brezly 11.07.07, 09:08 Tak mnie dzis podsumowano na innym forum, normalnie milym i przyjaznym: "Najlepiej skwitowac to milczeniem - w ten sposob twoja "etnicznie brudna" nienawisc do Polski bedzie mogla glebiej rezonowac." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cordatatilia Re: Slady na pancerzu 11.07.07, 09:13 ojoj B-y cóżeś nawywijał, że Ci się kołnierzyk "etnicznie" wybrudził...:) tak w ogóle to witam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Slady na pancerzu 11.07.07, 09:23 Fora nie daja forów. Ale czy pan, panie BR masz pancerz? I czy pan cerz to od cerowania nie jest czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Slady na pancerzu 11.07.07, 09:26 No, przeciez nie bede w skore + kapielowki tylko odziany stawal przeciw Smialym Zastepom Internetowego Rycerstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Slady na pancerzu 11.07.07, 09:24 Czesc, Cordi :-)) A nie wiem. Filozofowalem za bardzo. Szlo o wywolywanie poczucia winy jako technike psychologiczna i ceche kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Slady na pancerzu 11.07.07, 10:56 to prawda! trzeba mieć wysoko kulture ,zeby poczuć wine! ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Slady na pancerzu 11.07.07, 11:00 Ale niewiele jej trzy by ja wywolywac. przypuszcam ze w mrowiskach juz to sie stosuje, dla utrzymania wszystkiego w kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Slady na pancerzu 11.07.07, 11:02 kupa i mrowisko? to takie niekompatybilne Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Takie? 11.07.07, 11:16 plfoto.com/503254/zdjecie.html A wpędzałeś, czy byłeś wpędzany? Bo tu akurat miejsce siedzenia ma ogromne znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Takie? 11.07.07, 11:22 Jak to mowia Niemcy: "jein". Znaczy mnie wpedzano ze ja wpedzam piszac ze sie wpedza.Tak ze, jak zwykle, rozumiem obie strony:-) Pancerzyk jest sliczny, Ab_extra Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra A o kim pisałeś, że wpędza? 11.07.07, 11:32 I kogo? Jeżeli pisałeś, że Polacy wpędzają, to oki, można, a nawet wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: A o kim pisałeś, że wpędza? 11.07.07, 11:37 a ja przeczytałam, że Brezu jest słaby na pancerzu. Uważaj, coby Cię kopią na tych forach na wylot... :-))) Ab_extra, jak zwykle jesteś extra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A o kim pisałeś, że wpędza? 11.07.07, 11:46 A pisalem ze w Polszcze jeden drugiego wpedza, w kontaktach personalno-osobistych. Nie bylo nic polityczno-miezdunarodnyje. Ale sie szybko zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: A o kim pisałeś, że wpędza? 11.07.07, 12:04 Gdzie pana, panie Brezly, odlamkowym potraktowali?! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A o kim pisałeś, że wpędza? 11.07.07, 14:07 Na pewnym ukrytym, wiec link nic nie da. Ale juz mi odpuscil po chrzescijansku, a co bylo ciekawe to juz zacytowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: A o kim pisałeś, że wpędza? 11.07.07, 14:22 To spuscic zaslone milosierdzia rowniez wypada:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A o kim pisałeś, że wpędza? 11.07.07, 14:24 On spuscil pierwszy, czemus przekonany ze on jedyny chrzescijanin w tym dialogu. Chyba zbyt powaznie potraktowal moj uklon tyrolska jarmulka z krakowskim pawim piorem. Wiec i my spuscmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Oj, chyba nie to zalinkowałem :) 11.07.07, 16:52 plfoto.com/95975/zdjecie.html Odpowiedz Link Zgłoś