oka4 14.02.06, 19:48 Czy obchodzicie dzis Walentynki? Zycze Wam wszystkim duzo milosci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: Walentynki 14.02.06, 20:10 Moi rodzice obchodza :)))Zawsze obdarowuja sie jakims drobiazgiem, a ja nigdy nic dla nich nie mam, do momentu, gdy np. nie pojda spac, albo nie wloza butow ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz69 Re: Walentynki 14.02.06, 20:58 siurrrrrrrrr;)! dziekuje i nawzajem......;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Walentynki 15.02.06, 07:42 Tynki to u nas na wiosne beda robic. :) a za zyczenia dzieki i na wzajem Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Walentynki 15.02.06, 09:51 oka4 napisała: > Czy obchodzicie dzis Walentynki? > Zycze Wam wszystkim duzo milosci!!!! Oczywiscie, ze nie. Kompletnie obca, do cna skomercjalizowana, poddszyta prymitywnym marketingiem, zbiorowa histeria. Milosc nie ma z tym nic wspolnego, no chyba, ze ta "milosc" za pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Walentynki 15.02.06, 22:51 Skomercjolizowana i podszyta tandetnym marketingiem? Niekoniecznie. Mnie na przyklad wczoraj bylo bardzo milo, poniewaz moj maz zrobil specjalnie dla mnie obiad. A zazwyczaj to ja gotuje, wiec bylo inaczej niz zawsze. P.S. Niestety gary doczekaly sie mojego zmilowania/pozmywania. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Walentynki 16.02.06, 23:53 oka4 napisała: > Skomercjolizowana i podszyta tandetnym marketingiem? > Niekoniecznie. Mnie na przyklad wczoraj bylo bardzo milo, poniewaz moj maz > zrobil specjalnie dla mnie obiad. Nie watpie, prwdziwe uczucie rzeczywiscie nie potrzebuje walentynek i marketingu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Walentynki 15.02.06, 10:08 Nie obchodzę z racji na całkowicie obce kulturowo pochodzenie. Z tego samego powodu nie obchodzę helołinów i innych tego typu wynalazków. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Walentynki 15.02.06, 10:31 Choć oczywiście nie wykluczam, że jak kiedyś w Polską kulturę wrośnie na dobre, za jakieś dwieście, trzysta lat, to może zacznę obchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kalsew Re: Walentynki 15.02.06, 15:34 My z moim milosciem z okazji Walentynek zamknelismy sie na wszystkie zamki w mieszkaniu, wypilismy 2 butelki wina, zrobilismy i zjedlismy cala forme canneloni, poszlismy spac. Niedlugo bedziemy obchodzic, ale dzien osob tegich;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Walentynki 15.02.06, 22:59 kalsew napisała: > My z moim milosciem z okazji Walentynek zamknelismy sie na wszystkie zamki w > mieszkaniu, wypilismy 2 butelki wina, zrobilismy i zjedlismy cala forme > canneloni, poszlismy spac. Niedlugo bedziemy obchodzic, ale dzien osob tegich;) Super pomysł! Dzień Grubasa! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kalsew Re: Walentynki 16.02.06, 11:31 dziekujem- opatentujem. choc na pewno jest, przeciez 1/3 Amerykanow musi miec swoje swieto... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Walentynki 15.02.07, 11:30 poziomk napisał: > dodam, ze jutro tłusty czwartek Jakie jutro? Jakie jutro? Dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Walentynki 13.02.07, 17:10 Tym co obchodzą przypominam, że to już jutro. Ja tam żonie kwiatki chyba dzisiaj kupię, bo nie obchodzę przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Walentynki 13.02.07, 18:50 tja..... sercowe święto, Kardiolodzy łączcie się... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Walentynki 14.02.07, 00:28 oka4 napisała: > Czy obchodzicie dzis Walentynki? > Zycze Wam wszystkim duzo milosci!!!! Ignoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Walentynki 14.02.07, 07:24 A moje maluchy przygotowaly dla swojej niani serduszka czekoladowe i swoje zdjecie w ramce. (to znaczy ja oprawilam, oni wybierali zdjecie.) W tym roku chyba nici z obiadku przygotowanego przez mojego meza, bo jest w Nju Jorku i nie wiadomo kiedy wroci, bo nadchodzi sniezyca...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Walentynki 14.02.07, 07:48 Po zwaleniu tynków zakładam listwy podtynkowe(wklejam gipsem albo tą samą zaprawą tynkową). Oczywiście wszystko pod sznureczek i waserwagę bo proste ściany to u mnie grunt. Na pierwszy dzień grubsza obrzutka, na drugi zaciągam, zacieram i mucha nie siada. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Walentynki 14.02.07, 08:55 U mnie też trzeba sztablaturę robić. Tynkarze się nie przyłożyli do roboty tak jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Walentynki 14.02.07, 19:43 ralston napisał: > U mnie też trzeba sztablaturę robić. Tynkarze się nie przyłożyli do roboty tak > jak Ty. No proszę, zajmuję się szalbierstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Walentynki 15.02.07, 11:28 Szalbierstwo to odwalili tynkarze. Teraz pora na sztablaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Walentynki 14.02.07, 23:10 Dziś to świętujemy pierwsze urodziny małego brzdąca :) Ps. Pozdrowienia dla wszystkich po dłuższej przerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Walentynki 14.02.07, 23:35 Zdrówka i rozumku życzę małemu jubilatowi. A Rodzicom gratulacje. Pierwszy rok macie odhaczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Walentynki 15.02.07, 11:29 I my witamy po dłuższej przerwie i pozdrawiamy, życząc przerw nieco krótszych :) Odpowiedz Link Zgłoś