Gość: gosc portalu IP: 213.199.197.* 23.10.06, 19:11 Tylko czekam aż wysadzą pałac Elżbiety II, bo Voldemort ją niszczy w części siódmej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olgusia Re: Harry Potter zatrzymał metro IP: *.net.autocom.pl 23.10.06, 22:18 a skad wiesz? :PP Znaczy nie zeby cos ale ciekawa strasznie jestem tej siodmej częsci :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq Re: Harry Potter zatrzymał metro IP: *.ztpnet.pl 23.10.06, 23:56 Ostatnio wydana część będzie ostatnią przetłumaczoną na nasz język przez około 20 lat, zaś wspomniana piąta część filmu nie wejdzie na polskie ekrany – Wredny Roman nie pozwoli by takie SB-ckie herezje zatruwały umysły 'poprawnej' polskiej młodzieży i wyzwalały w niej popęd do szatana, smakowych kondomów i muzyki innej niż disco polo a jak się jakiemuś czerwonemu ubekowi nie podoba to niech spada (czy dobitniej spierd@la) do zgniłej, komunistycznej Rosji (mimo zapewnień kurdupla putina, że rosja jest demokratyczna, to na prawdę to w rosji jest coś pomiędzy caratem i komunizmem) i tam niech robi co chce ;)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
musiszsiezalogowac1 Re: Harry Potter zatrzymał metro 23.10.06, 23:57 Caly dzien mialem skopany,a tu na koniec takie pokrzepienie.Bedzie nowy Harry Potter !! Odpowiedz Link Zgłoś
panikazia czy harry p. nie przypomina damiana/omena? 24.10.06, 09:00 ogladam sobie omeny, z racji wejscia w ich posiadanie i skonczylam drugiego i dostrzegam pewne podobienstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **anonim** Re: Harry Potter zatrzymał metro IP: 194.105.132.* 24.10.06, 17:11 Dla mnie super ze Harry POtter bedzie wkoncu w Polskich kinach mimo ze bedzie to dopiero za rok... To jest bardzo fajna i wciagajaca ksiarzka tylko musza ja czytac inteligentni ludzie poniewaz tak zwane "czubki" beda pozniej nasladowac losy Pottera ... :) przeczytal wszystkie tomy i powiem, ze z kazdy kolejna ksiarzka ma w sobie cos z poprzednije... Uwielbiam ja ... i porsze sie odeczepic od Tej Autorki oraz ksarzki..!!! Odpowiedz Link Zgłoś