Gość: słomka Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera IP: *.12e.piotrkow.pilicka.pl 28.04.06, 21:03 Chłop wyjdzie ze wsi, wieś z chłopa - nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera 28.04.06, 21:14 Polskie buty dla polskiego, ubogiego spoleczenstwa. Tysiac trzysta i sa twoje. Kazdy chlop powinien sobie takie kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omar Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:17 Co bueak,to burak.Brazowe buty,do ciemnych spodni!! Tyle,co slome upchal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcapone alcapone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:36 etz miał takie "kamasze"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesio Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera IP: *.osk.pl / *.osk.pl 28.04.06, 21:40 A pies mu buty lizał. Odpowiedz Link Zgłoś
solomen a prostactwo po stronie gazety ? 28.04.06, 21:42 Kmiot to wychodzi z Żakowskiego. Wiadomo, że LePPer na salony pasuje jak pięść do ..., ale kiedy do mnie ktoś przychodzi i wychodzą jego, nazwijmy to, dziwactwa i odmienność, to nie trąbię o tym tak żeby pół miasta wiedziało, jakie dziwadło dziś podejmowałem. Później pan Ż. będzie się dziwił, że niektórzy nie będą chcieli mu udzielać wywiadu. NIe dziwię się natomiast, że swoje spostrzeżenia publikuje w tej, nazwijmy to , gazecie. Jakoś nie mogłem się doszukać tekstu tego wywiadu. Ale jaka gazeta takie teksty. szalom bracia Odpowiedz Link Zgłoś
kewah Re: a prostactwo po stronie gazety ? 28.04.06, 21:45 Tak na oko czesciowo zamszowe. To niestety latwo gnojem sie zabrudza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Lepper gnojem nie smierdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:42 bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera 28.04.06, 21:54 Dyzma zawsze będzie burakiem nawet w garniturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:54 ładne ale i tak wychodzi z nich słoma!! Odpowiedz Link Zgłoś
schlesianess Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera 28.04.06, 23:00 Nie przepadam za popularnym "lepikiem" ale gw niech sobie siary nie robi z takimi artykułami. Zostawcie sensacje dla Faktu. No chyba że zmieniliście grupę docelową... Odbija wam ostatnio. Chyba od nadmiaru konkurencji. Znam inne sposoby aby z nia walczyć. Ale co mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixxo a twarzowe zaplacil ? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.04.06, 23:07 wiec na buty mialo mu nie starczyc - teraz pokazuje buty bo sie facjaty wstydzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saphran Braz z czarnym IP: *.bflony.adelphia.net 28.04.06, 23:20 To sie komiotku nie znasz na trendach w modzie, bo dzisiaj takie polaczenia jest jak najbardziej na czasie. Nienawidze tego buraka, ale on od jakiegos czasu ma czlowieka ktory mu doradza jak sie ubrac takze w zestawieniu kolorow zadnej gafy nie walnal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głupi artykuł. Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera IP: *.rzeszow.mm.pl 28.04.06, 23:28 Jezu. Jak go stać to niech sobie kupuje. Nie lubie u ludzi wypominania innym, rzeczy których sami nie mają. Buty to buty, kto ma kase ten kupuje kto nie ma ten nie kupuje i nie widze sensu rozliczania kogos z pieniedzy. Jego życie jego buty, jego sprawa. A innym nic do tego. Chociaz wiadomo gust nie kazdy ma, o Lepperze nie wspomne. ;/ Ale sam problem to co innego. Jego pieniądze jego decyzja na co wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera 28.04.06, 23:40 A Okudżawa dawno już to przewidział: Ech buty, buty, buty, tupot nóg I Ptaków Oszalałych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha co za paskudztwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:52 okropne te buty, kompletny brak gustu u pana przewodniczącego;), nie załozyłabym ich nawet gdyby mi zapłacili 1200 złotych....no chyba ze na chwilke:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w zakresie tematu Re: co za paskudztwo IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.06, 00:24 W zakresie tematu buty Lepieja.Buty obejzal rzecoznawca i je wycenil na gora 200-300 zl.Pewnikem ,w zakresie butow,Jadrek sciemnil dla ludu.Kupila buty Jola z Dywit na stadionie.Podobnie jak rolex-podroba od Chinczaka. A mowilem.W zakresie "1 cwiatrtki" z Zileniowa.Nie pomoze nic.Garnitur od Armaniego,Buty od Bossa,Rolex z Hong-Kongu.Nawet gdyby stroj araba zalozyl,to i tak Lepper z niego wyjdzie i bedzie go leb napie..l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan141417 Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 29.04.06, 00:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia no nie mów, że Lepper też... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:39 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 29.04.06, 01:11 K...a Ja mam mniej na życie przez miesiąc No to się kwa mać doigraliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera IP: *.stb.ubr08.haye.blueyonder.co.uk 29.04.06, 01:13 Ze swinskiej skory ktora sam wychodowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera IP: *.stb.ubr08.haye.blueyonder.co.uk 29.04.06, 01:18 LUDZIE TYLKO POPATRZCIE NA TEGO B.....A kto go wpuscido rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera IP: *.stb.ubr08.haye.blueyonder.co.uk 29.04.06, 01:49 PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC Z K.......TA W RZADZIE oto 4-ta Rzeczpospolita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaaaaa Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 02:17 Garnituru chłopku, garnituru... Odpowiedz Link Zgłoś
krytyka.org wtf? 29.04.06, 03:32 1. co mnie to obchodzi? 2. uwielbiam tendencje andrzeja leppera do mowienia o sobie w trzeciej osobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Nie powinien placic,przeciez robi szewcowi swietna IP: *.hsd1.ma.comcast.net 29.04.06, 03:40 reklame. Nawet GWniani dziennikarze zazdroszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szewczyk dratewka Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.04.06, 07:29 O q.va pomijam fakt, ze do tego ubranka to pasuja jak swini siodlo, ale gdzie on ten fason wytrzasnal- w rekwizytorni jakiegos teatru, czy skansen jakis obrobil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumofilce dla GW Re: Eleganckie buty Andrzeja Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 07:48 Wspaniały temat dla GW. Może pokażecie buciki Wałesy, kiedy przyjmował Kaśniewskiego na ogrodach w Gdańsku. GW zamiećiła ok 40 zdjęć z tego party. Wałęsa wystąpił wtedy w pepegach rodem z GS-u. Odpowiedz Link Zgłoś