Dodaj do ulubionych

Pierwsza paprotka w pancerzu

13.07.23, 22:46
Było już? Dżizas krajst, kto ją ubiera? Wyglada znów jak jakiś chrabąszcz z Pszczółki Mai.

www.pudelek.pl/agata-duda-zaliczyla-modowa-wpadke-ekspertka-ocenila-jej-kreacje-moim-zdaniem-to-wyglada-zle-zdjecia-6919248249998272a
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 13.07.23, 22:51
      Oboje jacyś tacy nie bardzo 🙄
      • jottka Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 13.07.23, 22:58
        ale to faktycznie wygląda jak chitynowy pancerzyksmile
      • princy-mincy Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 08:33
        Boze, okropne miny. Dudus jakby za kare stal przy mamusi
        • eliszka25 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 09:30
          Tak, radość ze spotkania z głową Korei aż bije po oczach 😄
          • iwoniaw Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:20
            Pewnie im słońce w oczy świeci (tak, ktoś od PRu powinien zadbać o lepsze zdjecia). Natomiast nie wiem, co jest z tymi kreacjami Dudowej - obiektywnie ma warunki, zeby wyglądać dobrze, a co kiecka, to jakieś wtopy. Inna rzecz, że oprócz kiecek nie prezentuje niczego, wiec tylko o tym piszą w jej kontekście.
            • eliszka25 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:39
              Nawet jak słońce w oczy świeci, to można stać z „uśmiechem nr 5” przyklejonym do twarzy. Przez tyle lat naprawdę można się takich rzeczy nauczyć, jeśli się chce.

Co do prezydentowej, to masz rację. Można pisać/mówić tylko o sukienkach, więc ludzie na tym się skupiają. Gdyby reprezentowała sobą coś konkretnego albo chociaż budziła sympatię, to założę się, że komentarze byłyby mniej krytyczne.
              • iwoniaw Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:44
                Jestem przekonana, że tak by było - czy ktoś się koncentrował na nieciekawych strojach Komorowskiej albo Kaczyńskiej? No właśnie. Inna rzecz, że choć one nie byly piękne ani młodo wyglądające (a Komorowska dodatkowo jeszcze była gruba), to żadna nie wyglądała jak przebrana, lepsze czy gorsze, te ubrania wyglądały na ich własne ciuchy, a nie wyposazenie rekwizytorni Szalonego Kapelusznika.
                • princy-mincy Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:55
                  Wlasnie- jak nie lubilam Kaczora to jego zona budzila sympatie jako pierwsza dama choc byla non stop narazona na porownania z Jolanta, ktora prezencje miala super.
        • efka_454 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:37
          Andżejek ma wiecznie minę obrażonego przedszkolaka XD
          • runny.babbit Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:54
            efka_454 napisała:

> Andżejek ma wiecznie minę obrażonego przedszkolaka XD
            >
            Jaka Barbie, taki Ken.
      • premeda Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:57
        Na tym zdjęciu Dudowa wygląda jakby zębów zapomniała. Poza tym fatalna jak zwykle fryzura. Jakby te włosy miała dłuższe albo pofalowane toby lepiej było. No i ten kolor jest do kitu bo włosy i twarz ma w jednym kolorze i się robi jedna wielka buła. Tak sobie myślę, że ona jest tak sztywna i spięta, że jej ubiór powinien nawiązywać do munduru i ona by to ograła tylko Duda by przy niej już całkiem wyglądał jak doopa z krzaka.
        • armamagedon Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 18:21
          Masz racje, ona, poza tym ze w ogóle dramatic, to chyba typ dramatic classic.
    • lauren6 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 13.07.23, 23:04
      Za to pierwsza dama Korei Pdn: wow
    • pani_tau Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 00:03
      Miało być oryginalnie, a wyszło dziwacznie.
      To tyle mojego komentarza, idę googlac żonę prezydenta Korei smile.
    • migafka357 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 00:07
      Chrząszcz z pszczółki Mai 🤣piękne!
      Szczerze mówiąc, za każdym razem, jak ją widzę tak przebraną, to nie mogę się nadziwić - babka ma genialną figurę, dostęp do najlepszych stylistów i strojów, jak to możliwe, że zawsze to tak źle wychodzi.
      • eliszka25 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 08:21
        Też mnie to fascynuje. Przecież ona ma w sumie całkiem fajną figurę, a praktycznie zawsze wygląda „jak wyjdź stąd i nie wracaj”. Jakby ktoś celowo dywersję robił czy co? W każdym razie stylista odpowiedzialny za stroje Dudowej, to jakaś masakra.
        • iwoniaw Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:25
          O, dokladnie to napisałam wyżej. To jest wręcz zdumiewające; gdyby ona miala jakąs "trudną figurę", była nieproporcjonalna czy coś, to wiadomo, nie tak łatwo ubrac się, żeby bylo i odpowiednio i dobrze wygladało. Ale ona jest szczupła, z dobrymi warunkami fizycznymi, zdawać by się moglo, że nic prostszego niż dobrać kieckę majac budżet wyzszy niż "pepco to max", a tu ciagle jakies wtopy. Dlaczego?!
          • daniela34 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:33
            Fakt. To jest zagadka. Ona na chwilę tak jakby próbowała zmienić styl i zaczęła zakładać zwiewne, długie, kwieciste sukienki...i też wyglądała jak przebrana.
          • efka_454 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:40
            Stroje to jedno, ale fryzura, moim zdaniem, też niezbyt dobrze dobrana, bo twarz wygląda jak płaski talerzyk
          • jowita771 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 23:45
            Bo pewnie zwolnili dobrego stylistę, tak, jak pozwalniali dobrych kierowców, a na to miejsce zatrudnili swoich. Jak wszędzie.
    • mamamisi2005 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 04:49
      Wygląda jak zazwyczaj - na dziwacznie przebraną. Może lubi taki pretensjonalny styl.
    • mid.week Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 06:35
      Jaka sliczna pierwsza dama Korei! Może nawet mówi...
      • eliszka25 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 08:23
        Pierwsza dama Korei wygląda jak porcelanowa laleczka.
      • anorektycznazdzira Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 17:34
        Ale to córka jest?
    • skumbrie Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 06:52
      Czepianie się o purchle. Dudowa jak zwykle jak ciocia Dudy wygląda.
      I jak matka pierwszej damy Korei, a między nimi jest rok różnicy 🤯
      Tak, można mnie pożreć za to.
      • mid.week Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 07:08
        Właśnie czytam o niej do porannej kawy i jak doszlam do wieku to się zakrztusilam
        Duda: 2 kwietnia 1972 51 lat
        Kim Keon Hee: 2 września 1972 50 lat
        • skumbrie Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 07:22
          O widzisz, nie guglalam dat urodzin. Nieco ponad pół roku, a wizualnie pokolenie.
    • kozaki_za_kolano Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 07:24
      Właśnie miałam zakładać taki wątek, choć nie w tak ostrych słowach.
      Pani Dudzina jest wysoka i postawna, co czyni ją trudną do ubrania zwiwnie i lekko. W zestawieniu z malutką jak dziecko kobietką z Azji słabo wyszło.
      Imo kolor też nietrafiony.
      • kozaki_za_kolano Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 07:25
        *zwiewnie
        • mabel_mora Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 08:22
          Pani Xsins Sionx Pxinx z korei nie jest wcale mała jak dziecko, bo wzrostem jest może z 6 cm niższa od AD, ale jest bardzo szczupła, drobna i ma pięknie zrobioną twarz
          Agata jest zbyt wysoka, ma zbyt długie nogi (tak, tak, mozna miec za długie nogi, to nie jest zawsze atut im dłuższe.....) i nie ma ładnej twarzy
          • eliszka25 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 08:26
            Twarz raczej ciężko zmienić ot tak. Jednak ktoś mógłby ją chociaż jakoś porządnie ubrać i po ludzku uczesać, bo ten kask, który uparcie nosi na głowie, jest mocno nietwarzowy i bardzo ją postarza.
          • skumbrie Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 09:06
            Ale to nie znaczy, że nie da się jej ubrać korzystnie dla niej.
            Fryzura też od lat do odstrzału. Nie wiem, kto jej doradza, ale najzwyczajniej robię jej krzywdę.
            • skumbrie Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 09:06
              *robi
            • mabel_mora Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 09:14
              a po co ma wyglądać korzystniej? niech wygląda jak ta partia którą reprezentuje!
              • reinadelafiesta Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:11
                Mówisz, że jest tak różowo z tą partią? 😂😂😂
          • mizantropka_20 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 14:31
            Mnie tylko zastanawia, dlaczego duda na każdym zdjęciu czy kadrze wygląda jakby miał IQ (-) 50
            • jowita771 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 23:48
              Bo ma niewiele więcej.
      • simply_z Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 09:08
        Przypuszczam, ze kazdy w zestawieniu z pania z Korei wygladalby starobig_grin
        • iwoniaw Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:29
          simply_z napisała:

> Przypuszczam, ze kazdy w zestawieniu z pania z Korei wygladalby starobig_grin
          >

Ale tu nie chodzi o to, że ona wygląda staro (zresztą nie ma obowiązku wyglądania młodo), tylko o to, że - jak to ktoś wyżej trafinie ujął - Dudowa kolejny raz wygląda jak przebrana, a nie ubrana. Sztucznie i nienaturalnie.
    • conena Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 07:31
      Nie krytykuj polskiej myśli krawieckiej i stylistycznej!

Nie mam pojęcia czyj to projekt, ale nie sądzę by nasza prezydentowa nosiła na sobie obce projekty. Gryzłyby ją w dudę.
      • mizantropka_20 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 14:32
        W końcu jej (błogosławione) łono wydało Obajtka
    • wapaha Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 08:11
      A kto uczy ekspertkę wypowiadać się wink
      Na biuście kończą się zaszewki i one niestety robią takie purchle. Moim zdaniem to wygląda źle, ale jest to tylko i wyłącznie kwestia szycia, powinno być ono łagodniejsze.
    • princy-mincy Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 08:32
      Faktycznie wyglada jak w chitynowym pancerzu.
      Dodatkowy minus za zle zaszewki na biuscie- wypadaja wyzej niz przebijajace sie sutki i to jeszcze pogarsza sprawe.
      Ma dobra figure, zgrabne nogi a zawsze wyglada jak przebrana i zawsze ma kiepski makijaz i fryzure.
      Za to pierwsza dama Korei- pieknie!
    • jdylag75 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 09:20
      Niestety ma 4 sutki. W połowie 2 kadencji P. Duda bez stylistek powinna wiedzieć, że zanim sie wystąpi gdziekolwiek w nowej kiecce trzeba się w niej przejść po schodach, usiaść, zrobić sobie zdjecie. Ma sukienki mniej lub bardziej udanet, niestety zawsze ma ten chełm na głowie, czy nie lepiej by jej było z dłuższymi włosami?

• eliszka25 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 09:28
        Myślę, że w dłuższych włosach wyglądałaby dużo lepiej i pewnie też młodziej. Ten kask, to jest jakaś masakra. Poza tym założę się, że nawet teraz dałoby się ułożyć jej włosy inaczej niż w ten nieszczęsny kask motocyklowy.
      • hanusinamama Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:01
        Tam te zaszewki są za daleko wszyste. Robią drugie sutki. Plus chyba ma źle dobrany stanik.
        Ona zawsze stoi jakby ją ją mrówki pogryzły, taka sztywna jest, ramiona wysoko.
        Tyle lat i Duda nie anuczył sie angielkiego a Pani Paprotka elegancko stać i chodzić?
        I dla jasności - jakby nie była niemą paprotką mogłaby sobie chodzić i stać jak chce ale że robi jedynie za paprotkę mogłaby się postarać
        • jdylag75 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:00
          Jej to przede wszystkim lustra brakuje juz 8 rok., czasami na chwilę ma lustro, ale zaraz potem je gubi na dłużej.
          Prawdą jest, ze jej ciuchy podkreślają prostokątną górę ciała, niestety mam podobne, nie ejst to łatwe do odziania, na pewno nie poszerzam ramion skrzydełkami ani poduszkami. Moze chce to ukryć garbiąc się, niestety z doświadczenia wiem, że lepiej wygląda sciaganie razmion do tyłu.
          Włosy, dłuuższe, złagodziły by jej wygląd.
          To takie produkowanie sie sobie a muzom, bo Agacie nic nie pomoże....jest przykłądem an to że albo się ma styl, albo się go nie ma, centymetry w pasie i sylwetka nie mają tu wiele do rzeczy.
          • hanusinamama Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 14:45
            Ona to sie chyba garbi bo Andrzej jest niski. Mam wrażenie ze przy nim ona tak zgarbiona. Jakby obok stał wysoki facet inaczej by to wyglądało.
            • long_week Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 08:50
              Ja tu widzę głębsze dno. Pancerzem Agaty jest jej mąż i życie, które przy nim prowadzi. Jej brakuje naturalności i lekkości. Niby ma dużo, a tak naprawdę czuje ostracyzm spileczny. Gdyby zrobiła vos szalonego, uwolniła się z tego układu, to i ubrania by na niej lepiej leżały.
    • po_godzinach_1 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 09:39
      Sukienka okropna, pretensjonalna, jeszcze te skrzydełka jak u Hermesa..., źle dobrany stanik poza tym.

Ale rzecz nie w sukience. Pani Dudowa po prostu nie ma wdzięku, źle stoi i jeszcze gorzej chodzi, sadzi wielkie kroki jak żołnierz, unosi ramiona co robi wrażenie sztywności i napięcia. Dlatego w każdym ubraniu źle wygląda.
    • biala_ladecka Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 09:48
      Dudy, jak Dudy, ale aż sprawdziłam ile lat ma żona prezydenta Korei i jestem w szoku 😳
    • mabel_mora Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:04
      Piękna pani koreanka, jest po gruntownych przeróbkach smile
      myślę, że jej twarz z bliska i saute przypomina michaela jacksona
      • livia.kalina Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 14:28
        A w czym widzisz te gruntowne przeróbki? Usta takie same, powieki takie same, nos taki sam, policzki takie same.
        • princy-mincy Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 14:56
          przeciez to są dwie różne twarze
          spójrz na zdjęcie w okularach
          • livia.kalina Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 16:44
            Ja widzę dokładnie tę samą twarz, tylko ta w okularach dużo młodsza- nastolatka.
            • brenda_bee Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 08:32
              livia.kalina napisała:

> Ja widzę dokładnie tę samą twarz, tylko ta w okularach dużo młodsza- nastolatka
              > .
              >
              No proszę cię..nawet ja, kompletny laik w tych sprawach widzę, że to zupełnie inne rysy twarzy, zwłaszcza wykrój ust
            • mid.week Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 08:36
              livia.kalina napisała:

> Ja widzę dokładnie tę samą twarz, tylko ta w okularach dużo młodsza- nastolatka
              > .
              >

Ematki widzą operacje plastyczne nawet jak wrzucisz zdjęcie manekina wystawowego
      • lauren6 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 14:58
        Myślisz, że Agata się nieostrzykuje?
        • suki-z-godzin Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 17:28
          lauren6 napisała:

> Myślisz, że Agata się nieostrzykuje?

aż za bardzo, i dlatego taka sztywna
        • midge_m Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 12:24
          Botoks to jednak co innego niż zmiana rysów twarzy.
      • aandzia43 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 12:20
        Zwęziła nos, obcięła nadmiar skóry z powiek co powiększyło jej oko. Usta miala pełne więc nie musiała w nich dłubać za bardzo. Może zdjęła trochę tłuszczu z dolnej części policzków. Spoko efekt, choć nie wiem jak w ruchu.
        • hanusinamama Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 12:35
          Młodsza buzia zazwyczaj jest peniejsza. Z wiekiem wypstrzaja się rysy twarzy. Nie wiem tu jakiejś spektakularnej zmiany.
          • aandzia43 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 15:49
            Ja też nie widzę jakiejś wielkiej przemiany, kobieta odrobinę wysubtelniła urodę.
        • sueellen Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 16.07.23, 09:08
          Tłuszcz z policzków sam się zdejmuje z wiekiem .
    • mgla_jedwabna Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:10
      Ta sukienka fatalnie jej leży na biuście. I to jest gorsze niż fiu-bździu na ramieniu.

Dół jest ok, a ten krój faktycznie prosi się o element przeciwwagi na górze. Tutaj - niezbyt zgrabnie zrealizowany, niestety. Ale gdyby całość dobrze leżała, to by uszło.
    • andaba Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:13
      Zabawna ta kiecka.
      Ale kij z kiecką, stanik to na pewno ma fatalnie dobrany, serio nie stać jej na stanik, który nie ma szwów na samym przodzie? Nawet na placu takie kupi.
      • hanusinamama Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:32
        Przeciez to nei stanik ma szwy na srodku a zaszewki są przeszyta za daleko...
        • andaba Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:43
          Zaszewki zaszewkami, ale jej się coś tam odznacza pod spodem.
          A nie powinno.
          • hanusinamama Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 14:46
            NO ale to zaszewki w kiecce wyglądają źle. Bardzo źle.
            Powinna mieć krótsze zaszewki(kiecka pewnie na zamówienie była robiona) i lepszy stanik.
            • lauren6 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 15:01
              Zaszewki to jedno.
              To, że pod gładką, obcisłą kieckę nie założyła gładkiego stanika świadczy o flejostwie.
            • eliszka25 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 03:42
              Sukienka jest źle uszyta, to nie podlega dyskusji i jest widoczne na pierwszy rzut oka. Natomiast sutki odznaczające się pod sukienką na spotkaniu takiej rangi, to jest moim zdaniem niezła wtopa. Serio nie miała ani jednego stanika, który by temu zapobiegł czy nie ma lustra?
              • wapaha Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 08:42
                eliszka25 napisała:

> Sukienka jest źle uszyta, to nie podlega dyskusji i jest widoczne na pierwszy r
                > zut oka. Natomiast sutki odznaczające się pod sukienką na spotkaniu takiej rang
                > i, to jest moim zdaniem niezła wtopa. Serio nie miała ani jednego stanika, któr
                > y by temu zapobiegł czy nie ma lustra?

ale to nie sutki-tylko zakończenie zaszewek
                a niżej "purchle" jak uroczo nazwała je ekspertka
        • eliszka25 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:45
          Ale oprócz zaszewek spod sukienki przebija się coś jeszcze - albo faktycznie jej sutki albo właśnie szwy od stanika. To powoduje, że tworzy się efekt czterech sutków. Porządny stanik zlikwidowałby przynajmniej te dwa.
          • suki-z-godzin Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:40
            eliszka25 napisała:

> To powoduje, że tworzy się efekt czterech
            > sutków. Porządny stanik zlikwidowałby przynajmniej te dwa.

może to tak specjalnie. matka karmiąca, symbol dobrobytu ustroju.
            • mid.week Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 08:11
              suki-z-godzin napisała:

> eliszka25 napisała:
              >
              > > To powoduje, że tworzy się efekt czterech
              > > sutków. Porządny stanik zlikwidowałby przynajmniej te dwa.
              >
              > może to tak specjalnie. matka karmiąca, symbol dobrobytu ustroju.
              >
              >

Jak wilczyca, która karmiła Remusa i Romulusa. Matka Polka Suwerena do piersi tuląca.
          • midge_m Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 08:14
            eliszka25 napisała:

> Ale oprócz zaszewek spod sukienki przebija się coś jeszcze - albo faktycznie je
            > j sutki albo właśnie szwy od stanika. To powoduje, że tworzy się efekt czterech
            > sutków. Porządny stanik zlikwidowałby przynajmniej te dwa.

To wygląda jak jej sutki, bo stanik chyba jest miękki. I daje rzeczywiście okropny efekt.
    • kaskaz1 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:31
      A może ta sukienka powinna być ciut luźniejsza w biuście? No i 4 sutki . W tym wieku miękki stanik to chyba tylko weekendowo i w domu a nie na oficjalnych wystąpieniach.
    • ga-ti Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 10:56
      No bo ktoś tam gdzieś z jakich Chin przyjeżdża to zrobimy sukienkę jak z origami, będzie pasować. I jeszcze te kwitnące wiśnie, różowy kolor jak znalazł! big_grin

Dudowa jest wysoka, wyższa od męża i ma krótszy tułów, co jeszcze bardziej podkreśla jaj "wielkość". Do tego ktoś się uparł by nie ubierać jej normalnie tylko zawsze trzeba coś udziwnić albo zwiewną sukienkę na oficjalne wyjście zrobić z materiału w kwiatki. No ciągle coś jest nie tak. Jednak źle zrobione zaszewki na biuście to już problem krawcowej chyba.
      Mnie dziwi to, że prezydentowa się na to zgadza, zakłada to, co jej dadzą i nie wiem, nie ogląda się w lustrze, nie ma kogoś, kto by ją obejrzał przed wyjściem? Chyba nie zakłada tej sukienki na pięć minut przed wyjściem z domu? Są jakieś przymiarki?
      Włosy może lepiej żeby jej uczesać do góry, do tyłu? Takie coś: dodajfryzure.pl/fryzury-damskie/fryzury-damskie-krotkie/wlosy-zaczesane-do-tylu/
      Ale wtedy byłaby jeszcze wyższa.

Ps. myślałam, że założyłaś ochronę przed kotami na kwiatki smile
      • alicia033 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:02
        ga-ti napisała:

> Włosy może lepiej żeby jej uczesać do góry, do tyłu? Takie coś: dodajfryzure.pl/fryzury-damskie/fryzury-damskie-krotkie/wlosy-zaczesane-do-tylu/

Nope:
        https://s3.party.pl/newsy/agata-duda-w-bialej-sukience-andrzej-duda-w-garniturze-524842-4_3_700.jpg
        • ga-ti Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:33
          No tak... A jakby tak mniej ugładzone a bardziej z pazurem? wink
          • jdylag75 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 14:38
            Miała też taką "z pazurem" nadal wygladało to "jak z kijem i chełmem"...
            Kolot włosów jest nieodpowiedni do karnacji i powinna poeksperymentować z dłuzszymi włosami, które złoagodziłyby jej wygląd. Teraz z Jędrkiem wygląda, jak belferka, któa prowadzi rozrabiakę który rozwalił WC do dyrektora.
      • alicia033 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:11
        ga-ti napisała:

> No ciągle coś jest nie tak.

Wewnętrzne spięcie i paskudny charakter, którego żaden strój u nie nie jest w stanie zakryć.
        Taka Michelle Obama do małych też nie należy ale nawet jako duży żółty ptakwink się broniła:
        https://bi.im-g.pl/im/aa/2c/17/z24301482IHG,Michelle-Obama-podczas-spotkania-promujacego--Beco.jpg
        U dudowej, czego by nie założyła kij w ... będzie zawsze przebijał i zabijał stylizację.

• hosta_73 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:22
          "U dudowej, czego by nie założyła kij w ... będzie zawsze przebijał i zabijał stylizację."

Też tak myślę. Zawsze sztywna i drętwa.
    • runny.babbit Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:01
      Nie znacie się. Dudowa już gotowa na najgorętszą premierę roku, czyli Barbie 😏
      A poważnie, to po prostu charakter jej ciągle wychodzi na twarz i dlatego w niczym dobrze nie wygląda.
      • eliszka25 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:29
        Wczoraj słyszałam w radiu, że ze względu na premierę Barbie różowy jest teraz bardzo na topie 😄
    • hosta_73 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:16
      Uwierzyła, że jak jest wysoka i szczupła to we wszystkim będzie jej dobrze.
      Sama sukienka dla mnie jest ok, gdyby odciąć to coś na ramieniu i na pewno skopała ją przez zły biustonosz, który tak brzydko się odznacza.
    • reventa Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 11:34
      No i niech mi ktoś jeszcze raz powie, że wszystkie kobiety, byle chude, są piękne, to go obśmieję..... Dudowa, cokolwiek by nie założyła, jest tak bezbarwna i bez uroku, że naprawdę, ta sukienka tutaj, to najmniejszy z jej problemów. I ten wieczny hełm na głowie...... o matko.......
      • hanusinamama Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 14:50
        Nie piękne. Ale ona świetną figurę. Nie wiem czy tam pracują tacy imbecyle czy mzoe ktoś ich sabotuje...bo trzeba się postarać aby kobietę z taką figurą źle ubrać. Jedyne czego u niej nie należy podkreślać to ramiona...a notorycznie dają jej kreacje któe te ramiona poszerzają.
        • panna.nasturcja Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 01:01
          Ona nie ma świetnej figury tylko jest szczupła, to nie to samo.
          • noi_noi Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 23:27
            panna.nasturcja napisała:

> Ona nie ma świetnej figury tylko jest szczupła, to nie to samo.

W punkt! Jest okropnie nieproporcjonalna, to bardzo ciężka figura, żeby ją dobrze ubrać, tym bardziej, gdy się tych mankamentow w lustrze u siebie nie widzi
          • jowita771 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 23:59
            Też nie rozumiem tych zachwytów, jest szczupła, ale na tym się kończą zalety jej figury.
    • jolie Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 12:00
      Krój dziwaczny i w ogóle do niej nie pasuje, bo ona jest bardzo zachowawcza. Wydaje mi się, że Dudowa ma też coś takiego, co moja matka nazywa ' nie umie nosić ubrań', jakieś skrępowanie? Kolor za to przepiękny, uwielbiam ten odcień różu.
    • mizantropka_20 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 14.07.23, 14:19
      Mnie kreacja dudowej jako żywo kojarzy się z budynkiem opery w Melbourne
      • aandzia43 Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 12:25
        big_grin
      • premeda Re: Pierwsza paprotka w pancerzu 15.07.23, 12:30
        Góra - opera, dół - owadzi odwłok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka