 grzechow glownych, etc... Odpowiedz Link Zgłoś